Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Срещи в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Срещи в Пловдив

И стана тя една.....

И Воденицата е добра идея, но аз лично вече се обърках тотално.

Неможем ли да си направим анкетата на живо в Русалка в Петък?

Коментар

Първоначално публикуван от toi_78 Преглед на мнение
      НЕКА И АЗ КАЖА МОЕТО МНЕНИЕ
      МИСЛЯ ЧЕ И ДВЕТЕ МНЕНИЯ НЕ СА ПОДХОДЯЩИ!
      АЗ ИМАМ ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КОЕТО МИСЛЯ ЧЕ МНОГО ХОРА ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯТ С МЕН!Е ЩЕ ИМА И ТАКИВА КОИТО ЩЕ КАЖАТТОИ ЖИВЕЕ БЛИЗО И ЗАТОВА ИСКА ТАМ, НО АЗ ЩЕ КАЖА ЧЕ ДА ЖИВЕЯ БЛИЗО И ЗАТОВА ИМАМ НАБЛюДЕНИЯ !
      ЗАВЕДЕНИЕТО СЕ КАЗВА ГЛАДИАТОРИ ИЛИ КАКТО ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ БЯЛАТА ВОДЕНИЦАТАМ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА ИМА ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ ИМА ОГРОМЕН ПАРКИНГ ЗА СПИРАНЕ КАКТО И МЯСТО ЗА СПИРАНЕ ПРЕД БИЛАТА А АЗ ПОЗНАВАМ СОБСТВЕНИЦИТЕ КАКТО И ПЕРСОНАЛА И ВИ УВЕРЯВАМ ЧЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ ЩЕ ИМА А ДЕ НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ИМА МЯСТО ДА ПОКАНИМ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ОФРОУД ТРЯВНА 2010 ДРУГОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ЧЕ СЕ ГОТВИ УЖАСНО ВКУСНО И МЕНюТО Е ПРЕТЪПКАНО И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПОРЦИИТЕ СА ОГРОМНИ (ЗАТОВА ЧУПИХ СЕДАЛКАТА НА ВЕНЦИ)А И ЦЕНИТЕ СА МНОГО ПРИЕМЛЕВИ А НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ РЕСТОРАНТЪТ ИМА ГОЛЯМА ГРАДИНА-ИДВА ЛЯТО А И ДЕТЦКИ КЪТ ЗА МАЛКИТЕ ОФРОЛТАДЖИИЧИТА МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОБВА ТОВА ЗАВЕДЕНИЕ И ИСКАМ ДА ЗНАЕТЕ НЯМАМ АКЦИИ ТАМ И РЕКЛАМАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗАТОВА АЗ ГЛАСУВАМ ЗА БЯЛАТА ВОДЕНИЦА В ЧЕТВЪРТЪК
      Никое добре работещо заведение в града няма да н итърпи да се влачим като черва и да се занимават с нас.. особено в петък. Затова аз съм ЗА русалка, а за деня нямам претенции.

Съобщение от модератор: Писането с главни букви се счита за викане.
      БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
      TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
      Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Да ви кажа честно, не намирам голям келипир от това всички да са на една маса. Защото дори и на една маса се обособяват групички от по 5-6 човека общувайки помежду си, в зависимост от това кой кога е дошъл и до кого е имало място да седне. И дори и да има да се обсъди нещо важно, засягащо всички от групата, неможе да се получи. Този тип подредба 50 човека на една маса /като на селска сватба/, ми се струва доста смешно и нерационално.
        Относно Русалка, два пъти съм била на сбирка там и трети път няма да стъпна, обслужването е под всякаква критика, а то за мен е от първостепенно значение.

Коментар

Нека тази седмица си останем в Мирена, четвъртък!(това показа анкетата)
          До неделя да се дават предложение за заведения в тази тема, пък после ще направя нова анкета!

Някой да е против?
          Последно редактирано от stojan_defender-a; 17-03-10, 14:15. Причина: уточняване
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Русалка денят е без значение.

Коментар

Нека да бъде в Русалка - петък

Коментар

Казах Ви ,че ще има разделение...

Коментар

Някой да каже дали утре ще идвате в Мирена, защото от ресторанта искат да знаят да се подготвят, защото миналата седмица резервацията беше за около 20 човека а са присъствали около 40.

Коментар

Без значение е за мен,кога и къде.Обаче на доста хора май им е по удобно в четвъртък.
                    878940653

Коментар

Първоначално публикуван от lilitok Преглед на мнение
                      Някой да каже дали утре ще идвате в Мирена, защото от ресторанта искат да знаят да се подготвят, защото миналата седмица резервацията беше за около 20 човека а са присъствали около 40.
                      Мисля че този вапрос сам по себе си решава спора за заведението.Само триабва да решим за деня.

Коментар

Колеги мисля,че това стана като детска игра (в това заведение в онова заведение четвъртък или петък),дайте да караме по старому петък -Русалка и ще се уточним тогава кой накъде е!Бяхме в Мирена видяхме я,но това заведение не е за нашата група.Не може всяка седмица да се дава бройка 20-30 или 40 души.Повечето решават в последния момент дали ще дойдат.И другото което е няма къде да се спира няма място отвън или трябва да ида в 16часа да си запазя място.
                        Последно редактирано от Decho Nissana; 17-03-10, 18:41.

Коментар

На мен лично "Русалка" не ми харесва.Нито като интерьор,нито като меню,нито като персонал,нито като местоположение.Идвам там единствено,за да се видя с групата.Не разбирам защо да не си го направим по-комфортно.Едва ли ще е по-скъпо .
                          Мисля,че с тези предложения за ново заведение,пак стана малко като спор-ние за натам,ония за насам.Напоследък доста спорове станаха,Взе да ми омръзва нещо това разногласие.Определени хора ми се струва,че искат да се наложат като лидери.Въз основа на какво?Как да си ги мерим?И нужно ли е това на някого?Оставам с убеждението,че доста хора не пишат много,много във форума,но това не значи,че нямат мнение или ,че не правят неща за благото на Пловдивската група.
                          Аз се отказвам да пиша повече в темата.
                          Сполука!
                          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

В добър ресторант с добро обслужване ,кухня и интериор всеки ходи според вкуса и възможностите си.Лично аз ,когато ходя на ресторант, не отивам в такива като Русалка или Мирена, но това е въпрос на вкус и навици.Само че има разлика дали отивам на ресторант или на сбирка на Групата така,че нека не смесваме едното с другото.
                            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                            Grand 3.1TD
                            0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                              В добър ресторант с добро обслужване ,кухня и интериор всеки ходи според вкуса и възможностите си.Лично аз ,когато ходя на ресторант, не отивам в такива като Русалка или Мирена, но това е въпрос на вкус и навици.Само че има разлика дали отивам на ресторант или на сбирка на Групата така,че нека не смесваме едното с другото.
                              Стояне и аз съм на това мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                                На мен лично "Русалка" не ми харесва.Нито като интерьор,нито като меню,нито като персонал,нито като местоположение.Идвам там единствено,за да се видя с групата.Не разбирам защо да не си го направим по-комфортно.Едва ли ще е по-скъпо .
                                Мисля,че с тези предложения за ново заведение,пак стана малко като спор-ние за натам,ония за насам.Напоследък доста спорове станаха,Взе да ми омръзва нещо това разногласие.Определени хора ми се струва,че искат да се наложат като лидери.Въз основа на какво?Как да си ги мерим?И нужно ли е това на някого?Оставам с убеждението,че доста хора не пишат много,много във форума,но това не значи,че нямат мнение или ,че не правят неща за благото на Пловдивската група.
                                Аз се отказвам да пиша повече в темата.
                                Сполука!
                                Колега да ме извиняваш ама взе да ми писва от мрънкане.Това така онова онака.Все си мисля че повечето ходят за да си правят мохабет с групата.Ако някой ходи за да разказва после в коя кръчма е ходил и кво е ял и пил май е в грешка.Според мен това не е правилната компания за ядене и пиене.Тези сбирки не бяха ли основно заради ОФРОУДА?
                                878940653

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X