Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб на чревоугодниците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Клуб на чревоугодниците

За много години, табиетлии ! Живи и здрави да сме по-често да се събираме и по-табиетлийски мезелъци и аперативи да слагаме на софрата!
    А за тази о(А)перативка все още чакам просветление свише...като го получа, ще докладвам

Коментар

Дайте да го забодем за първия уикенд на февруари (4-5) за да можем да си го планираме, пък който може тогава - може...

Ванката Керчев, ЧНГ братленце! Да си ми жив и здрав - с пожелания за много щастие, професионални успехи и повече нови временни дестинации...

Коментар

Честит имен ден на г-н председателя - derhunter и Ванката Керчев!!!
        Приятели, да сте живи и здрави!!!
        Весело изкарване!

Коментар

Честито на именниците !!!
          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Честито и от мен! Абе днес ми е едно такова софраджийско от сутринта! Ванката Керчев не го знам къде живее, ама се чудя пътната обстановка към Драгалевци как е..?!!

Софра или смърт айдушка!

Коментар

На мен също, айде по обяд да си спретнем една скара.

Коментар

Мен ме бройте също , ся ще звънна на Марто да се разберем после на Пунев и те така
                Лудак

Коментар

Честито и от мене! Живи, здрави и скаролюбиви!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

А за много години на всички Айдути и на именниците специални поздрави.
                    Остава и банята да ангажираме на другия именник днес - Чинела и чудничко ще се получи на февруарската сбирка.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                      Честито и от мен! Абе днес ми е едно такова софраджийско от сутринта! Ванката Керчев не го знам къде живее, ама се чудя пътната обстановка към Драгалевци как е..?!!Софра или смърт айдушка!
                      Благодарско на цялата чета айдушка Да ви кажа че на моят ден ми се еа всичката бойна слава От сутринта до три следобяд ринем сняг, изгорех сигурно 50 л. газ. Обстановката е меко казано тегава.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0078.jpg
Прегледи:6
Размер:126.5 КБ
ID:5333822пп Да не забравя, Тони благодаря ти за основата на снегорина
                      Последно редактирано от derhunter; 07-01-12, 16:12.
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията!Адаша ринал сняг,а пък мен ме заболя главата да приемам поздрави от поне 200 човека(от което съм много доволен)Ако фиксирате тази дата,почва преброяване за запазване на места!Благодаря на Марто за хубавите пожелания-тъпкано да му се върнат!
                        sigpic
                        Land rover lightweight-series 3
                        Range Rover V8
                        Range Rover Classic Vouge SE V8
                        Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                          Благодарско на цялата чета айдушка Да ви кажа че на моят ден ми се еа всичката бойна слава От сутринта до три следобяд ринем сняг, изгорех сигурно 50 л. газ. Обстановката е меко казано тегава.[ATTACH=CONFIG]402047[/ATTACH]пп Да не забравя, Тони благодаря ти за основата на снегорина
                          Живи и здравикога може винаги помагаме на приятелчетата си

А за Йованов ден ше почерпиш на патерицаможе и след месец двато нали за такива неща давност нема
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                            Живи и здравикога може винаги помагаме на приятелчетата си

А за Йованов ден ше почерпиш на патерицаможе и след месец двато нали за такива неща давност нема
                            Ти да не би да се съмняваш че ще почерпя Знаеш че не отказвам с добри приятели и компания да си прекарам времето в..черпене
                            А пък с чревоугодническата ВИНАГИ
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ко прайм дружина..?!! Нещо много се умълчахме..?!!

Коментар

Още преживяме новогодишните прасенца, Марто. Пък и ивановденските трапези...
                                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X