Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделни разходки / Пловдив 2012г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Неделни разходки / Пловдив 2012г

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
    ....Мислех, че помощта е безвъзмездна или поне от сърце.
    Moля, придържайте се към размислите на Тео, да не си разваляме отношенията.

Тия пари дето му ги върнах на Росен, ги бях взел от него на заем, щото нямаше банкомат под ръка и нямат връзка със случката.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Moля, придържайте се към размислите на Тео, да не си разваляме отношенията.
      Правилно,но едно водене на Бар мога да понеса.

ПП.Стига сте се 4опкали.
      TOYOTA LJ70 3D Common Rail
      TOYOTA BJ40 3.5D
      Венци 0887551059

Коментар

Какви са тези връщаници на пари? Ми защо не поискате и от с.Бисер да ви ги върнат, и от Лесов за ходенето до Дедево, и от чичката с Ферозата, и от Мето дето ни "разкарва" по София за кола и от Жельо за същото?

Павлов, извинявай ама нещо не схващам. Мислех, че помощта е безвъзмездна или поне от сърце.
        От сърце - ДА. Но помощта е безвъзмездна, стига този, който помага, да може да си го позволи. Направих проста сметка, един джип, два поредни дена, по 190 км на ден, по 15 л/100 км, по 2.65 лв нафтата = 150 лв на кола минимум. Е, който твърди, че са малко пари, да ми напълни резервоара на Ровъра.

За да може Вальо, например, да откаже да вземе пари, първо трябва някой до му предложи. А когато писах това, зареждането беше от Росен. И не става въпрос само за Вальо, а и за Владо. След това Руси пое неговите разходи. Тези двамата направиха по два курса с джипките, не беше редно да се правим на дръж ми шапката. Венци не го броя, той е шеф.

Ай сектир сега, че целия форум ни чете сеира.

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
          От сърце - ДА. Но помощта е безвъзмездна, стига този, който помага, да може да си го позволи. Направих проста сметка, един джип, два поредни дена, по 190 км на ден, по 15 л/100 км, по 2.65 лв нафтата = 150 лв на кола минимум. Е, който твърди, че са малко пари, да ми напълни резервоара на Ровъра.

За да може Вальо, например, да откаже да вземе пари, първо трябва някой до му предложи. А когато писах това, зареждането беше от Росен. И не става въпрос само за Вальо, а и за Владо. След това Руси пое неговите разходи. Тези двамата направиха по два курса с джипките, не беше редно да се правим на дръж ми шапката. Венци не го броя, той е шеф.

Ай сектир сега, че целия форум ни чете сеира.
          Ми пиши в другия форум, за да не ни гледат сеира.
          Помощта не се измерва в пари, след като искаш да помогнеш ПЪРВО ти си правиш сметката дали можеш или не. Никой друг.
          И не разбирам защо говориш от името на Вальо и Росен, до колкото ги познавам и те могат да смятат и да пишат.

Безплодна тема.

Коментар

Някой друг няма ли да се изкаже по темата? Само Павлов и Тео ли имат мнение по въпроса? Интересни казуси се повдигат тука. Саракос, излиза, че след като не сме взели пари от Бисер, от там нататък кучетата да ни ядат. Където и да сме ходили да помогнем по нещо, хората са искали да ни се отплатят. Сега се коментира дали да бъде предложено отплащане... Един вид - след като в Бисер е било "безплатно" следва и ние да се облажим
            АЛООООО я се осъзнайте бе
            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
              Някой друг няма ли да се изкаже по темата? Само Павлов и Тео ли имат мнение по въпроса? Интересни казуси се повдигат тука. Саракос, излиза, че след като не сме взели пари от Бисер, от там нататък кучетата да ни ядат. Където и да сме ходили да помогнем по нещо, хората са искали да ни се отплатят. Сега се коментира дали да бъде предложено отплащане... Един вид - след като в Бисер е било "безплатно" следва и ние да се облажим
              АЛООООО я се осъзнайте бе
              Предлагам преди клуба да направим фонд за "Бедствия и аварии"!Тогава ще има средства за такива моменти.Иначе,аз съм готов да се издължим веднага на спасителите!
              Мисля,че това е правилно!Хи-хи-хи!

P.S. Иначе,тези спорове започнаха да ми харесват,както е казал народа:"Щом пуши,значи има огън"!!!
              Последно редактирано от ghaytov; 05-04-12, 20:43.
              JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
              BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Абе-абе, да наруша темата и да питам офф-топик, някой, който не е в Трявна да има навит за лека разходка утре?
                +359 899985804

Коментар

Ваньо, оптмизатор и оптимист не са една и съща дума

Коментар

..............не разбирам защо говориш от името на Вальо ....
                    Пра'илно.
                    Я сега всички рейсъри да си пребъркат багажниците и да ми върнат зеленото, надъвкано коланче със синьото шегелче, че ще ви е Бембела на посещение...
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Вальо, тия майни нещо много са се разпищолили бре!?!
                      Да дойда да Ви подаря по една бухалка на тебе и на Руси .... да си ги съветвате .....
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                        ....Да дойда да Ви подаря по една бухалка на тебе и на Руси .........
                        Нема нужда.
                        Имам визитни картички на магазина за колани.
                        Следващия път с тях ще връзват ако не ми върнат парцалките
                        ...а на Венцо кукличкитееее..
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                          Вальо, тия майни нещо много са се разпищолили бре!?!
                          Да дойда да Ви подаря по една бухалка на тебе и на Руси .... да си ги съветвате .....
                          Ейййй, браво бе! Отворко! Майтап, майтап, ама... я се съпикясвай малко

Коментар

Ейййй, браво бе! Отворко! Майтап, майтап, ама... я се съпикясвай малко
                            Росене, понякога е хубаво да познаваш хората по които плюеш, за да не станеш за смях.

.... последните ти няколко мнения в темата все съпикясват някого...
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Вальо, и аз отивам към приключване... по пример на качествените хора!

Какви точно са му "заслугите" на тоя?
                              Направете списък с помазаните
                              Зеления надпис ли е критерия

Коментар

................................................

Какви точно са му "заслугите" на тоя?
                                Направете списък с помазаните
                                Зеления надпис ли е критерия
                                "ТОЯ" си има име!! Дори никнейм.
                                След, като не ме познаваш .... моля, не си отваряй устата.
                                С Вальо се познавам вероятно много преди Вие да го познавате и като така .... смятам, че мога да си правя шеги с него и с Руси.
                                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X