Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Срещи в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Срещи в Пловдив

Първоначално публикуван от Георги Преглед на мнение
    Тези сбирки не бяха ли основно заради ОФРОУДА?
    Да бе, мама му стара. А на някои от участниците (на пример Калаша) не сме им виждали джиповете даже
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Айде народе гласувайте за деня!
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=89731
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Мирената не ни събира и това е основното. За ден мисля, че се гласува - четвъртък.
        Редното е да се върнем в Русалка до разрешаване на казуса. Там знаят, че се събираме в петък.
        Тези които предлагат заведения да знаят, че има няколко основни критерия. Иначе Мирената ми е близо и ми харесва. Но ...
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Тъпо взе да става....
          Русалка е на другия край за мен, но наистина-търпят ни, правим каквото си искаме с масите.
          Е ,кухнята и обслужването не са кой знае какво, но поне сме си като у дома си.

Още повече , че като се стопли и деня стане по-дълъг там ще си е хубаво, и пак ще сме си като у дома.

Аз гласувах за Мирена, но признавам , че Руалка за мен е правилното решение.

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
            До неделя да се дават предложение за заведения в тази тема, пък после ще направя нова анкета!
            От самото начало, пускайки темата Ви призовах да дадете предложения на базата на които да направим анкета ! А то какво се получи влезнаха две предложения и хайде да правим анкета ... на базата на две възможности ... нормално беше да има подобен дразнещ резултат !

И редно бе, до приключването на анкетата, срещите ни да продължат на старото, вече утвърдено място !

PS
            Което не ни пречи между другото групово да изпробваме някоя кръчма
            www.4x4Trips.bg

Коментар

Тъй де,нищо не пречи ,че сме пробвали и разбрали,че не става.Аз бях гласувал "все ми е едно" и още съм така,но не пречи да се търси нещо още по-добро..
              [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
              Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от pajero I Преглед на мнение
                Мисля че този вапрос сам по себе си решава спора за заведението.Само триабва да решим за деня.
                ...ТОЧНО...Колко ще бъдете,кога ще дойдете,колко ще стоите...и докато им писне...И кога точно се е знаело колко точно човека ще сме ,и едва ли някога ще знаем...
                БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                  На мен лично "Русалка" не ми харесва.Нито като интерьор,нито като меню,нито като персонал,нито като местоположение.Идвам там единствено,за да се видя с групата.Не разбирам защо да не си го направим по-комфортно.Едва ли ще е по-скъпо .
                  Мисля,че с тези предложения за ново заведение,пак стана малко като спор-ние за натам,ония за насам.Напоследък доста спорове станаха,Взе да ми омръзва нещо това разногласие.Определени хора ми се струва,че искат да се наложат като лидери.Въз основа на какво?Как да си ги мерим?И нужно ли е това на някого?Оставам с убеждението,че доста хора не пишат много,много във форума,но това не значи,че нямат мнение или ,че не правят неща за благото на Пловдивската група.
                  Аз се отказвам да пиша повече в темата.
                  Сполука!
                  САМ СИ ГО КАЗАЛ,КОЛЕГА " Идвам там единствено,за да се видя с групата"А КАТО ИСКАШ ЗАВЕДЕНИЕ ,КОЕТО ДА ТИ ХАРЕСВА КАТО ИНТЕРИОР,КАТО ОБСЛУЖВАНЕ ,КАТО ПЕРСОНАЛ,КАТО МЕНЮ,МОЖЕШ ВИНАГИ да се събереш със съпруга,гадже или приятели с които си излизаш и си изберете заведение в което ще ви е уютно за вечерта.Но такава голяма група и всички идваме един след друг,всеки поръчва едно по едно и т.н....повярвай ми никой няма да ни трае,особено ако имат дори и малко работа.Все пак се събираме за да можем да си чуем приказката ,а не да вечеряме на свещи,на романтична музика и задушевна обстановка. Всички помните как беше в "графити"(дори и голи до кръста не даваха да ходим)
                  Последно редактирано от stojan_defender-a; 18-03-10, 07:24.

