Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
    Здравейте,
    ние няма да ходим в Приморско, въпреки, че много ни се иска, но си пазим силите за следващата "Грация и мощ".
    ...
    Е защо така? Нали говорихме да ги скашкаме. Я утре на тренировки!
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Отчет от Приморско 4х4:
      Ден 1 - Траял: Безславно удавихме бензиновия джип на второто препятствие - една голяма локва. За десетина минути ни извадиха и запалихме, но не ни дадоха да продължим. Малко ни стана кофти защото преди нас имаше коли, които стояха повече време ... но здраве да е
      Ден 2 - Рали крос: По скоро стана Трофи. Нашият Ден! Колата се движеше безпроблемно по трасето. Стартирахме в третата петица и финширахме единствено ние от групата, след нашата група пак никой не премина. Пълните класирания не са обявени още. Само челната тройка, но не сме там . Ако бяхме стартирали сред първите, а не сред последните времената ни щяха да сам много по добри. Терена ставаше по гаден с всяка измината минута ...
      Резултат: Екипът на "Синята Тойота", както взеха да ни наричат се бори мъжки, въпреки, че още от първия ден бях с порязан крак, и донякъде отсрами града
      BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Аз бях там и те подкрепях!
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Хаиде да правим отбор за Лазарово
          Не може в цял град ба няма няколко подготвени джипа ...
          И от април - тренировки

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
            Хаиде да правим отбор за Лазарово
            Не може в цял град ба няма няколко подготвени джипа ...
            И от април - тренировки
            Аз ще се включа в отбора,ама чак юли,че с 80-ката не ми се пуска по състезания.
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

80 - ката ще е наи полезна - ще вади затъналите

Коментар

За разходки няма проблем.

Мисля за една 73-ка с 4,2 ,ама незнам да не е тежък за състезание.
                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

За Траял ще е тежичка, ама за Трофи - идеална
                  ама то и без това 73 си е малко дългичка за траял ...
                  Екипажа и Мажоретките от Приморско
                  Прикачени файлове

Коментар

Дайте да се съберем в събота на разходката на Suzuki в Копривщица. Темата я има във форума. Аз и Стоян Defender_a ще ходим. Събират се около 25 джипки. Дайте да се видим, да се поразходим и да поговорим. Кой може да участва, да се сформира клуб, да помагаме.
                    Малко ме е срам като пловдивчанин гледайки другите градове с по 3-4 отбора и клуба. За първи път ние да изоставаме в родния офроуд пейзаж.
                    ROCKY заповядай да споделиш как беше в големия гьол!

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
                      Дайте да се съберем в събота на разходката на Suzuki в Копривщица. Темата я има във форума. Аз и Стоян Defender_a ще ходим. Събират се около 25 джипки. Дайте да се видим, да се поразходим и да поговорим. Кой може да участва, да се сформира клуб, да помагаме.
                      Малко ме е срам като пловдивчанин гледайки другите градове с по 3-4 отбора и клуба. За първи път ние да изоставаме в родния офроуд пейзаж.
                      ROCKY заповядай да споделиш как беше в големия гьол!
                      Аз съм на хижа Чевира в Събота,ако решите от Копривщица може да отскочите,а от там малко разходка из гората
                      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

аз получих персонална покана, ама още не ми е минало от Пролетната среща на Мерседес Бенц Клуб България - в Трявна...

тоя уикенд пропускам, че нямам сили и ресурси - ще се срина...

Коментар

Аз не съм много сигурен за събота ... имам страшно много работа, ще опитаме. Ние сме с 3 джипа. Витарата ще ни отсрамва
                          Иначе в гьола положението беше мокро и безпомощно
                          Знаехме че така ще стане и въпреки това, в последния момент рискувахме - всичко или нищо ...

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            аз получих персонална покана, ама още не ми е минало от Пролетната среща на Мерседес Бенц Клуб България - в Трявна...

тоя уикенд пропускам, че нямам сили и ресурси - ще се срина...

Какво сте правили на тази среща?

Коментар

Наско, и аз те подкрепях в приморско, но от разстояние. И съм щастлив. че отсрами града ни

Решили сме да стартираме "програма" по активизирането и сплотяването на пловдивските офроудъри. Би трябвало да "стартира" през април месец! Надявам се инициативата да е успешна!
                              Разчитаме на сътрудничеството ви

о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Крайно време е!
                                Можем да започнем с една среща, Винарията беше добър повод, но го изпуснахме.
                                А на Сузуки срещата някои ще се видим, хайде навивайте се повече
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X