Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Агне по хайдушки?

Мещер, идеята е хубава, ама струва ли си да мъкнеш 100 кила оборудване на почти 1000 км, при положение, че имаме цял кладенец в който можем да охладим един палет бира (за целта ще са нужни няколко мрежести чувала, като от тези за картофите)..?!!! Аз нямам идея за това от къде може да се вземе кег, но ако останалите са навити влизам в партия на кег-а! Мещер и валандара недей да мъкнеш. На Крум е същия като твоя (ял съм и от двата)... Не си товари колата излишно!

П.П. Мещер! Не разтуряй казана, че те утепах..!!!

Коментар

Тони,недей да мъкнеш системите,тия ще се напият така,или иначе!!Марто ти каза,има къде да се изстудява! Ти вземи "тънките неща",че много ценители сме се събрали!
      Ако не успеете тези дни с масите,ще ги сковем на 29-ти.И платнищата ще разпънем тогава.Ще взема тънко стоманено въже за тях.Но това за 29-ти,тази седмица няма да съм тук.
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        Мещер, идеята е хубава, ама струва ли си да мъкнеш 100 кила оборудване на почти 1000 км, при положение, че имаме цял кладенец в който можем да охладим един палет бира (за целта ще са нужни няколко мрежести чувала, като от тези за картофите)..?!!! Аз нямам идея за това от къде може да се вземе кег, но ако останалите са навити влизам в партия на кег-а! Мещер и валандара недей да мъкнеш. На Крум е същия като твоя (ял съм и от двата)... Не си товари колата излишно!

П.П. Мещер! Не разтуряй казана, че те утепах..!!!
        Нека,нека кажат и останалите.ако се намери бирен спонсор,направо мини сериал ще снимаме край бар-плота с бирата...Щото...мммммммм,друго си е една ледена наливна...в жегата...аз звънях на Шефа-жега ще е да знаете!

И ПП.нема да развалям казана бре мискин!цел водоем сто и кусур кубика съм му приготвил за охлаждането.

ППП абе,сетих се и още нещо...
        -медпункт или човек,дето ги чува тия неща.аптечки има из колите.
        -книга за похвали и оплаквания?Или на място да спретнем една базалтова плоча,и на нея-с тебешир...ще снимаме и ще остане вечно...
        Последно редактирано от Мещера; 19-04-11, 21:21.

Коментар

Не искам никой да си помисли, че се заяждам! Просто колкото повече пот в учението, толкова по-малко кръв в боя...

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
            Марто,споко приятелю.Нещата ще се огладят.Има време.
            На мен ми влезе една друга муха у главата и искам да съгласуваме нещата.че ще се пие бира,е ясно.дет вика Марто,тя ще е разредител...
            Имам агрегат за наливна бира...имам чешма,имам всичко необходимо.Но ми е далече да мъкна бира от тука.Има ли някой колега,който да може да осигури кега-било 30,било 50 литра,без значение.Имам глави и за двата вида кегове.Защо да нямаме ледена наливна биричка на туй богуугодно мероприятие?!
            За СО не се кахърете.Все някоя от колите ще има компресорче за надуване на гуми...или крачна помпа,в най-лошия случай...
            Искам,Хънтър,Марто,Адаш,Колеги,да кажете можем ли да спретнем такова нещо.Да знам какво да товаря в колата.???
            И аз имам агрегат адашчено няма нужда няма да има много народ ако дойдат 20-30 човека чудо ше е

За името Айдушкото сборище е най истинско

Ше нагласиме всичко нема проблеми Бог е с наса за дедо поп ако сакате докарайте и ходжа да пее аз съм еретик анималистЧувам го какво говори със шумът на вятъра в короните на дърветата
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Според мен няма смисъл да си усложняваме живота на тема бира.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

За утре нещо нагоре ? Че ми писна от бачкане.
                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                  -медпункт или човек,дето ги чува тия неща.аптечки има из колите.
                  Тони, нали на софра отиваме, не на война....
                  Най-много някое леко алкохолно отравяне или преяждане...една клизма чудеса прави
                  А ако някой ще се прави на извънземен, вече имаме и кабинка за свръзка с планетата-майка

Коментар

Някой ако знае къде има черен армиран найлон,да казва,че нужника трябва да се затваря.Става и друг матрял,само да подлежи на монтаж с такер.
                    088пет722пет99
                    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                      Някой ако знае къде има черен армиран найлон,да казва,че нужника трябва да се затваря.Става и друг матрял,само да подлежи на монтаж с такер.
                      Круме,подсети ме да ти донеса едно топче найлон,верно,че не е армиран,но като го замоташ 2-3 пъти и ще стане по-здраво и от армиран.

Коментар

Лелеее, като чета-вие сте изтрещели, бре!!!! Кви, агрегати, кегове ..... Както е тръгнАло и категоризация на ливадата ще искате. Примерно категория "Хайдут-капитан", демек 4 звезди. Да носим ли актове за раждане и на децата, или само на родителите? А данъчни декларации, или удостоверения за семейно положение?

Всеки си носи каквото му е на сърце. Агнето е черешката на тортата. Тук сме на едно мнение с Хънтъра и с Марто.
                        И да опазим мерата на Тони! Да няма после 2 месеца рекултивация на терена!
                        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Как може бе, как може?!!!
                          Като се отвори темата почетох я и после не съм отварял! А тя как се е развила!
                          Не можа ли някой модератор да пооправи заглавието?!!
                          Боже, боже! Казваше ми мама - чети всички теми, че ще изтървеш нещо!!
                          Евала на всички! А аз да пропусна такова нещо! Ех!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение

Всеки си носи каквото му е на сърце. Агнето е черешката на тортата. Тук сме на едно мнение с Хънтъра и с Марто.
                            И да опазим мерата на Тони! Да няма после 2 месеца рекултивация на терена!
                            Именно...
                            За целта трябва да осигурим здрави чували за отпадъци. Освен това има нещо притеснително в "кабинката"...Стените ясно, ще се затворят с найлон.Липсата на изкоп е доста смущаваща. А вътре също трябва да се предвиди един чувал за кошче, че като се разхвърчат едни "употребявани хартийки из района...бедна ми е фантазията за идилията

Коментар

Цецо, казах му аз на Тони миналият път че ливадата отива на съсипия а той оптимиста даже сметнал колко бали ще върже след купона.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                                ........а той оптимиста даже сметнал колко бали ще върже след купона.
                                Ще върже, ще върже, най-много кЪнките да върже.
                                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X