Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Агне по хайдушки?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Т'ва че има да го чакаме да съйне цяла година бре.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Айде, за тази вечер похапнах (собствена слюнка), че чак се удавих.
      Лека ! И като решите - свиркайте, акъл бол.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Добреееее! Виждам, че работите! Няма да ви преча...!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
          Добреееее! Виждам, че работите! Няма да ви преча...!!!
          Ааааа без тия! Я вземи да организираш групата на тежкоатлетите.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Не мога да накарам никого насила да идва да работи! Пък ми дайте една бригадирска количка и ми гледайте сеира...!! Ако някой реши сам да дойде да хамалува - добре дошъл...

Поздрави

Коментар

2 метра и 110 кила съм...
              Не мога да накарам никого насила да идва да работи! Пък ми дайте една бригадирска количка и ми гледайте сеира...!! Ако някой реши сам да дойде да хамалува - добре дошъл...
              Бе де да знам...може и да можеш...
              А и какво хамалуване, изкуство ще се твори.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture.jpg
Прегледи:1
Размер:12.9 КБ
ID:5261507

Това е размера на капака.
                Каменна плоча,3 см.дебела.Сводът е стандартен.Основа 67 см.,височена 49 см.По средата на височината,на 25 см.хоризонталата е 60 см.Давам го като уточнение да знаете как да оформите свода.Хубаво е капакът да влиза вътре в свода,като се предвиди някакъв ръб,който да го фиксира и да не позволява да пада навътре в пещта.
                Кажете как да го пратя.Тежи към 20 кила и незнам по еконта колко ще искат...
                Успех!

Коментар

Гледам темата върви с пълна пара, ама виртуално !

Стария, пусни нещо за връзка (не, че Вакарел е Мексико сити ама...) тука или на ЛС, да отскоча за едно бързо организационно мероприятие, че и без това скучая в момента.
                  ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от x3mrjoe Преглед на мнение
                    Гледам темата върви с пълна пара, ама виртуално !

Стария, пусни нещо за връзка (не, че Вакарел е Мексико сити ама...) тука или на ЛС, да отскоча за едно бързо организационно мероприятие, че и без това скучая в момента.
                    0888 50 62 21 Тонивсяка вечер и събота и неделя съм си на ВакарелХънтер ако искаш да ти звънна в събота или неделя.Навар от Пловдив да не се обиди че съм пропуснал името имаше желание ако иска ше му звънна.

Щом трябва да съхне ше я иззидаме и аз всяка седмица ше я паля по веднъж да се суши клонаци има колкото искаш.Ясене снощи така се бех вдъхновилче съм удвоил дозата цел ден ми беше терсене ама пусти лаком г?з хак му е

Имам и два големи брезента да направиме навес ако завали да не ни развали кефа

Марто Новобранко подкокороса работата.....Жив и здрав да е.
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Добре ще се чуем в събота преди обяд, да огледаме терена и да скроим плановете.
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                        Марто Новобранко подкокороса работата.....Жив и здрав да е.
                        Тони, не си прав! Ти каза, че изпитваш носталгия по пеща, която сте имали на село! И сподели, че искаш да построиш такава във Вакарел! Аз ти обещах едно агне за да я сефтосаш и да се запознаем щот ма кефиш! И от там се почна... Ама хубавите работи ставали случайно, казват...

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                          Добре ще се чуем в събота преди обяд, да огледаме терена и да скроим плановете.
                          Железен си Хънтърче„абе всеки не го пращаха на границатаа всеки който е бил там се променя и се усеща
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Адаш,не казвате нищо за капака.Ще влиза ли в употреба,няма ли?!...Зад тоя капак поне двайсе хайвана са се грели...

Коментар

Тони, не си прав! Ти каза, че изпитваш носталгия по пеща, която сте имали на село! И сподели, че искаш да построиш такава във Вакарел! Аз ти обещах едно агне за да я сефтосаш и да се запознаем щот ма кефиш! И от там се почна... Ама хубавите работи ставали случайно, казват...

Поздрави
                              Хубавата работа си е убава ше се видиме и уважимеПоздрави Марто и ше бъдеш прекръстен на Старобранко
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                                Адаш,не казвате нищо за капака.Ще влиза ли в употреба,няма ли?!...Зад тоя капак поне двайсе хайвана са се грели...
                                Евалла адашче утре ше питам Еконтите колко ше сакат да го докарат и ше ти пиша
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X