Коментар

Всеки ще ни изтрае независимо как се влачим, ние сме клиенти и си плащаме, тоест длъжни са да ни търпят и да се усмихват любезно. Стига вече размисли, че докато размишляваме квартално ще забравим, че има offroad Пловдив. Много важно къде сме... и на мен Русалка ми се виждаше далече, но като отидох в Трявна разбрах, колко близо е това, което харесваш, без значение от четвъртък или петък и без значение точно в кое кюше на света. Не е ли по-важно да сме заедно, независимо в калта или на някоя маса и независимо коя и къде и независимо, че някои изобщо нямат джипове!
                    Последно редактирано от Dan7; 17-03-10, 21:27.

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                      Всеки ще ни изтрае независимо как се влачим, ние сме клиенти и си плащаме, тоест длъжни са да ни търпят и да се усмихват любезно. Стига вече размисли, че докато размишляваме квартално ще забравим, че има offroad Пловдив. Много важно къде сме... и на мен Русалка ми се виждаше далече, но като отидох в Трявна разбрах, колко близо е това, което харесваш. Не е ли по-важно да сме заедно независимо в калта или на някоя маса!
                      Да,така е "ние сме клиенти и си плащаме и са длъжни да ни търпят и да се усмихват любезно",но не би.Повярвай ми бил съм над 10г.сервитьор и знам,че е така.
                      Последно редактирано от S.RADEV; 17-03-10, 21:31.

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
                        Да,така е клиенти сме и си плащаме и са длъжни да ни търпят ,но не би.Повярвай ми бил съм над 10г.сервитьор и знам,че е така.
                        Е вярвам ти, ама ние, ако седнем да мислим сега и за кефа на сервитьорите...ще стане "грамофон свири..." и т.н.

Коментар

Понеже идва пролет,а след това лято.....защо трябва да е в заведение...защо да е в града....
                          Полянка..цър-пър,моабетче...кво му е лошото?
                          Може и да е събота...деца,кучета,джипове...красота!

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
                            САМ СИ ГО КАЗАЛ,КОЛЕГА " Идвам там единствено,за да се видя с групата"А КАТО ИСКАШ ЗАВЕДЕНИЕ ,КОЕТО ДА ТИ ХАРЕСВА КАТО ИНТЕРИОР,КАТО ОБСЛУЖВАНЕ ,КАТО ПЕРСОНАЛ,КАТО МЕНЮ,МОЖЕШ ВИНАГИ да се събереш със съпруга,гадже или приятели с които си излизаш и си изберете заведение в което ще ви е уютно за вечерта.Но такава голяма група и всички идваме един след друг,всеки поръчва едно по едно и т.н....повярвай ми никой няма да ни трае,особено ако имат дори и малко работа.Все пак се събираме за да можем да си чуем приказката ,а не да вечеряме на свещи,на романтична музика и задушевна обстановка. Всички помните как беше в "графити"(дори и голи до кръста не даваха да ходим)
                            Абе като гледам имате доста разногласия,што не си направите сбирката в КЛИСУРА.Има само една крачме,клиенти почти няма,ше си пием,ядем,викаме........Може и с ТОЙОТКИТЕ да паркираме вътре,до бара........А,тука може и голи под краста

Коментар

Първоначално публикуван от mxmanol Преглед на мнение
                              Абе като гледам имате доста разногласия,што не си направите сбирката в КЛИСУРА.Има само една крачме,клиенти почти няма,ше си пием,ядем,викаме........Може и с ТОЙОТКИТЕ да паркираме вътре,до бара........А,тука може и голи под краста
                              Аз съм"ЗА".Теб и Наско и без това няма да ви пуснат никъде в Пловдив,ако сте като на аватара.

Коментар

Първоначално публикуван от bate_em4o Преглед на мнение
                                Понеже идва пролет
                                Унарев, срещата се мести в четвъртък, за да може петък, събота и неделя да са свободни за цър-пър. А ти кво само коментираш тука, кога ще дойдеш на една среща?
                                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X