Гледайки прогнозата и отчитайки сезона нещо съм се замислил да произведем една примерно съботна атака на базата, освен ако Тони не е решил да сътвори някоя късно есенна коситба Не съм минавал сумати време оттам та нещо ми се приходи, хем да видим щетите по съоръжението хем да похапнем и попийнем.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Неделя го дават лошо времето. Нищо, не е проблем да си направим сбирката и и на друго място. Давайте предложения. На мен не ми се затваря някъде вътре в кръчма.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Неделя го дават лошо времето. Нищо, не е проблем да си направим сбирката и и на друго място. Давайте предложения. На мен не ми се затваря някъде вътре в кръчма.
Лошо време ;силна ракия ;и лоша жена за ловец нема. Моем да се впишем и ние зайко 1;2;3;и 4 тоес пълен пакет.
Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846
Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234)Преглед на мнение
Лошо време ;силна ракия ;и лоша жена за ловец нема. Моем да се впишем и ние зайко 1;2;3;и 4 тоес пълен пакет.
Ааа, появи се най-после. Я дай локация на някое местенце около теб, па ако и водица има наоколо...
Параклиса си е супер място но се съмнявам че ще е свободен в събота. Ловен сезон е и май че дружинката се събираше там. Смелият заек да казва.
Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234)Преглед на мнение
Събота 10.00 на самолета. Смятам , че параклиса е достатъчно голям за да събере няколко групи. Предлагам срещата да е BBQ и никакъв хард
Аз лично съм НА самолета в 10ч. .
Коментар