Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Срещи в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Срещи в Пловдив

Пускат,пускат всякакси.Собствениците са много готини,при нужда масите се събират.Има аспирация всумакателна и нагнетателна.Wi-Fi ,за разглеждане на форума и т.н.Цените в никакъв случай не са по-високи от на "Русалка",а ще се говори и за отстъпки,поемам ангажимента.За топлото време отстрани има приятен навес.През цялото време може да се любувате на джипките-от прозорците се вижда всичко навън
    Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Някой да каже на Жоро-тъпото, къде е срещата довечера.
      И аз реших една вечер да дойда, пък вие ме объркахте.

Със здраве.

Коментар

Първоначално публикуван от joro_c Преглед на мнение

Със здраве.
        Звънни ми да се пробваме ако решиш да ходиш

Коментар

Вчера към 19:30 - 19:40 минахме една малка банда членове на форума. Наистина изглежда "лачено" и тесничко. Беше само персонала (видях само 1 сервитьорка) Клиенти нямаше. Опасявам се, че кухнята няма да се различва по разнообразие и качество от тази на Руслака поради "големия интерес" към ресторанта.

Иначе и аз съм ЗА да сменим Русалка поради отдалечеността й от центъра и деня от седмицата поради началото на уикенда.
          Иван
          ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Аз водя там гости да спят. Отзивите за кухнята напук на всички очаквания са великолепни.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Колега Нигер какво разбираш под разнообразие на кухнята? Менюто на ресторант Мирена е доста разнообразно. Може да се срещнат салати от обикновенната българска Шопска салата до Мисто с чери и пармезан, предястия от пилешки хапки до гъши дроб върху карамелизиран ананас или Телешко карапачо. А цените противно на очакванията са както в останалите ресторанти в Пловдив.
              И не на последно място Пловдивската група ще ползва първоначална 10% отстъпка.

Коментар

Първоначално публикуван от joro_c Преглед на мнение

Със здраве.
                Тази вечер в 19:00 на "Русалка",където ще решим дали да се местим в Мирена или другаде и за деня-четвъртък ли,петък ли.
                До след малко

Коментар

Първоначално публикуван от Niger Преглед на мнение
                  ... Опасявам се, че кухнята няма да се различва по разнообразие и качество от тази на Руслака ...
                  Колега lilitok, казвам, че много от позициите в менюто на Руслака не се поддържат. (на прима виста:в менюто имат някакви рибни салати, на мен ми се пие ракия с риба перла например а в 3 последователни петъка, риба перла няма. Или реша да завторя салатата, а тя междувременно вече е свършила. Веднъж след дълъг аператив реших да си поръчам от ястието на човека до мен. Беше свършило.) Надявам се в Мирена да не е така защото на мен лично ми е много по-удобно срещите да се провеждат именно там (в Мирена).
                  В крайна сметка по-важно е да се съберем и да се видим, а не да намерим най-добрият гурме ресторант.
                  Стискам палци и другите колеги да харесат идеята за смяна на ресторанта)
                  Последно редактирано от Niger; 05-03-10, 21:38.
                  Иван
                  ivanp98[at]mail.бг

Коментар

колегата lilitok е една прекрасно красива колежка, между другото

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                      колегата lilitok е една прекрасно красива колежка, между другото
                      Ей Вени издавай я ти, че да видиш сега като я почнат на лични . Извинявам се, че се включвам след дълго затишие с полуспам, но последния път в Русалка толкова се зарадвах на групата, че няма как да не драсна някой ред. Днес мислех да мина на път за София, но като ще е за 20 минути по-добре да не се дразня, та ще е следващия път.

Колкото до ресторанта искам да споделя, че е приятно местенце. Посещавал съм го веднъж /да си призная случайно/ и останах с добро впечатление от обстановката и хапването /в моя случай някво предястие за мезе/.

Ще следя темата, за да знам къде да ви търся.
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Днес,докато бях в "Руасалка",сервитьора п......ст за 2 часа и половина се яви точно 2 пъти,без меню разбира се,както всеки път.Не че съм толкова претенциозен,ама все пак....За рибите-в Мирена има всичко...Не държа да е точно там,дадох го само като идея.Искам заведението да е по в центъра на града ,за да е удобно на всички,обслужването да поне горе долу прилично,цените да са нормални,да няма силна музика.Надявам се да бъда разбран

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                          Днес,докато бях в "Руасалка",сервитьора п......ст за 2 часа и половина се яви точно 2 пъти,без меню разбира се,както всеки път.Не че съм толкова претенциозен,ама все пак....За рибите-в Мирена има всичко...Не държа да е точно там,дадох го само като идея.Искам заведението да е по в центъра на града ,за да е удобно на всички,обслужването да поне горе долу прилично,цените да са нормални,да няма силна музика.Надявам се да бъда разбран
                          Колега разбран си , но в Русалка има едно голямо предимство правим си каквото поискаме с масите и местата а за група от 30-35 човека на дали в друго заведение ще можем

Коментар

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
                            Колега разбран си , но в Русалка има едно голямо предимство правим си каквото поискаме с масите и местата а за група от 30-35 човека на дали в друго заведение ще можем
                            И плюс това,нито ние пречем на някой,нито пък на нас ни пречат.
                            878940653

Коментар

Калаша е прав за масите и за свободата там.
                              Обаче вчера като се прибрах миришех на всичко гадно на куп, дим, манджи, и незнам какво.

Ако сменим мястото, поне щеимаме база за сравнение, "Русалка" все ще си е там, така че винаги можем да се върнем нали

....И сервит. пе....ст все ще си е там

Коментар

За Мирена доколкото разбрах също няма проблем да се местят масите. Също така останах с впечатлението, че и то не е от най-посещаваните заведения така, че едва ли ние или на нас някой ще пречи

Искате ли да направя анкета(не че знам как става), която да е активна примерно до другия четвъртък и да се види тогава кой къде.
                                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X