Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Срещи в Пловдив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Срещи в Пловдив

Понеже отново е петък ...
    а стана традиция да се виждаме в края на всяка работна седмица "на по биричка" и в неделя на разходка, искам да ви накарам да помислите
    и дадете предложение къде и кога да се случва това.

От изминалото лято до сега мястото на срещите ни е ресторантът към комплекс Русалка, но последните няколко седмици все се намира повод да се ядосваме я за много задимената обстановка, я за липсата на асортимент в кухнята или като цяло за обслужването.
    Въпросът не е спешен за решаване, но смятам че е добре всеки имащ желание да даде своето предложение и модераторът ни да подбере предложенията потвърдени с интерес от поне 2-3 човека, на базата на което да направим едно леко гласуване избирайки новото място за срещи.
    А също така доста сериозно се засяга въпросът дали петък е най-подходящия ден, за което също е добре да изразите мнението си !?

Като създател на темата ще положа основите с предложението си ...

* ресторант "Старите Българи" на Брезовско шосе, в градинката между "Борбите" ползваме отстъпка от -20%
    * подходящ ден - четвъртък

31
    1.Мирена-петък.
    0.00%
    0
    2.Мирена-четвъртък.
    54.84%
    17
    3.Русалка-петък.
    12.90%
    4
    4.Русалка-четвъртък.
    9.68%
    3
    5.Все ми е едно
    22.58%
    7

Анкетата е изтекла.

www.4x4Trips.bg

До: Срещи на Пловдивската група

От скоро съм тук и незнам каква ви е практиката, но през топлите месеци може да се организират излети с преспиване, било в гората, било в хижи или хотели. По този повод мисля, че срещата е добре да е в петък.
    Лесов, ако имаш в предвид, че нещо друго има в петък... съгласен съм за четвъртък.
    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

До: Срещи на Пловдивската група

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
      От скоро съм тук и незнам каква ви е практиката, но през топлите месеци може да се организират излети с преспиване, било в гората, било в хижи или хотели. По този повод мисля, че срещата е добре да е в петък.
      Лесов, ако имаш в предвид, че нещо друго има в петък... съгласен съм за четвъртък.
      Точно защото много често когато се ходи някъде с преспиване за почивните дни се тръгва от петък. Както и когато има някакви организирани офроуд мероприятия извън рамките на града също обикновено се тръгва от петък и е нужно ден или два преди това да си направим среща за да до уточним подробности свързани с проявата и ...
      www.4x4Trips.bg

Коментар

До: Групата от Пловдив - организационна тема 2010г.

Това за петък го бяхме обсъждали отдавна, но не се прие. За мен също е неудобен ден.
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

До: Групата от Пловдив - организационна тема 2010г.

Честно казано на мен също не ми харесва на "Русалка".Ако събиранията се провеждат в четвъртък,ще е по-удобно за доста хора.
          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

До: Срещи в Пловдив

Първоначално публикуван от Lesov
            Понеже отново мина поредния петък ...
            а повечето от вас знаят, че стана традиция да се виждаме в края на всяка работна седмица "на по биричка" и в неделя на разходка, искам да ви накарам да помислите
            и дадете предложение къде и кога да се случва това.

От изминалото лято до сега мястото на срещите ни е ресторантът към комплекс Русалка, но последните няколко седмици все се намира повод да се ядосваме я за много задимената обстановка, я за липсата на асортимент в кухнята или като цяло за обслужването.
            Въпросът не е спешен за решаване, но смятам че е добре всеки имащ желание да даде своето предложение и модераторът ни да подбере предложенията потвърдени с интерес от поне 2-3 човека, на базата на което да направим едно леко гласуване избирайки новото място за срещи.
            А също така доста сериозно се засяга въпросът дали петък е най-подходящия ден, за което също е добре да изразите мнението си !?

Като създател на темата ще положа основите с предложението си ...

* ресторант "Старите Българи" на Брезовско шосе, в градинката между "Борбите" ползваме отстъпка от -20%
            * подходящ ден - четвъртък

Аз също мисля че трябва да сменим сбирката за четвъртък и в друго заведение.Старите Българи е много подходящо място за това!Съгласен съм!!!

Коментар

За ден от седмицата не спорим.Преди сбирките бяха в Графити ,но винаги беше трудно да се намерят толкова свободни места, за да бъде групата на едно място.За това взехме решение да бъдем в ресторант,който може да събере цялата група,да не ни се пуска чалга и високи децибели,да не можем да си чуем приказката.Избрах ме Русалка,защото е подходящо място да сме сами без да се претисняваме от другите посетители.Що се отнася до асортимента-едното оправдава другото.Ако става въпрос за отстъпката която ни обещават в Старите българи-на средна сметка 150 лв. заслужава ли си ?Къде ще се паркира там?Нямам нищо против да сменим заведението,но нека бъде място,което е подходящо за всички/соред мен подобно заведение няма/.И все пак присъствието не е задължително,който има възможност идва.
              Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
              Grand 3.1TD
              0898 620 306 Стоян

Коментар

Имам предложение-ресторанта на хотел "Мирена"-срещу Централни гробища Намира се в центъра на града-удобно за всички,Вечер има доста парко места,ако не на тротоара има много място (то и без това спират и там),цените са нормални,музиката по желание...Масите се събират и ни чакат .Ако искате може да пробваме една вечер и ако ви хареса...може и за отстъпки в цената да говорим.
                П.С.Дори да не е това,е хубаво заведението да се намира по в центъра на града за да е удобно за всички.След 1-2 ракии,се налага да се прибираме с такси и ако е по в центъра няма да има недоволни,поне от тази гледна точка.За пример-аз живея на "Южен" и "Брезовско" ми е точно на другия край на града.Таксито на прибиране ми е 10-12 лв
                Ако е на "Графит",тези от захарна фабрика им е същото.Затова предлагам-в Центъра.
                Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Аз не съм от най редовните, но ще дам един глас за "Старите българи" четвъртък. Вечерно време няма проблем да се паркира на булеварда.

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                    Имам предложение-ресторанта на хотел "Мирена"-срещу Централни гробища Намира се в центъра на града-удобно за всички
                    Още един глас за "Мирена"

Коментар

И аз съм за Мирена, центъра и на мен ми е по-удобен ( не че съм от най-редовните)

Коментар

Тая вечер ще има ли среща?
                        Събирайки инфото до тук и обобщавайки наклона е към Мирена
                        Значи в 19 в Мирена
                        Само дето незнам къде е
                        Ако може някъкви напътствия или карта

Предлагам да обсъдим чешмата
                        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Кажете последно къде ще е сбирката в четвъртък или петък на Русалка или на Мирена???

Коментар

Първоначално публикуван от Decho Nissana Преглед на мнение
                            Кажете последно къде ще е сбирката в четвъртък или петък на Русалка или на Мирена???
                            Като гледам маи не е ясно каде ще е.Защо не се срещете тази седмица в Русалка и там да се разберете оттук нататък къде ще бъдат срещите.

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                            Това за петък го бяхме обсъждали отдавна, но не се прие. За мен също е неудобен ден.
                            И за мен петък е неудобен ден-знаете къде съм от петък до неделя.Четвъртак е удобен ден за мен да идвам на сбирките на групата(макар и не всеки път)
                            Последно редактирано от stojan_defender-a; 04-03-10, 10:40.
                            Със себе си съм имал повече проблеми,
                            отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
                            Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Ако е в петък, има голяма вероятност тези, които са дали едни пари на колегата teopajero, да си носят още малко - за доплащането, и да имат свободно място в багажника - нещата са в Бг, и ако успеем, ще донесем радостите на място

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X