Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
    http://www.vbox7.com/play:e882f389
    Някой гледали това тази сутрин във "Здравей,България !" ? Умрях от смях..Тея японци са големи фенове,много ме кефят.Призовавам Пловдивската група да направим едно такова мачле-голям купон ще падне..Ще се снимаме и после на чашка ще се хилим..Кво ще кажете,а?В петък да го обсъдим ? Откачените японци имат много и най-разнообразни игри от тоя род,с които можем да се забавляваме...Събирам отбори.
    То това е добра идея ама от де толкова бинокли бре
    0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Много се смях.

Смятам, че е достатъчно да ти е затворено едното око и пак губиш чувството за разстояние. Или някакви евтини очила с голям диоптър от руския пазар и залепени с изолационно тиксо. Хем грозно и зловещо, хем с липса на координация.
      Иван
      ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Ще го измислим..Може и с театрални. Ще си купим.Вече не са толкова скъпи биноклите,къде-къде повече пари даваме за друго,а ще го ползваме не само 1 път и не само за това.Важното е купон да става...По ме притеснява такива костюми откъде да си намерим.Ако се и екипираме така-шоуто ще е пълно.
        Последно редактирано от peterbg1; 17-09-09, 14:21.
        [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
        Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Ще го измислим..Може и с театрални. Ще си купим.Вече не са толкова скъпи биноклите,къде-къде повече пари даваме за друго,а ще го ползваме не само 1 път и не само за това.Важното е купон да става...По ме притеснява такива костюми откъде да си намерим.Ако се и екипираме така-шоуто ще е пълно.
          Обличаме най-откачената пижама с която разполагаме и готово
          0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Супер..Това е идея. Ама е хубаво отборите да са с еднакви пижами. Ще си купиме-и те не са скъпи.Давайте предложения къде може да изиграем мача ?!?!

Коментар

Супер..Това е идея. Ама е хубаво отборите да са с еднакви пижами. Ще си купиме-и те не са скъпи.Давайте предложения къде може да изиграем мача ?!?!
              В магазините за 1 лев съм се нагледал на кви ли не пижами а относно мача трябва да се играе пред публика некой петък вечер на некое футболно игрище осветено и с хубава настилка щото и ще се пада доста
              0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД ПУБЛИКА !! Иначе няма да е интересно.И снимане с камера..В левчето може и бинокли да има.Ей сега ще ида да проверя !За по 5-10 лв. егати и шоуто ще си спретнем..Да разведрим малко сивото ежедневие,дет се вика..

Коментар

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД ПУБЛИКА !! Иначе няма да е интересно.И снимане с камера..В левчето може и бинокли да има.Ей сега ще ида да проверя !За по 5-10 лв. егати и шоуто ще си спретнем..Да разведрим малко сивото ежедневие,дет се вика..
                  Мдам, най-лошото е че си дяволски прав!

На мен както са ми скарани двата крака, само ми трябва топка, бинокъл и пижама... малииииии.....
                  0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Каса бира от мен на отбора победител в първия мач !! Със стимул,макар и символичен,ще има повече хъс и ще е по-интересно !!!

Коментар

Ъъъъъъъъ майни, извинете за спама, но ми трябва ника на Ицо, че не мога да го издиря, а не ми се четат 30 страници от тая тема
                      Прилагам снимка на издирваният човек
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/at...5&d=1252420669

Търся го по работа - имаме общи интереси

Поздрави.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=24511

тоз достоен человек ли?

в тази поза, дето затвори око за миг, и веднага се найде кой да го изтипоса така...

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=24511

тоз достоен человек ли?

в тази поза, дето затвори око за миг, и веднага се найде кой да го изтипоса така...
                          Ей ако не е Вени да помогне
                          Благодаря!
                          Ицо, имаш ЛС

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                            Ей ако не е Вени да помогне
                            Благодаря!
                            Винаги и с удоволствие

Коментар

Veni1,видя ли ми предложението за футболен мач ? Кво ша кажеш,а ? Да те сложим в един отбор с Ицо ?!?!

Коментар

Veni1,видя ли ми предложението за футболен мач ? Кво ша кажеш,а ? Да те сложим в един отбор с Ицо ?!?!
                                абе, май съм повече за отбора с Ицо, отколкото за футболния мач..

за последен път съм бил на мач през 1968 година - баба ми ме води - лека и пръст, голяма фенка е била..

ама не ми хареса, хич..
                                и не съм запален никак дори..

ама с Ицо...

що не пък?
                                то и за скарата трябва да се грижи някой де
                                яденето, пиенето..

тез три неща...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X