Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Групата от Пловдив

По добре мръвка всеки да си вземе
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    RR Classic

Коментар

И аз потвърждавам като навигатор за утре
      Как ще се разбере кой да ползва услугите ми(газя в кал, тичам пред/зад джипа, аватари снимам, пържоли печа всякакви и др. и др.) не знам! Но гледайте да не се избиете!!! Мисля че някакъв търг с явно наддаване ще е най-добре

Сега сериозно - Митак, ако Тошо не успее, ако искаш мини през нас да вземем джека, че нищо не се знае Имам също лопата, брадвичка, бичкия, карти(сега ще сваля и топографските)
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Групата от Пловдив ще се активизира ли пак
        BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Ами време е, наистина, особено щом и приятелите от София заявиха желание да ни дойдат на гости
          Хайде, обадете се да се съберем поне на маса и да се наговорим!
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ми хайде де
            Като се организираме по-отрано дано да се съберем повече хора
            На мен следващата седмица не ми е много удобно, но по-другата е идеално Не е задължително да е на маса, може и в гората

ПС: Rocky, честито джипка!!!
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Имаме 3-4 добри маршрута за каране, даже единия е на наколко км. от Пловдив .....

Коментар

Казвайте де - ден, място на събирането, час и т.н. какво така с недомлъвки...
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

През седмицата между 4 и 5 за бързо "траялче" докато е светло и след това на кафе или направо уикенда, но то май може да ходим и до Шумен да погледаме

Коментар

Аз съм за кафе може и по-скоро , че не ми е ясна програмата за края на седмицата .
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Става дума да състезанието в Шумен ... В събота или неделя евентуално може да се ходи ... Но ако искате в Сряда след обед може да измислим нещо да кажем в 16 - 16,30 ...

Коментар

Вчера проверих на родопски партизани и няма места , като гледам май няма да сме около Пловдив .
                        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Каде съм спал до сега я пишете и мен за следващата сбирка казвазм се Димитър Пушкаров тел.0889882880

Коментар

Моля всички желаещи за мероприятие на 13-14.12. - тук

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=28841&page=65

от Пловдив и областта да се обадят (на ЛС), за да се преброим и резервираме места на "Цигов Чарк" (последно за там се организираме).
                            Приемат се и нови членове, стига да отоварят на следните условия: ентусиазъм да се побачка, трябва да се носи на пиене, да се говорят глупости и се ляга късно (рано сутринта) - знаете, че не е лека работа да си с нас

А ако някой има добри впечатления от хотели/хижи/вили на Цигов Чарк или наоколо да каже и даде телефони.
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                              Моля всички желаещи за мероприятие на 13-14.12. - тук

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=28841&page=65

от Пловдив и областта да се обадят (на ЛС), за да се преброим и резервираме места на "Цигов Чарк" (последно за там се организираме).
                              Приемат се и нови членове, стига да отоварят на следните условия: ентусиазъм да се побачка, трябва да се носи на пиене, да се говорят глупости и се ляга късно (рано сутринта) - знаете, че не е лека работа да си с нас

А ако някой има добри впечатления от хотели/хижи/вили на Цигов Чарк или наоколо да каже и даде телефони.
                              Единствено на пърявото условие не отговарям такъв мързел ме обвзел че чак ................................

Коментар

за огромно мое съжаление няма да мога да присъствам - програмата е пълна до началото на следващата година, вкл Йорданов и Ивановден....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X