Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групата от Пловдив - организационна тема 2009г.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Групата от Пловдив

Наистина съвсем случйно попаднах на тази тема и много приятно ме изненада.Аз ще бъда там и май ще пътувам сам ,така че има места при мен пишете тук или Л.С.
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Тодоре понеже нямаш още право на Л.С. ще ти звънна утре.
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
        Дали пловдивската груба има желание за нова среща Може този път да е на някоя полянка(да съчетаем карането с BBQ)
        Ще се радвам да се запозная с членовете на "Пловдивската група",като има нова среща пишете ме и мен.За "Въча"едва сега разбрах...
        Тел. ми е 0899 949196
        Последно редактирано от nikman; 18-06-08, 19:56.
        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Ами да - крайно време е пловдивската група да подходим по-сериозно и да се съберем за ново преброяване Време е и за втора кръводарителска акция например!
          Хайде, давайте предложения за ден и място! Като гледам досега все не успявахме да се съберем в събота или през седмицата, защото сме на работа или заети с нещо; може да се помисли например за неделя надвечер, какво ще кажете?
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

И мен ме пишете само не съм сигурен за тази неделя , но ако всички се навият ще се опитам да дойда.
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Здравейте,пишете ме и мен.Ще се радвам да се видим.
              Само кажете кога и къде.
              Поздрави.

Коментар

Какво ще кажете за тази неделя - може да идем пак на Беленташ или по-близо - край Първенец, има много готини места за офроуд и е близо, или над Марково? Дайте да уточним мястото и времето.
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

С помощта на един приятел имаме предложение за два маршрута:
                  1. до Лилково асфалт, оттам черно от х.Персенк до Орехово и оттам пак асфалт до Пловдив. Маршрута бил красив, дължината му е 10-15км(офроуд).
                  2. до Лилково асфалт, оттам черно от х.Персенк до Михалково и оттам пак асфалт до Пловдив като се минава през почистения яз. Въча. Черното е 10-12км.

Давайте и други предложения След това да решим дали тази неделя или следващата ще го направим
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                    С помощта на един приятел имаме предложение за два маршрута:
                    1. до Лилково асфалт, оттам черно от х.Персенк до Орехово и оттам пак асфалт до Пловдив. Маршрута бил красив, дължината му е 10-15км(офроуд).
                    2. до Лилково асфалт, оттам черно от х.Персенк до Михалково и оттам пак асфалт до Пловдив като се минава през почистения яз. Въча. Черното е 10-12км.

Давайте и други предложения След това да решим дали тази неделя или следващата ще го направим
                    Двата предложени маршрута са много хубави,миналата седмица в неделя след почистването минахме от Михалково до х.Персенк и Орехово.Пътя беше на повечето места даже за лека кола.
                    Но дочух че има път(даже два) от Орехово до Бяла Черква,не съм минавал от там,но ако желаете може и него да включим.
                    Пък за почистения язовир.......де да беше, има боклук за още 15 такива акции.
                    Поздрави.
                    п.с.Може да направим в събота вечер "оперативка" на по бира и да се уточним къде и как.

Коментар

Аз съм навит събота вечер на по бира и да обсъдим маршрута за неделя Само пишете къде да се видим в събота и колко часа

Коментар

Бройте и мен, само дайте място и час
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Колеги сте се събираме ли днес,или остава за друг път?
                          [SIGPIC][/SIGPIC]
                          RR Classic

Коментар

Айде някой да даде предложение за час и място....Ако искате "Графит" ? Около 18:00 ? Други предложения? Или в кафето в "кичука" от миналата ви среща?

Коментар

Само дайте адреса,към 18:00 за мен е добре.
                              Поздрави.

Коментар

"Графит" е добре,какво ще кажете?Адреса е Скопие 112.
                                Кой ще идва?И последно в колко часа?
                                UP!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X