Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Имам много стилно лого...наливен вариант

Коментар

На мен логото ми харесва

Коментар

Снощи се реши следващия път(18.09.09, петък) да бъдем в компекс Русалка. Говорено е със собствениците Часът си остава същият - 19ч
        За утре http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...8&postcount=53
        Прикачени файлове
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Приятели, не знам дали сте следили и чели тези теми:

началото - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=25840

реализираната мечта - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32765 и тук - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41811

и подготовката за сегашната - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=53518

Нека и пловдивската група да се включим активно към тази благородна мисия, сигурна съм, че всички милеем за българщината - кой с каквото може и желае, в последната тема е обяснено от какво има нужда.
          И макар, че времето е много кратко - заминават на 17.09. - свържете се с Румбата на ЛС, ако желаете да направите нещо.
          Днес Наско ще вземе знамена, затова моля ако някой има сигурно пътуване към София довечера, утре или до 16.09. вкл., нека се обади, за да изпратим нещата които сме подготвили. Ако не - здраве да е, ще ползваме Еконт или под.
          Поздрави!
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Утре сутрин тръгвам за София. Звънете ми днес на мобилния защото няма да съм у нас.
            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
              ....ако някой има сигурно пътуване към София довечера, утре или до 16.09. вкл., ...
              Аз се прибирам от Украйна във вторник вечерта. Колата която ше дойде да ме вземе може да се ползва. Не е голяма, Х3, но ако се наложи ще я смениме с Патрол.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                Снощи се реши следващия път(18.09.09, петък) да бъдем в компекс Русалка. Говорено е със собствениците Часът си остава същият - 19ч
                За утре http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...8&postcount=53
                Екстра..... в махалата то там и за елтни събирания е идеално и басейн има
                0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

За ваше улеснение (макар, че е най-добре да прочетете темите и видите сами отзивите от Експедиции "Българи зад граница") пускам тук своеобразен списък от необходимите неща:

Буквари
                  Читанки
                  Учебници по български език и литература /БЕЛ/ за всички класове.
                  Методически ръководства по БЕЛ за всички класове.
                  Христоматии и критика.
                  Книги от български автори, класика и съвременни.
                  Детски книжки.
                  Сборници с текстове на народни песни и ноти.
                  Учебници по хореография и български народни танци.
                  Дискове с народна музика.
                  Български игрални филми. /не пиратски/
                  Особено необходими са документални и научно-популярни филми за България.
                  Български знамена
                  Да се намери отнякъде или направи едно прабългарско знаме - конска опашка.

Понеже късно се сетихме за пътуването на колегите, пък и не успяхме да дойдем на петъчната среща, за да ви разкажем и да се организираме нещо, ние лично решихме и купихме малко знамена, а колегата zlatoto zd пое ангажимента да ги занесе до София днес. Така, че всеки, който желае и има възможност може да закупи нещо от горният списък (или да се поразрови в къщи - ако имате нови или добре запазени подобни неща също може да се изпратят), да се свърже с Румен /rumbata/ или Станко /Stanko/ на ЛС или по телефона и да се информира от какво още има нужда.
                  Утре ще има и кола за София, както спомена по-горе Вальо /drukman/.
                  Поздрави!
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                    Да не забравите радиостанциите?
                    Отворен 8 канал за всички, отворен 7 канал за лични "филибарски" приказки и кодирана честота - 455.550.
                    Колеги не е разумно да се използва тази честота едно, че освен CB и PMR няма други за свободно ползване с тази цел и друго че влиза в спектъра на мобифоните . Ако решите че ще се действа извън закона по-добре да не се пише публично на каква честота ще се работи , а според мен тази съвсем не е подходяща .
                    http://im.cablebg.net/clients/nprrcs03.htm
                    Точка 67 .
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                      Колеги не е разумно да се използва тази честота едно, че освен CB и PMR няма други за свободно ползване с тази цел и друго че влиза в спектъра на мобифоните . Ако решите че ще се действа извън закона по-добре да не се пише публично на каква честота ще се работи , а според мен тази съвсем не е подходяща .
                      http://im.cablebg.net/clients/nprrcs03.htm
                      Точка 67 .
                      Трябваше да го кажеш доста по-рано. Искахме мнение за друг канал на събора. Мероприятието отдавна завърши и всички сме вътре в закона.
                      Между другото можеш да предложиш честота, която е допустима и ще върши работа при такива масови сбирки.

Фани прочетох темата, но малко е времето наистина. По-лесно ми е да отида с тях. Спането на палатки, обаче ме отказа. Не съм подготвен.
                      Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Допустими са само 8-те канала на пмр-а има един обхват 433,05-434,79 , който е любителски и е предназначен за разните там радиотелефони и подобни играчки с малък обсег на действие но трябва да се льчи с до 10 миливата което пак не е работа . Най-законен изход е CB-то понеже има 40 канала , а и рядко някой ги използва , но е проблем със станциите токита рядко изпадат за автомобилните трябва да сложиш и добре да настроиш антената иначе нищо не се получава . Както се казва лесно и законно решение на проблема няма .
                        Най-добре е всички да станем радиолюбители все едно да изкараш листовките за кат.Б даже по-лесно и по-евтино , но не всеки ще се навие да отдели това време ,иначе разликата в обхвата е огромен, а станциите на 440 МХц са евтини .
                        Другия вариант е да си монтираме СВ-та и да си купуваме токита .
                        А най-вероятно няма да се направи нищо по въпроса радиовръзката ще си остане проблем , който ще се лекува с GSM-и .
                        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Това всички да станем радиолюбители е трудна работа. Но пък тези които не желаят, могат да си ползват разрешените 8 канала. Нали?
                          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Да то лесните 8 канала за това са дадени да може всички да ги ползват и да не мислите че на КРС им пука с колко вата се работи на тях , ограничението от 0.5 е да не си пречат всички и всички да могат да ги ползват , като са разпръснати ,а при няколко хиляди на едно място 8 канала не стигат .
                            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ако някой се е сетил за нещо от необходимото по темата http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=53518&page=4 посочена и от Фани по-горе, и мисли, че няма време да ги праща по куриер, тази вечер може да ми ги даде за да ги занеса на Станко (един от участниците в експедицията)
                              С него ще се срещаме по-късно тази вечер.
                              Иван
                              ivanp98[at]mail.бг

Коментар

http://www.vbox7.com/play:e882f389
                                Някой гледали това тази сутрин във "Здравей,България !" ? Умрях от смях..Тея японци са големи фенове,много ме кефят.Призовавам Пловдивската група да направим едно такова мачле-голям купон ще падне..Ще се снимаме и после на чашка ще се хилим..Кво ще кажете,а?В петък да го обсъдим ? Откачените японци имат много и най-разнообразни игри от тоя род,с които можем да се забавляваме...Събирам отбори.
                                [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
                                Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X