След многото снимко пуснати от Чоко, за да е малко по-различно, на мойте снимки ще добавя и коментар.
Изглед на ливадата „терен на мероприатието” (от мястото до кадето можеше да се стигне по асвалт)
На ливадата имаше и няколко джипки.
Кюфтетата на господина с Мерцедеса (с когото така и не се запознах) бяха удивително вкусни, поздравления.
Чешмичката ми (в дъното на снимката) се превърна в атракцион за децата които все около нея се въртяха (и предполагам че краката им са били все мокри, надявам се родителите им да не са ми се сърдили).
Опалване на пеща (като) за последно преди да донесът агнето.
Моето залато.
Пеща така беше загрята че трудно се вадеше жар за скарата.
Гъба кладница на скара!!!! Въпрос на вкус, но според мен не това е начина да стане вкусна за ядене.
Триумфалното пристигане на агнето. И Верчето с резервната тава отстрани.
Главният виновник за мероприятието с другото главно „нещо” (в тавата).
Изкарването на жарта.
Повиването на агнето, в алуминиево фолио (което за малко да не стигне).
Вече е готово да влезе на топло. В 14.40h.
След лек спор по запечатването на фурната (обмазването на вратата), все пак Крум свърши тази работа.
Изглед на "лагера" от към тоалетната.
Докато се чакаше агнето "камъкът" и скарата бяха все пълни.
Проверка, за която повечето бяха против но все пак беше осъществена.
Върнах ме го за около час, този път Марто запечата входа.
Тук Пламен и Чоко оправят трона на домакина.
Окончателното изваждане. От 14.40 до 20.00 около пет часа и половина.
Иииии, човек не може да се добере за една снимка.
Добрах се (за снимката де).
Марто демонстрира как с два пръста извади този кокал от агнето, без „грам” месо по него.
Естествено най-вкусно беше направо от тавата.
Ето това остана след първата врътка (първото сервиране).
Първоначално публикуван от Bat_Pepo
Преглед на мнение
Беше весело и хубаво, много съм доволен.
Остави коментар: