Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделни разходки / Пловдив 2012г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Неделни разходки / Пловдив 2012г

Първоначално публикуван от intermeto Преглед на мнение
    Хубаво е да има пък и Жельо обеща да води некде към ту средна гора,

аз съм за
    Нишшшто не съм обещавал. Утре ша поработя.
    Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
    0879076007 Жельо

Коментар

Първоначално публикуван от intermeto Преглед на мнение
      Хубаво е да има пък и Жельо обеща да води некде към ту средна гора,

аз съм за
      Май само двамата останахме?Павлов?!
      JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
      BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Много сте несириозни освен Тео и Жельо други джики няма ли в Пловдивската група или ги е страх да не ги изкалят
        Живота втора серия няма.

Can-am Renegade 800R XXC
        Honda TRX 450ER

Коментар

здавейте на всички,макар и да не се познаваме.тъй като снощи се пребрах доста късно а неделята ми се очерта свободна,имах голямо желание да се включа в неделна разходка,но след прочетеното по горе цък(а и хубав повод да се запознаем,но явно на друга разходка).
          след като оставихме детето на баба му да му се порадват,двамата с жената се метнахме на джипката и след като нямаше други желаещи викаме аиде през асеновата крепост покрай х.Руен през копривките и да се по мотаем около бяла черква.
          като замисъл добре,защото в града бегли останки от сняг,да ама не.още малко преди асеновата крепост започна да си побелява и да вали сняг,пътя изчистен и опесачех,а под пясъка лед,но нищо сериозно.след всеки километър нагоре снега растеше видимо.на с.Лясково около 30-40см на с.Яврово около 60-80см с безброй навяти преспи ето и първата снимка която е точно след селото преди отбивката за х.Руен(съжалявам за качеството но е от телефона)Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.007.jpg
Прегледи:1
Размер:89.1 КБ
ID:5338554 от дясната страна преспата е почти колкото джипката а пейзажа уникаленНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.008.jpg
Размер:71.2 КБ
ID:5338562 първия коментар на жената беше на къде сме тръгнали и след завоя се появи и отговора.на има няма 100метра след отбивката за хижата се вижа спрял снегори след него джип и нещо си говорят,за съжаления нямам снимка щото жената вместо да снима се наслаждаваше на пейзажа.наредихме се и ние втори джип на опашката,а тя схемата следната,на снегорина му се развили болтовете на ножа на греблото и човека нямал никъв инструмент както и ние и човека се наложи да се върне за да не го изгуби.върнахме се назад почти до началото на отбивкатаза да се разминем.както ние така и отбора от другата джипка бяха тръгнали уж на разходка та само чакахме снегорина да ни направи път.колегите бяха първи но след няколко опита неуспяха да пробият голямата преспа която снегорина беще раздробил и скъсаха ластика на едната верига Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.009.jpg
Размер:109.3 КБ
ID:5338620Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.010.jpg
Размер:113.5 КБ
ID:5338621 събрахме веригата и се разменихме понеже бях с по агресивни гуми,след 3-4 опита пробих,а след мен и другия отбор след което се спряхме да закачим падналата веригаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.011.jpg
Размер:122.6 КБ
ID:5338622 след което се появи жорката собственика на горски кът,който ни посъветва да се откажем,че няма да изкараме и 100 метра.аз няли съм си дебела глава а двете момчета и те та решихме да се пробваме.докато закачахме веригата се появи и тракторНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.012.jpg
Размер:80.4 КБ
ID:5338623 а след него и снегорина за който говорихНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.013.jpg
Размер:80.3 КБ
ID:5338624 докато ние се мъчихме с преспите жорката и други туристи се забавляваха като ни гледат,а трактора и снегорина почнаха да чистат успоредния път който отиваше към къщ
          ите отстрани.след няколко опита да превзема следващата преспа,преспата превзе мен,залепнах по коремНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.014.jpg
Размер:90.8 КБ
ID:5338672 и тука вече дадох телефона на жената да снима,че немога да върша всичкоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.015.jpg
Размер:100.9 КБ
ID:5338678 посмяхме се всички след което изкарах въжето и колегата ме дръпнаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.016.jpg
Размер:133.9 КБ
ID:5338688Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.017.jpg
Размер:142.0 КБ
ID:5338689Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.018.jpg
Размер:178.5 КБ
ID:5338690 следващия опит беше успешен и преспата разбитаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.019.jpg
Размер:115.1 КБ
ID:5338691 след което колегата мина без проблемНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.020.jpg
Размер:124.2 КБ
ID:5338692 зрителите се разотидоха а снегопочистващата техника си вършеше нейната работа.ние продължихме както каза жорката има няма 100 метра или по точно до входа на първата виличка преди обратния завой,след нея преспа до преспа.един хубав пейзажНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.021.jpg
Размер:95.2 КБ
ID:5338693 а ето и положението отпредНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.022.jpg
Размер:89.4 КБ
ID:5338698Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.023.jpg
Размер:129.8 КБ
ID:5338699 незнам дали от снимките може да се добие реална представа,но положението си беше за снегорин,а снега мокър и тежък,отстрани не чак толкова,но там не ставаше за ходене затънах до кръста.цялата тази процедура към час.
          понеже беше раничко и беше срамота да се приберем толкова бързо,с екипажа от другата джипка без да се уговаряме направо тръгнахме по пътя към добралък,а там положението даже малко по сериозно(малко повечко сняг и отново преспи).пътя изчистен почти до края на вилната зона,след което направих към 50метра пробив и започнаха преспитеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.025.jpg
Размер:114.9 КБ
ID:5338704.с колегата решихме да се сменим защото тойотата видимо беше по-висока,а и мойта бронякачваше снега на капака и правеше мъгла и невиждах много добре.положението беше още 20-30метра и отново поредица от преспиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.026.jpg
Размер:131.8 КБ
ID:5338705 в крайна сметка се отказахме,по лафихме си малко,обсъдихме за някоя следваща подобна сбирка,а часът вече беше напреднал и поехме към града

Коментар

Ето че и тази неделя се записа разходка браво на колегата, надявам се не ни е спестил нищо от преживяното.

Коментар

Хубава разходка, браво
              Газ 69 2.4i
              Густо майна, пътят свърши !!!
              GSM: О895 7О6О59

Коментар

този "труд" -"ДО ЛЯСКОВО И НАЗАД" е достоен за списание off road

Коментар

А ,как Ви се струва от Пашалийца до Павелско... За една закъсала Фронтера

Коментар

Първоначално публикуван от LEXMAUL&BMW Преглед на мнение
                    А ,как Ви се струва от Пашалийца до Павелско... За една закъсала Фронтера
                    Аз майче видях една затрупана на един завой имаше около 70см сяг отгоре.

Коментар

Коментар

Колеги, ще карате ли в неделя, че нещо ми се идва до Пловдив?
                        0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Първоначално публикуван от jordansto Преглед на мнение
                          Колеги, ще карате ли в неделя, че нещо ми се идва до Пловдив?
                          адаш,на вашия сабор да не беше забранено снимането?А за каренето има време до неделя,нека да видим ште се мре ли,с тези градуси
                          Последно редактирано от dan4oparketa; 31-01-12, 20:49.

Коментар

Не, ама пиенето дойде в повече. В неделя затегнах. И сега ми се кара, и снима, и кара, и тези няколко работи.
                            0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Първоначално публикуван от jordansto Преглед на мнение
                              Не, ама пиенето дойде в повече. В неделя затегнах. И сега ми се кара, и снима, и кара, и тези няколко работи.
                              Идвай от петък за пиене и ядене пък в неделя разходка евентуално

Коментар

Като гледам времето и очаквания сняг, в неделя разходкатра ще бъде по асфалтовата мрежа с пробиване на път към най-близката кръчма. За преходи по черно не може да се мисли - пробвано е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X