Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Агне по хайдушки?

Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнение
    Е аз на 30-ти че съм в липса Ама дано дистанционно Ви осигуря Гайдаря както съм обещал.

Кажете кога гласим предпремиерата
    Ако няма гайдар, гледай само какъв скандал ще стане..!!! Той (гайдаря) е една от основните причини за събитията...

Коментар

Абе и без гайдаря ще минем но виж ако подсигуриш накое хайванче гарнирано с дамаджана червено ,руйно, ще те споменаваме с добро
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
        Абе и без гайдаря ще минем но виж ако подсигуриш накое хайванче гарнирано с дамаджана червено ,руйно, ще те споменаваме с добро
        хихи, викаш той посвири посвири , па поиска апване пийване
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Аха, ти видял ли си гладен и жаден свирчия
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Абе дето се вика и без гайдар ще минем, ама по организационните въпроси дето ги поставих по-горе - ни вопъл, ни стон! Не е добре работата! Ванка, намеси се...

Софра или смърт!

Коментар

Добре, намесвам се. Мисля през седмицата да отскочим с някой, /който има възможност за сряда или петък да се обозначи/, и да нахакаме пейки и маси. Аз вторник и четвъртък съм в невъзможност, събота аха-аха а в неделя- изключено.

Коментар

Аха, ти видял ли си гладен и жаден свирчия
                Ахам.Аз съм видял.Ем гладен,ем най-паче,Жаден свирчия.
                Една от песните му е...:
                вият бури,вият хали...
                сняг се сипе на парцали...
                на два гроба,два сирака...
                едри сълзи те роняха....
                и т.д.
                Не подценявайте музикантите,колеги.И те душа носят!Особено Ж.П.С.-а....
                Хайде наздраве,ама не е тъй,да знаете!!
                Марто,ще има 10 литра Самодивска брат...беха петнайсе....
                И мезета ще направя-което е от мене,си е от мене.Нема кой друг да го сготви браточка.

Коментар

Пейките и масите ги правиме за половин час ако няма шише на масата

Та да може ръцете ни да са свободнинали знаеш колко трудно се работи с чаша в ръка
                  Навеса и той не е труден малко найлон за стени на кенефът и сме готови.
                  За агнето говорихме с човека в петък може да го капарираме и да си чака хайванчето.
                  името на местноста трябва да има по древно звучене примерно нещо като Старосел маала или Хайдушка махала ако ви хрумва друго кажете

Софра или смърт юнашка

Вчера чух първите славеи отпочват тренировки за концерта в наша чест
                  А гайдарчето добре дошло таман ше се надсвирват
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Старосел си имаме и нека си седи където си е. Тва за Хайдушката маала по бива. Ако искате може да забраним и бирата докато има работа А? Навеса мисля да го опъваме в деня преди или на събитието да не отлитне в посока чернокраките.

Коментар

Хайдушко зборище (орище) най-му приляга...!!!

Коментар

За пейките, Тони като домакин да каже кога ще е там. Аз ще си наместя времето според организацията, освен ако не стане нещо суперчерезвичайно. И тоя път без ракия, щото резултата е кеф за душата, ама се губи положителното физическо измерение.

P.S. Хънтърче, аре поне некъв лек количествен компромис с бирата, а
                        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

За името на местността не се сещам за по-добро от Тони Илиево.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от x3mrjoe Преглед на мнение
                            За пейките, Тони като домакин да каже кога ще е там. Аз ще си наместя времето според организацията, освен ако не стане нещо суперчерезвичайно. И тоя път без ракия, щото резултата е кеф за душата, ама се губи положителното физическо измерение.

P.S. Хънтърче, аре поне некъв лек количествен компромис с бирата, а
                            Дааа бе да! Ама и за мен луекинко компромисче за рикйката че виж как се мъчих с оная бира.
                            Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            За името на местността не се сещам за по-добро от Тони Илиево.
                            И аз така мисля, но ти не знаеш че и онази махала около "чакалото" си има име- Мартинова маала.

Коментар

И аз така мисля, но ти не знаеш че и онази махала около "чакалото" си има име- Мартинова маала.
                              Маалата да се готви за Възродителен процес тогава
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Маалата да се готви за Възродителен процес тогава
                                Чакай първо да я уа...ме подобаващо и тогава

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X