Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб на чревоугодниците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Клуб на чревоугодниците

Вундабар, Керчев! Вундабар.... Дай повече инфо за хотела в Сапарева Баня..?!!

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
      Моето предложение е хижа Чавдар над село Буново - среден клас. Не се стига с лека кола.
      Сигурен ли си?
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
        Сигурен ли си?
        Е ако не е чуждата или служебната.Ама както казва Марто за януари... февруари май и на нисаня щамуетрудно
        Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Братя и сестри! Дълго мислих как да ни викат гладните и стигнах до извода, че "Клуб на червоугодниците" звучи прекалено консуматорско! Ние не сме ненаяли се и ненапили се юроди! Нас ни свързват офф роуда и надявам се истинско приятелство, а отношението ни към софрата и заобикалящата я среда, сме издигнали в много тънка и възвишена житейска философия! Важни са не пълните стомаси и WC-та, а усмивките, хубавите спомени и не на последно място - истинските, неподправени и открити взаимоотношения! Този прекрасен форум е виртуален, а основната ми идея още в началото и сега, е да се опознаем на живо... Затуй предлагам дали в Сапарева Баня, дали другаде - да се съберем в края на януари и да положим основите на един истински клуб, който бих си позволил да нарека "братство"... За да сторим туй богоугодно дело, ще ни трябва име, символ и т.н., защото ако ще е гарга трябва да е рошава (може и печена)...!!! Очаквам предложенията и мненията ви...

Софра или смърт!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
            Братя и сестри! Дълго мислих как да ни викат гладните и стигнах до извода, че "Клуб на червоугодниците" звучи прекалено консуматорско! Ние не сме ненаяли се и ненапили се юроди! Нас ни свързват офф роуда и надявам се истинско приятелство, а отношението ни към софрата и заобикалящата я среда, сме издигнали в много тънка и възвишена житейска философия! Важни са не пълните стомаси и WC-та, а усмивките, хубавите спомени и не на последно място - истинските, неподправени и открити взаимоотношения! Този прекрасен форум е виртуален, а основната ми идея още в началото и сега, е да се опознаем на живо... Затуй предлагам дали в Сапарева Баня, дали другаде - да се съберем в края на януари и да положим основите на един истински клуб, който бих си позволил да нарека "братство"... За да сторим туй богоугодно дело, ще ни трябва име, символ и т.н., защото ако ще е гарга трябва да е рошава (може и печена)...!!! Очаквам предложенията и мненията ви...

Софра или смърт!
            Имам конкретна идея и конкретно становище по въпроса, но все не мога да се добера до една сбирка да я споделя. И конкретно име и конкретен клубен живот. И още един тон премислени неща в тази конкретна насока. Ама кога ли да стане?...
            Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
              Имам конкретна идея и конкретно становище по въпроса, но все не мога да се добера до една сбирка да я споделя. И конкретно име и конкретен клубен живот. И още един тон премислени неща в тази конкретна насока. Ама кога ли да стане?...
              Защо не тук и сега, Кесарю..?!

Коментар

Софра или смърт!

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                Разказвай де...
                Имай предвид, след като edoors се добра до сбирка вече ти си наред.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                  Разказвай де...
                  Защо не тук и сега, Кесарю..?!
                  Много е писането. Първо е обсъждането на маса, а за такива неща предпочитам когато говоря да гледам хората срещу мен, както и когато ми говорят аз да съм насреща. Това не е точно така във виртуалния свят, за добро или за лошо...
                  А сега съм адски претоварен и не мога да отделя време. Като излезе държавата в отпуска и аз ще си отдъхна малко и ще имам време и за Клуба ни.
                  Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                    .........................

Ей, ш'а ма заколиш!
                    / Не съм слагал толкова озъбени усмивки никога!/

Айде нека допълня Марто:
                    И така......
                    Да добавим стикери, емблеми, ЧЛЕН-ски внос /който има член, де/, брошури, членнски карти, МВР-карти, карти от ДAНС и други такива.
                    Мога да продължа, но нещЪ.
                    Стига глупости, бе колеги!
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение

Ей, ш'а ма заколиш!
                      / Не съм слагал толкова озъбени усмивки никога!/

Айде нека допълня Марто:
                      И така......
                      Да добавим стикери, емблеми, ЧЛЕН-ски внос /който има член, де/, брошури, членнски карти, МВР-карти, карти от ДAНС и други такива.
                      Мога да продължа, но нещЪ.
                      Стига глупости, бе колеги!
                      Айде да не съ дупълвъми, че ще ни излезе име (аз си са дупълвам с едно шотландско в момента)! Кажи ко не тъ кефи и кво тъ кефи?! Ако тъ сърби някъде пак кажи - шъ тъ пучешим (можи и да тъ дупълним аку са чувстваш празен)..!!!

П.П. Да не го вземеш навътре сега...!!!
                      Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 13-12-11, 20:08.

Коментар

Айде да не съ дупълвъми, че ще ни излезе име (аз си са дупълвам с едно шотландско в момента)! Кажи ко не тъ кефи и кво тъ кефи?! Ако тъ сърби някъде пак кажи - шъ тъ пучешим (можи и да тъ дупълним аку са чувстваш празен)..!!!

...........!
                        Е, не! Тоя трябва да са уволнИ! ФанАла гу и Увулацията.

ПП Марто, много "неправомерно" пишем тука , тая вечер /но умишлено/. Май трябва да преразгледаме концепциите?

Я наздраве, бре Айдутин!
                        Последно редактирано от c_gul; 13-12-11, 20:35. Причина: наздраве!

Коментар

Айде сега сериозно! Дай да уточним и дефинираме "неправомерно", "умишлено" и "преосмисляне на концепцията"....?!!! Ни тъ улавям нещо..?!!

Наздраве!

Коментар

Още ми дрънкайте кокалите и шЪ ви подарЪ за Коледа 5 кила... кремвирши!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Още ми дрънкайте кокалите и шЪ ви подарЪ за Коледа 5 кила... кремвирши!
                              Пак ли..?!!!

Коментар

Пак ли..?!!!
                                Ъхъ! Специални! С повече глутен...
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X