Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• maystor
    отговори
    От: Агне по хайдушки?

И аз благодаря на всички за прекрасното изживяване.
    А на младежа с мерак за агне по хайдушки ще кажа: ако искате да не хапнете нищо - увийте го с кожата.

Остави коментар:

• cveta68
    отговори

Съгласна съм с Марти, пак ще трябва да се съберем ... Не за друго, ама не успях да опитам кюфтетата на бат Пепо...

Остави коментар:

• derhunter
    отговори

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
    По-интересно се случи: точно след люлинския тунел ме спряха куки.Взе ми документите,па гледа колата,гледа ме мене,пак разгледа целата кола,върти глава,па ми вика - какво-о....си...правил?! Казвм - на едно офроуд събиране бях.Пак ме погледа малко и казва - ААААА! Ма ти само си гледал бе..!
    Ама така е Ванка - който не ти чете постовете...Добре казваше ти в една друга тема,че с s-класа не се ходи на Off...
    Е те това си е било направо за камера Те и мен ме заковаха на Църна маца обаче повече ми се радваха и разглеждаха Скакауеца. Документ-това звучи гордо, а аз съм ги събрал всичките.

пп Абе Пепи колко тежи това твоето чудо по талон, щото само на задно неможах да го дръпна

Остави коментар:

• c_gul
    отговори

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
    .....Добре казваше ти в една друга тема,че с s-класа не се ходи на Off...
    Що бе, Пепи? Слагаш едни кални гуми или една Г-класа в багажника и готово.
    ПП А ме оплюхте, че само аз съм закъсал. А нямам шпер и бях 'ноо мокър.

Остави коментар:

• Bat_Pepo
    отговори

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
    Представям си цветно как Пепи слиза тежко-тежко на някоя автомивка от изкаляната s-класа и иска да му я измият щото ръзииш ли се връща от офф. ААААА направо зАгинах......
    По-интересно се случи: точно след люлинския тунел ме спряха куки.Взе ми документите,па гледа колата,гледа ме мене,пак разгледа целата кола,върти глава,па ми вика - какво-о....си...правил?! Казвм - на едно офроуд събиране бях.Пак ме погледа малко и казва - ААААА! Ма ти само си гледал бе..!
    Ама така е Ванка - който не ти чете постовете...Добре казваше ти в една друга тема,че с s-класа не се ходи на Off...

Остави коментар:

• Марто (Мартин Христов)
    отговори

Ама аз като разправях на Кольо, че сме професионалисти-практици не ми вярваше..!!!!

Остави коментар:

• derhunter
    отговори

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
    Верно така беше! Офф с Мерцедес S класа не се вижда всеки ден, ама който бърза да си ходи винаги изтърва най-интересното!
    Представям си цветно как Пепи слиза тежко-тежко на някоя автомивка от изкаляната s-класа и иска да му я измият щото ръзииш ли се връща от офф. ААААА направо зАгинах......

Остави коментар:

• derhunter
    отговори

Всичко добро ама що искате да утрепате най-купонджийската тема бе. Какъв ви е зора да я заключвате?-още повече че се очертава като тема с продължение.

Остави коментар:

• Марто (Мартин Христов)
    отговори

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
    Изпуснахте вие на финала баш оффа. НастанА едно теглене, хвърляне на кал та стигнахме и до лебедки
    Верно така беше! Офф с Мерцедес S класа не се вижда всеки ден, ама който бърза да си ходи винаги изтърва най-интересното!

Остави коментар:

• artefekt
    отговори

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
    Урааааааааа!!!!!! Аз си мисля какво ще стане ако вземем да хвърлим едно цяло прасенце у фурната..?!!!
    Ей...едвам ни нави...

Остави коментар:

• Марто (Мартин Христов)
    отговори

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
    Вземете модераторите я заключете тая тема и отворете нова - "Агне по Айдушки-II"
    Урааааааааа!!!!!! Аз си мисля какво ще стане ако вземем да хвърлим едно цяло прасенце у фурната..?!!!

Остави коментар:

• derhunter
    отговори

Изпуснахте вие на финала баш оффа. НастанА едно теглене, хвърляне на кал та стигнахме и до лебедки

Остави коментар:

• c_gul
    отговори

Тонкааа, другия път 'ше изпечем и славеите. И тогава 'ше пеят само мОмите.
    ПП Е това дето разправят, че Ники бил приказлив - не е вярно! Той си е мълчалив по природа./Бааахти природата/
    Вземете модераторите я заключете тая тема и отворете нова - "Агне по Айдушки-II"

Aaaaaaaa и забравих да благодаря на всички домакини, организатори, спонсора /Марто/, разните там екзекутиви, гастрольори /от Дулово/, президента, премиера и .................. Руслан, дето ме докара.

Остави коментар:

• derhunter
    отговори

Да кажа и аз за славеите как след има-няма два часа сън ме събудиха. Просто не знаех какво се случва, толкова яко се надпявяха на зазоряване. Е и не мина без помоща на Барс, който периодично проверяваше дали още спя в палатката. Явно нямаше кой да му хвърля клечката.

Апропо, Наздраве Старо!!!. Вярно е че си железен!

Остави коментар:

• Стария
    отговори

Първоначално публикуван от x3mrjoe Преглед на мнение
    Е, това е, мероприятието стана.
    Беше яко.
    Добър Live се получи, и това май е първото от поредицата такива.

Специални благодарности на домакина и цялото му семейство,
    на тези които са документирали събитието,
    и благодарение на които всички разгледали темата
    ще се докоснат до част (за съжаление ) от емоциите които изживяхме !

ГоуеМ си Тониии, гоуеМ !
    Разправят че си бил приказливама не гледат че вършиш работаСпециални поздрави братчето ми

Марто у всички клипове въпреки че са далече се чуват славеите........Кой не ги знае това са теВиж как е арно без музики тя Природата се е погрижила за всичко

Всички беха железни само Мещера се опита да ме надбега у последната права при надпиванетоама нали си бегаме у различни посокита накрая има двама победителиНаздраве адаш

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X