От: Агне по хайдушки?
И аз благодаря на всички за прекрасното изживяване.
А на младежа с мерак за агне по хайдушки ще кажа: ако искате да не хапнете нищо - увийте го с кожата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Агне по хайдушки?
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Съгласна съм с Марти, пак ще трябва да се съберем ... Не за друго, ама не успях да опитам кюфтетата на бат Пепо...
Остави коментар:
-
Е те това си е било направо за камераПървоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнениеПо-интересно се случи: точно след люлинския тунел ме спряха куки.Взе ми документите,па гледа колата,гледа ме мене,пак разгледа целата кола,върти глава,па ми вика - какво-о....си...правил?! Казвм - на едно офроуд събиране бях.Пак ме погледа малко и казва - ААААА! Ма ти само си гледал бе..!

Ама така е Ванка - който не ти чете постовете...Добре казваше ти в една друга тема,че с s-класа не се ходи на Off...
Те и мен ме заковаха на Църна маца обаче повече ми се радваха и разглеждаха Скакауеца. Документ-това звучи гордо, а аз съм ги събрал всичките.
пп Абе Пепи колко тежи това твоето чудо по талон
, щото само на задно неможах да го дръпна
Остави коментар:
-
Що бе, Пепи? Слагаш едни кални гуми или една Г-класа в багажника и готово.Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение.....Добре казваше ти в една друга тема,че с s-класа не се ходи на Off...
ПП А ме оплюхте, че само аз съм закъсал. А нямам шпер и бях 'ноо мокър.
Остави коментар:
-
По-интересно се случи: точно след люлинския тунел ме спряха куки.Взе ми документите,па гледа колата,гледа ме мене,пак разгледа целата кола,върти глава,па ми вика - какво-о....си...правил?! Казвм - на едно офроуд събиране бях.Пак ме погледа малко и казва - ААААА! Ма ти само си гледал бе..!Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеПредставям си цветно как Пепи слиза тежко-тежко на някоя автомивка от изкаляната s-класа и иска да му я измият щото ръзииш ли се връща от офф.

ААААА направо зАгинах......

Ама така е Ванка - който не ти чете постовете...Добре казваше ти в една друга тема,че с s-класа не се ходи на Off...
Остави коментар:
-
Ама аз като разправях на Кольо, че сме професионалисти-практици не ми вярваше..!!!!

Остави коментар:
-
Представям си цветно как Пепи слиза тежко-тежко на някоя автомивка от изкаляната s-класа и иска да му я измият щото ръзииш ли се връща от офф.Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнениеВерно така беше! Офф с Мерцедес S класа не се вижда всеки ден, ама който бърза да си ходи винаги изтърва най-интересното!

ААААА направо зАгинах......
Остави коментар:
-
Всичко добро ама що искате да утрепате най-купонджийската тема бе. Какъв ви е зора да я заключвате?-още повече че се очертава като тема с продължение.
Остави коментар:
-
Верно така беше! Офф с Мерцедес S класа не се вижда всеки ден, ама който бърза да си ходи винаги изтърва най-интересното!Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеИзпуснахте вие на финала баш оффа. НастанА едно теглене, хвърляне на кал та стигнахме и до лебедки

Остави коментар:
-
Ей...едвам ни нави...Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнениеУрааааааааа!!!!!! Аз си мисля какво ще стане ако вземем да хвърлим едно цяло прасенце у фурната..?!!!

Остави коментар:
-
Урааааааааа!!!!!! Аз си мисля какво ще стане ако вземем да хвърлим едно цяло прасенце у фурната..?!!!Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеВземете модераторите я заключете тая тема и отворете нова - "Агне по Айдушки-II"

Остави коментар:
-
Изпуснахте вие на финала баш оффа. НастанА едно теглене, хвърляне на кал та стигнахме и до лебедки
Остави коментар:
-
Тонкааа, другия път 'ше изпечем и славеите
. И тогава 'ше пеят само мОмите.
ПП Е това дето разправят, че Ники бил приказлив - не е вярно! Той си е мълчалив по природа
./Бааахти природата/
Вземете модераторите я заключете тая тема и отворете нова - "Агне по Айдушки-II"
Aaaaaaaa и забравих да благодаря на всички домакини, организатори, спонсора /Марто/, разните там екзекутиви, гастрольори /от Дулово/
, президента, премиера и .................. Руслан, дето ме докара.
Остави коментар:
-
Да кажа и аз за славеите как след има-няма два часа сън ме събудиха. Просто не знаех какво се случва, толкова яко се надпявяха на зазоряване. Е и не мина без помоща на Барс, който периодично проверяваше дали още спя в палатката. Явно нямаше кой да му хвърля клечката.
Апропо, Наздраве Старо!!!. Вярно е че си железен!
Остави коментар:
-
Разправят че си бил приказливПървоначално публикуван от x3mrjoe Преглед на мнениеЕ, това е, мероприятието стана.
Беше яко.
Добър Live се получи, и това май е първото от поредицата такива.
Специални благодарности на домакина и цялото му семейство,
на тези които са документирали събитието,
и благодарение на които всички разгледали темата
ще се докоснат до част (за съжаление
) от емоциите които изживяхме !
ГоуеМ си Тониии, гоуеМ !
ама не гледат че вършиш работа
Специални поздрави братчето ми

Марто у всички клипове въпреки че са далече се чуват славеите........Кой не ги знае това са те
Виж как е арно без музики тя Природата се е погрижила за всичко
Всички беха железни само Мещера се опита да ме надбега у последната права при надпиването
ама нали си бегаме у различни посоки
та накрая има двама победители
Наздраве адаш

Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: