Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Срещи в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Срещи в Пловдив

Моля за извинение от клежката lilitok за обръщението.
    Иван
    ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Само се надявам противоречията да не разделят групата на 2.

Аз съм "за" да опитаме в Мирена.

1 глас от мен.

Коментар

Да, добре е да се пусне анкета, аз например не идвах именно защото "Русалка" ми е много, много далече - на "Южен" съм и не мога да ангажирам някой да ме транспортира всеки път. Кухнята не ми е важна - важното е да се виждаме и да можем да говорим на спокойствие. А не може един ресторант да раздели групата на две, не сме деца все пак, тоест - винаги ще се намери подходящо за всички решение..

Коментар

Ще опитаме и там! 1 глас и от мен

Коментар

Момечета аз като най отговорен в тази група мислаи да останем в това заведение само ако на ниакой не му е удобен деня да го сменим с друг.Протести не се приемат откази също

Коментар

Първоначално публикуван от pajero I Преглед на мнение
              Момечета аз като най отговорен в тази група мислаи да останем в това заведение само ако на ниакой не му е удобен деня да го сменим с друг.Протести не се приемат откази също
              Ха-ха, момчета, момичешките мнения позволени ли са..

Коментар

Разбира се но може би трябва да се преместим в спама защото ако го захванем тук много ще се оголеми темичката А и аз съм в кичука Росалка не ми е толкова далече.

Коментар

Ето го отговора. Борката (pajero_1) не пие алкохол. Ще му купим една табелка "случаен превоз"
                  Иван
                  ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Първоначално публикуван от pajero I Преглед на мнение
                    Разбира се но може би трябва да се преместим в спама защото ако го захванем тук много ще се оголеми темичката А и аз съм в кичука Росалка не ми е толкова далече.
                    Ми ходи с градски транспорт до там и ще видиш колко е далече.. един път опитах и се отказах..по-лесно ми беше да отида на представянето на екипажа за "Дакар" във Варна...

Коментар

Понеже не мога да сложа анкета в темата ще помоля всеки да избере една от възможностите:
                      1. Четвъртък, Мирена
                      2. Петък, Мирена
                      3. Четвъртък, Русалка
                      4. Петък, Русалка
                      Отправям апел за активност по въпроса!
                      Последно редактирано от stojan_defender-a; 06-03-10, 11:31. Причина: редакция
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Наистина ако всеки си идва с автомобила,не е толкова далече 10-на километра,обаче ако искаш да отидеш с такси,за да пиеш една ракия със салата,тогавааа...ракииката и салатата,ще ти излезат солено.Особено ако живееш на "Южен" И за да не местим заведението на Южен,предложението беше да е някъде в центъра на града,за да е удобно на всички.Недоволни винаги ще има-това е ясно.Недоволни има и сега,недоволни ще има и после.Важното е доволните да са повече от недоволните.Затова мисля,че Стоян е прав,да се пусне анкета,за да се види колко са "за" и колко "против" местенето от "Русалка".Пък ако случайно стане "грешка",Русалка както казаха ,ще си е там.И сервитьора също .И ще ни приемат с отворени обятия защото,като им гледам посещаемоста....
                        Та така...Вчера докато бях на Русалка ,неможа да се направи всеобща дискусия за смяна на ресторанта,но като го обсъждахме с хората около мен,останах с впечатлението,че повечето са за смяна.
                        Поздрави
                        П.П. Ако това ще доведе и до най-малките съмнения за "разцепване"на колектива,тогава аз съм ПРОТИВ за местене от Русалка.
                        Николай
                        Последно редактирано от nikman; 06-03-10, 09:15.
                        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Мирена или Русалка

Ато ви и анкета. Избирайте.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

До: Мирена или Русалка

Готово

Коментар

Ще си позволя да се изкажа, като страничен... или по-точно ще споделя собствени наблюдения около подобни сбирки.

Мотористите в Бургас се събираме в четвъртък и неделя. Мотористите в София се събират в сряда. Клуб "Ленд Ровър" се събират в четвъртък... Идеята е, на тези срещи да се направят съботно-неделните уговорки и да има някакво, чисто технологично, врема за подготовка.

Относно заведенията, всички изброени по-горе групи се събират в заведение, което е собственост на член на групата... При това, кръчмата може да бъде сменена винаги, ако има някаква основателна причина, било лошо обслужване, било лоша кухня, или неподходящо място...

Разбира се, аз няма да гласувам в анкетата, защото не съм член на групата ви... все още.
                              Последно редактирано от stojan_defender-a; 06-03-10, 11:30.
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

"Мирена" не е лош вариант,поне е нещо ново.Има и достатьчно места за спиране.Другото(кухня ,аспирации,обслужване) трябва да се провери на место.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X