Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Срещи в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Срещи в Пловдив

Аз смятам, че докато не се направи някаква анкетка и да се гласува не е редно да променяме деня и мястото на срещата !

За да не бъркаме колегите които не са имали възможност да се запознаят със проблема и освен това не е взето окончателно решение !

Ако имате желание, можем да направим пробно посещение на предложените заведения в ден различен от петък !
    Но по важно е по голяма част от групата да изразят мнение или подкрепа на вече дадените предложения !

На този етап срещите в Русалка всеки петък си продължават !
    www.4x4Trips.bg

Коментар

Довечера да пием по една ракия в "Мирена",пък срещата да си е утре в "Русалката".Така ще имаме представа.Ако има желаещи в 19.00 ч. да направим "пробите " да пише.И някой да обясни по-точно къде се намира..
      [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
      Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Намира се срещу гробищата,малко преди кръстовището на Мария Луиза и Източен в посока Централна поща....Карта
        Последно редактирано от stojan_defender-a; 04-03-10, 19:05.

Коментар

Аз съм съгласен да се видим тая вечер, а утре си е за утре!
          В седем в Мирена.
          Последно редактирано от stojan_defender-a; 04-03-10, 19:05.
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

И аз съм съгласен срещата да е в четвъртък , защото повечето петъци не съм в Пловдив. За мястото нямам големи претенции само да има място за всички и да не се надвикваме с музиката.
            http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Аз също мисля, че четвъртък е по-удобният ден
              Подкрепям и мненията, че трябва срещите да са по в центъра за да е удобно на всички. Пък дали ще е Мирена или не.... ще кажат посетилите го днес
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Хайде бе, ние тръгваме

Коментар

Аз утре съм в Русалка, днес с Вени се замотахме и изпуснах часа на срещата...но утре вечер съм на линия (като никога)

Лесов, имам нешо за теб

Коментар

Първоначално публикуван от Крум(bizkit_boy) Преглед на мнение
                    ..... само да има място за всички и да не се надвикваме с музиката.
                    Ако няма да се надвикваме с музиката за мене е все едно кога и къде.

ПП Идва лято. Не е ли по-добре да сме някъде навън през лятото. Русалка беше зимната алтернатива.
                    Последно редактирано от drukman; 04-03-10, 21:59.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

wytre sme. Ima wifi na korem. Goworih sys sobstwenichkata, dade mi telefon za da se obadq da kava kakwo sme reshili za drugiq chetvyrtyk. Oshte sme tuk i wi chakame. Syvalqwam za latinicata. Stoqn ako move da go obyrne na kirilica. Blagodarq

Вътре сме. Има wifi на корем. говорих със собственичката, даде ми телефон, за да се обадя да кажа какво сме решили за другия петък. Още сме тук и ви чакаме.
                      Последно редактирано от stojan_defender-a; 04-03-10, 20:55.

Коментар

Съжалявам много,че не дойдох Пък аз дадох предложението за Мирена.Взехме на Лили нова кола и се занимавахме с нея до 23:30 и съвсем се отплеснах да влеза във форума да прочета какво се е решило...
                        Тази вечер на Русалка,ще видим харесало ли им е на посетилите Мирена
                        Поздрави,Николай
                        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Ето няколко снимки за тези, които не са могли да посетят вчера ресторанта, за да добият малко представа за мястото. За летните сбирки разполагаме с малка лятна градина, от която спокойно ще можете да се любувате на джипките си
                          Прикачени файлове

Коментар

Освен, че е малко тясничко, други забележки нямам. Трябва да се види дали аспирацията може да навакса на пушилнята.

Коментар

То много лачено бе...

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
                                То много лачено бе...
                                да не се окаже, че има и дресс-контрол, и без смокинг не пускат?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X