Първоначално публикуван от derhunter
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Агне по хайдушки?
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Агне по хайдушки?
Винаги готов Председателю днес бе отчетно изборно миналата тексация пък за гуми неми се говори три наведнъж когато Марто ми се обади абре неми се пише .Хъм да знаеш като се ява кЕ ги мъмря особено Ясен п.п. пък и ме мъчи едни дребни на пръв поглед неща дето се казва има и грешка ама има и прошка .Последно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 04-04-15, 19:45.
-
Ти се приготви за следващият път че знаеш ли колко дърве те чакат с резачката.Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнениеБре Колега какво се обяснява---------- на Ясен колко са черни и кръгли гумите . По горе казах сПамери начело с Ясен
Остави коментар:
-
Бре Колега какво се обяснява---------- на Ясен колко са черни и кръгли гумите . По горе казах сПамери начело с ЯсенПървоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнениеАз този виденд съм зает, а и джипа е на трупчета за неопределено време
Остави коментар:
-
Аз ще гледам да съм по рано там че оставим ли работата за по икиндия "оЙде коня в ряката".
Остави коментар:
-
Върви машинката, ама от лебедка глава не боли...Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеА пък аз ще си возя лебедката за всеки случай
Остави коментар:
-
А пък аз ще си возя лебедката за всеки случай
Остави коментар:
-
Може и да покарам - да разтъпча редника малко...Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеАми пускай обява
Остави коментар:
-
Няма ли поне един трезвеник да идва, да го..?!!
Остави коментар:
-
Перфектно.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение2kW
Със Скакауеца.Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнениеХънти, ти как ще се придвижваш?
Остави коментар:
-
Хънти, ти как ще се придвижваш?
Остави коментар:
-
Като дойдеш утре ще ти покажа къде. Колко е мощен твоят агрегат? А всъщност утре нищо освен хамалогия по рушенето, ток на финала за свода.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЯ че ми станА интересно - къде в зидарията трябва ток?
Остави коментар:
-
Аз този виденд съм зает, а и джипа е на трупчета за неопределено време
Остави коментар:
-
Аз с гьолчето проблеми нямам, ама не е лошо да има една лебедка....Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЯвно Марто иска да пробва гьолчето.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: