Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
То всичкото хубаво ама се поиложИхме Явно губиме форма и си требе стеганИе. Къ нИ въй срам бе дружина да оставите ядене колкото за една чета гладни боливийчета Ами за пиенето да не говорим Кога е било това да хартисват бутилки с Рикия Срам!! Да се чудим с адаша и Миро къде да ги закопаме. Ама нищо де поне ще си имаме гарантирано отлежала за другият път Ей, сега някой ако реши да ходи да ги търси по поляната да знаете че са там където Тони е изорал за градинка напролет. Та ако някой копа да е по нагъсто и ситно
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
От клиповете и снимките излиза че Крум най работен
Ми да! Като изтребител е Как дойде и бръмна, и скара метна, нищо че плочата се беше напекла яко
То всичкото хубаво ама се пои"З"ложИхме Явно губиме форма и си требе стеганИе. Къ нИ въй срам бе дружина да оставите ядене колкото за една чета гладни боливийчета Ами за пиенето да не говорим Кога е било това да хартисват бутилки с Рикия:...................
Абе усещам аз една фракция че се задава..... чревоугодници-алкохолици!
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Какви алкохолици бе адаш?!? Само ценители и дегустатори Ама да ви кажа, никакво винце не може да се сравни с кефа да подкараш червения дзвер и да му стъпнеш Уекинкоооо на газчицата!!! Е, тоя кеф струва повече от всичките мръвки и питиета, да знаете! Марти, страшно добиченце си имаш! И дежурен шофьор за него също А даже нямаше оакани пасажери. МинАха мъжки и през това изпитание.
Последно редактирано от cveta68; 11-12-11, 21:41.
Причина: Още ме държи адреналина, сбъркана формулировка :)))
Коментар