Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• derhunter
    отговори
    От: Агне по хайдушки?

А така лека-полека шъ си признаете всичко Знаем за коя снимка иде реч, направо си е за аватар

пп Добре че беше Пламен/ зайко та да отсрами скараджиите, поне за мен де. Аз налегнах неговите произведения и да си призная- супер бяха!

Остави коментар:

• Стария
    отговори

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
    Абе гадове такива защо аз не съм опитал от тез благинки на Пепи и къде съм бил

пп Ааа сетих сеДокато кършех костите на хайванчето долу та да се събере в тавата, вие сте изплюскали вкусотиите значи. Не ви е срам Веднага да намерите начин да поправите тази въпиюща несправедливост
    Аз сигурно съм ги лапал с две ръце като на снимките на Паладин как ме е уцелил приклекнал зад пещанавирил глава и тъпчем агнешко с две ръце в устатакато невиделмани ше го види некой гладен може да получи гърч........

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    СтанАхме двама...
    Азсамо5-6не се сдържахама Бат Пепо е виновен такива вкусни ги беше издокарал

Естествено най-вкусно беше направо от тавата.Не се качи снимката от 60 страница е......

Остави коментар:

• derhunter
    отговори

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
    Ванка,май верно е по-добре така да го пекнеме,па макар и с мандраджийско масълце..? А може и при мене - имам един двор,дето река Струма го дели на две...

ПП Нали нищо му няма на твоя звяр?И на кого дължа едно въже - твой ли беше колана?
    Само дето имам каприз на тема масло, демек да не е купешко че там и най-скъпото си е маргарин. Мястото е без значение но да знаеш че този път ще има повече народ. Сигурен съм. Де го този двор?- дай локация.
    Нищо му няма плаче за другата раздатка но причината не е в никой от вас. Подготвя се и в скоро време ще е качена. Колана е на Румен.

Остави коментар:

• derhunter
    отговори

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
    И аз смятам, че това е идеалният начин за приготвянето на прасенце. Емоционалният момент този път ще го оставим за хънтара...
    А НЕ! Този път ще гледам отстрани, ще си цедя ракийката и премлясквам мезетата. Мога и периодично да се почесвам по корема. Как па не казахте едно благодарско за тези дето ви стъкмихме офф хайванчето Я вижте какво сме изпуснали докато се " мъчехме"

Остави коментар:

• Стария
    отговори

Ей още не им се е слегнало агнешкото в стомасите прасенце им се е прияло

Май ше засрамиме древните римлянипо пиршества

Трябва да изчакаме да окосиме ливадата и ше повториме мероприятието.

Макар че прасенце на шиш може да се направи и навънка през деренцето там където свършва асфалтовия път има площадка и едно равно местенце

Или как се пее в песента (имали го тук прасенцето ке му найдеме местенцето)

На Мещера телбода му е останал и едни отверки трябва да му ги пратя по Еконт.
    Един удължител има и една лампа на кой са.Не знам.

Остави коментар:

• Bat_Pepo
    отговори

Ванка,май верно е по-добре така да го пекнеме,па макар и с мандраджийско масълце..? А може и при мене - имам един двор,дето река Струма го дели на две...

ПП Нали нищо му няма на твоя звяр?И на кого дължа едно въже - твой ли беше колана?

Остави коментар:

• cveta68
    отговори

пп Ааа сетих сеДокато кършех костите на хайванчето долу та да се събере в тавата, вие сте изплюскали вкусотиите значи. Не ви е срам Веднага да намерите начин да поправите тази въпиюща несправедливост
    СтанАхме двама...

Остави коментар:

• derhunter
    отговори

Остави коментар:

• Bat_Pepo
    отговори

До Paladin

Благодаря ти много за хубавите думи,приятелю! А за трите вида - исках да кажа,че поне три различни вида кайма ще омеся...
    ПП Съжалявам,наистина,че не успяхме да се запознаем,но това е лесно поправима грешка

Остави коментар:

• Пламен Ковачев (zaiko1234)
    отговори

А искате ли да го изпечем така? За прасе мисля,че този начин е по-вкусен..?

[ATTACH=CONFIG]326797[/ATTACH]
    И аз смятам, че това е идеалният начин за приготвянето на прасенце. Емоционалният момент този път ще го оставим за хънтара...

Остави коментар:

• derhunter
    отговори

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
    ...и понеже виждам че се ражда нова идея, ще кажа само, че за купуването на прасенце може да разчитате на мен...
    ...даже съм сигурен че ще е и готово за приготвяне, пак от теб де Имам и една остра забележка към теб- другият път носи поне наполовина мръвки от това което беше донесъл сега Това в рамките на шегата де, а сериозното е че синчето е железно.

Ако не знаеш вица за радио Ереван и въпросът за булката, то вързано в нашият случай звучи така: И по този и по другият начин, прасето така или иначе ще бъде изядено. Приготвено по твоята идея е по-емоционално щото през цялото време го гледаш и му се каниш. Приготвено в пещ ти оставя повече време за други глупости Каквото решим това и ще е.

[ATTACH=CONFIG]326797[/ATTACH]

Остави коментар:

• Paladin
    отговори

... поне три вида...
    Незнам колко вида са, но тези от Вакарел (първите в голямата тенджера), ммммм, в устата са ми (направо и сега им усещам вкуса), много вкусни.

... Не за друго, ама не успях да опитам кюфтетата на бат Пепо...
    Цвети, голям пропуск.

Моля някой от модераторите да изтрие първото от двете мой последователни мнения, и текста в червено.
    Последно редактирано от Paladin; 03-05-11, 10:07. Причина: Молбата ми.

Остави коментар:

• Bat_Pepo
    отговори

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:2
Размер:76.2 КБ
ID:5274252

Остави коментар:

• Пламен Ковачев (zaiko1234)
    отговори

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
    Урааааааааа!!!!!! Аз си мисля какво ще стане ако вземем да хвърлим едно цяло прасенце у фурната..?!!!
    ...и понеже виждам че се ражда нова идея, ще кажа само, че за купуването на прасенце може да разчитате на мен...

Остави коментар:

• Bat_Pepo
    отговори
    Точно това мисля да направя...Само се двоумя дали да е дълга G-ега или TLC 100..?

Е те това си е било направо за камера Те и мен ме заковаха на Църна маца обаче повече ми се радваха и разглеждаха Скакауеца. Документ-това звучи гордо, а аз съм ги събрал всичките.

пп Абе Пепи колко тежи това твоето чудо по талон, щото само на задно неможах да го дръпна
    Два тона е,ама за да го дръпнеш само на задно...май трябваше Стария или Марто да му седнат..?

Съгласна съм с Марти, пак ще трябва да се съберем ... Не за друго, ама не успях да опитам кюфтетата на бат Пепо...
    Е-е-е..! Хубава работа..!Ще трябва да измисля начин преди следващото събиране да опитате... поне три вида...
    Последно редактирано от maxxx; 03-05-11, 09:38.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X