От: Агне по хайдушки?
Те това е приказка!
Както пишеше едно време по стените на птицекомбинатите - "Всяко яйце - бомба.. в лагера на империализма"
Тук всяко изречение е бомба!
Хънтър, видя ли как изглежда "дарение" от сой!?
В интерес на истината, каквото и да съм видял като разлика не смея да се изказвам, че в тая сфера направо се чувствам като пудел сред вълци! Усещам, че тук много ягнета са станали жертви на еволюцията...
Първоначално публикуван от navar
Преглед на мнение
Както пишеше едно време по стените на птицекомбинатите - "Всяко яйце - бомба.. в лагера на империализма"
Тук всяко изречение е бомба!
Хънтър, видя ли как изглежда "дарение" от сой!?
В интерес на истината, каквото и да съм видял като разлика не смея да се изказвам, че в тая сфера направо се чувствам като пудел сред вълци! Усещам, че тук много ягнета са станали жертви на еволюцията...
и не ,не мирише на изгоряла вълна ..но мога да споделя един специалитет от нашия край..викат му агне/яре в делва-взима се голяма делва,която по принцип се ползва за това,предава се в рода и еб@ ли мама му откъде се купува,но смятам че и с по малка ще стане,само трябва да се транжира животинката..та слага се в делвата масло и хубаво се намазва с ръка,подготвя се агнето -в него се слагат босилек,джоджен и пресен лук-колкото повече -по добре,и една шепа масло,зашива се ,отвън се маже с разтопено масло и червен пипер,слага се в делвата,налива се смес вода и вино 1:1,запечатва се с тесто..преди това сме запалили огън в трап ,да гори 2-3 часа,да стане жар...спира горенето,разравя се жарта ,и се слага делвата,заравя се докъдето може..пече се 4-5-6 часа..през това време се пие ракия със зелена салата..да ви есладко
Не казах „връшник“ оти не знаех дали ше ме разберат
Коментар