Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Срещи в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Срещи в Пловдив

Росене,не знам дали ми е местото на тези срещи.Като гледам и чета какви джипове карат колегите,моята кола май няма да се класира!

Коментар

Щото не си виждал как дърпам по баирите Патрули и Чирокита
      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Преглед на мнение
        Колега да ме извиняваш ама взе да ми писва от мрънкане.Това така онова онака.Все си мисля че повечето ходят за да си правят мохабет с групата.Ако някой ходи за да разказва после в коя кръчма е ходил и кво е ял и пил май е в грешка.Според мен това не е правилната компания за ядене и пиене.Тези сбирки не бяха ли основно заради ОФРОУДА?
        Напълно съм съгласен с мнението на Георги и трябва да гледаме на тази среща по този начин.(заради ОФРОУДА)

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
        Да бе, мама му стара. А на някои от участниците (на пример Калаша) не сме им виждали джиповете даже
        Който иска да ми виде джипа пред блока ми е , а скоро може да те поканя и на разглобяване

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
        ...ТОЧНО...Колко ще бъдете,кога ще дойдете,колко ще стоите...и докато им писне...И кога точно се е знаело колко точно човека ще сме ,и едва ли някога ще знаем...
        Ти не забеляза ама помолиха Вальо да говори малко по тихо че имаше измерване на шум

Първоначално публикуван от mxmanol Преглед на мнение
        Абе като гледам имате доста разногласия,што не си направите сбирката в КЛИСУРА.Има само една крачме,клиенти почти няма,ше си пием,ядем,викаме........Може и с ТОЙОТКИТЕ да паркираме вътре,до бара........А,тука може и голи под краста
        Приемасе.
        Ама голи под кръста, не искам да ви комплексирам

Първоначално публикуван от bate_em4o Преглед на мнение
        Росене,не знам дали ми е местото на тези срещи.Като гледам и чета какви джипове карат колегите,моята кола май няма да се класира!
        За сбирката никога е нямало значение с какво превозно средство си
        Ако ходиш пеш в балкана пак сие оффроуд и пак може да се обсъди такава разходка, например златото ме кара постояно за пешеходна разходка

МОЛБА:
        Ще ви помоля тази седмица да се срещнем в ПЕТЪК в Русалка тъй като с Митака имаме ангажименти и не можем по-рано. А искаме да донесем 2л. от наградата. Ще ни бъде много приятно ако ни уважите молбата.

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
          МОЛБА:
          ... да се срещнем в ПЕТЪК в Русалка ... Ще ни бъде много приятно ако ни уважите молбата.
          Приятел в нужда се познава!
          Разчитайте на мен.
          [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Първоначално публикуван от bate_em4o Преглед на мнение
            Понеже идва пролет,а след това лято.....защо трябва да е в заведение...защо да е в града....
            Полянка..цър-пър,моабетче...кво му е лошото?
            Може и да е събота...деца,кучета,джипове...красота!
            +1, защо не?!
            SUBARU TRIBECA '08

Коментар

Днес ще има ли сеща и ако ДА къде ?
              http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Първоначално публикуван от Крум(bizkit_boy) Преглед на мнение
                Днес ще има ли сеща и ако ДА къде ?
                Утре на русалка.
                878940653

Коментар

колеги моля Ви да се спрем малко с ...

смятам, че до момента в който не се избере ново място чрез мнозинство от гласове и се обяви публично в темата мястото за срещата не трябва да се променя !

всеки ПЕТЪК след 19:00ч в ресторант "РУСАЛКА" !!!

ако искате да сте полезни на колектива - просто дайте своите добре обмислени предложения за място, на базата на които да се оформи една добра анкета !
                  www.4x4Trips.bg

Коментар

Брех...веднъж ще реша да отида и ...не е ясно къде Накрая ще си взема гаджето и ще отида на(да) СПА . Хайде бе хора...решете най - после! Нека да сме заедно.

Коментар

имам предложение нека една седмица бъдем в русалка другата седмица в мирена а третата в бялата воденица и вече сами решим каде да сме занапред но, моля ви нека пробваме и други заведения в тази русалка имам чувсто че се задушавам било от обстановка, било от меню а и обслужването е под всякакво ниво!
                      все пак найстина се събираме
                      1 заради групата,но нека незабравяме и удоволствията от това а не да го правим с нежелание

предварително благодаря за разбирането

Коментар

Първоначално публикуван от toi_78 Преглед на мнение
                        имам предложение нека една седмица бъдем в русалка другата седмица в мирена а третата в бялата воденица и вече сами решим каде да сме занапред но, моля ви нека пробваме и други заведения в тази русалка имам чувсто че се задушавам било от обстановка, било от меню а и обслужването е под всякакво ниво!
                        все пак найстина се събираме
                        1 заради групата,но нека незабравяме и удоволствията от това а не да го правим с нежелание

предварително благодаря за разбирането
                        +1

Коментар

От тази седмица ще се виждаме в четвъртък, комплекс Русалка, 19ч!
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=89731
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

• Странично мнение

Имах неблагоразумието да дойда в Русалка оня ден. Голяма кръчма, с много места, кофти кухня, лошо обслужване и... чалга! Те за това има винаги свободни маси...

На подобни срещи ходя, за да се видя с приятели, да си поговорим за офроуд, скитане и техника. За целта, или трябва да няма музика, или тя да е просто фон. Не е необходимо да има "несебърска маса", дори е по-добре масите да са няколко. Така се оформят няколко по интереси, или по теми, чиито членове се разменят постоянно... като на коктейл...

Пожелавам ви скоро да намерите подходящото заведение и подходящия формат!

П.П. Добрата кухня и доброто обслужване са задължителни, за добро прекарване!
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

• До: Странично мнение

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                              Имах неблагоразумието да дойда в Русалка оня ден. Голяма кръчма, с много места, кофти кухня, лошо обслужване и... чалга! Те за това има винаги свободни маси...

На подобни срещи ходя, за да се видя с приятели, да си поговорим за офроуд, скитане и техника. За целта, или трябва да няма музика, или тя да е просто фон. Не е необходимо да има "несебърска маса", дори е по-добре масите да са няколко. Така се оформят няколко по интереси, или по теми, чиито членове се разменят постоянно... като на коктейл...

Пожелавам ви скоро да намерите подходящото заведение и подходящия формат!

П.П. Добрата кухня и доброто обслужване са задължителни, за добро прекарване!
                              Ти си нацелил така да се каже кофти момент Имало е някакъв банкет и затова е било шумно, със силна музика и т.н. Попринцип сме си само ние Сега и деня като е четвъртък, още по рядко ще се случва да има някой освен нас и сервитьора...
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                                От тази седмица ще се виждаме в четвъртък, комплекс Русалка, 19ч!
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=89731
                                Днес, 25-ти март, ще има ли сбирка или повечето хора ще са хукнали към КОпривщица? Важно е.
                                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                                Omnia vincit amor !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X