Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужен ли е клуб на Пловдивската група?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нужен ли е клуб на Пловдивската група?

Бях обещал да не пиша дълго време по темите,но не мога да не задам следния въпрос:

Кое прави даден човек член на Пловдивската група?

Това ,че има радиостаниция, това че има компютър и може да пише или това че има автомобил 4х4 или Атв?

Лично аз смятам,че Пловдивската група е доста разтегнато понятие,а от там и понятието за клуб.

Иначе няма нищо против да помагам с каквото мога,но нека първо сме наясно кои са членовете на тази група.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Нека списъка не ви заблуждава. Керкелов +1, Хайтов и някои други са гласували за, подведени от неразбиране на закона за горите. Поправете ме ако греша.
      Аз също бях решил да не пиша по темата,но Валю ме провокира.
      Няма как да разбирам Закона за горите,защото не съм го чел,още по-малко новия.Гласувал съм "За" изхождайки от моето лично убеждение,че 50 човека не могат да направят нищо значимо без някакъв вид организация!С оглед на писаното по-горе мисля,че е рано,но оставам "ЗА"!
      JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
      BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Струва ми се, че така както е тръгнало.... ще се види края на "Пловдивската група"! Къде отиде онази весела компания, която се веселеше с повод и без повод и се каляше през уикендите с една единствена цел "изпускане на напрежението"! Лично аз смятам, че създаването на едно "Дружество с нестопанска цел" нищо няма да промени.
        0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Стоилов Преглед на мнение
          Къде отиде онази весела компания, която се веселеше с повод и без повод и се каляше през уикендите с една единствена цел "изпускане на напрежението"!
          Продължава да се каля усилено. И в петък в кръчмата ми изглеждаше доста весела...

Коментар

Първоначално публикуван от Павлов Преглед на мнение
            Продължава да се каля усилено. И в петък в кръчмата ми изглеждаше доста весела...
            Е тогава тая тема защо е пусната не мога да разбера?!
            0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Дед Мороз, ставало ли е въпрос за "командири"?
              Ставало ли е въпрос някой да ходи някъде си и да се обяснява и представя за деригент или каквото и да е?
              Основната идея на "клуб" е да се взимат решения, както и сега се взимат и да се турва един апдал отпреде.
              Тоя клуб е нужен примерно за да си направим състезание съобразено с регламентите и порядките, а не да приватизираме банки и да обявяваме война на Кадафито. Прочети предишния ми пост! Сега ще се окаже, че всички са "ЗА", самоче просто не е уточнен регламента и устава. И много странно, как като сме очи в очи всичко си разбираме и сме супер единни, а в скапания форум се оказва, че не сме се разбрали.
              Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
              Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Росене, пост 36.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                  Дефинирай "губят"
                  Да не вземат да рАскъсат ризите и да се майнат от тоя свят
                  За Жоро - бояджията вече се прУтснявъм! Къвто е нетърпелив...
                  Ами ако са без опит и умения?

Какво толкова да стане? Тези от клуба ще фиркат във Вторник в Лозинката, а другите в Четвъртък в Куцата въшка. Едните ще се чакат пред ОМВ, а другите зад ОМВ.

ОБОСНОВКА!!!
                  Най-важното е, че ще може да се говори от името на група! Без значение дали е от 5 или 500 души ще има тежест!
                  Тука Жорко - бояджията ще възрази, че не иска никой да говори от негово име и той не иска да говори от името на никой!
                  Уважавам тази позиция! Когато се говори за "нещо" с "някой" ще присъства избрания говорител на клуба и Жоро! Или Жорко ще си каже "Еб@л съм му м@йк@т@ - да се оправят" и когато НЕЩОТО бъде постигнато той просто ще се присъедини. Важното е, че не се е потдал на подмолната интрига да участва в някаква конспиративна организация - КЛУБ!

Когато се правеше траяла за Арената горе бяха 90% от хората в групата! Всички бачкаха яко!
                  Ако Сашо Ковачев не беше там да си прави Арена щяхме да направим един гол банан!
                  Той благоволи да ни даде да правим трасето! Шапка му свалям за това!
                  Някой има ли нещо против, че Сашо можеше да събере парите от спонсорите и от входа и да ни покаже "вот тебя"?
                  В този случай без организацията Гладиатор нищо не можехме да направим, независимо дали е клуб или фирма!
                  На Пашалийца номера минава, защото е далече от града. Ама не се знае до кога ще минава.
                  Тая година ако правим траял... може би... Кой ще ходи в пожарната, кой ще ходи да търси собствениците на терена, кой ще организира полицията, линейката? От името на кого?

Отива Петкан Драганов в милицията и казва - Ние (30 души) ще правим комерсиално състезание... там! Искаме една кола и 5 души да въдворяват ред.
                  От там му отговарят - о, господине, охрана ли ви трябва? 900 лева за 24 часа и 80 стотинки на километър!

Отива Петкан Драганов в общината и казва - аз съм представител на "КЛУБ". Ние ще провеждаме мероприятие. Ще има едиколкоси публика. Чиновника слага някакъв печат върху някакъв лист на който реагират и в пожарната, и в болницата, и в полицията, и във ВиК, и в института по пчеларство

Много време изгубих в глупости, дето всеки ги знае
                  Павлов, ползите не са пряки и директни, всичко е косвено, но "всичкото" е достатъчно много за да си заслужава да има КЛУБ!
                  Е, какво за него?
                  Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                  Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                    Е, какво за него?
                    Е немам какво повече да ти кажа. Ти не си чел дори собствените си постове.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

• От: Нужен ли е клуб на Пловдивската група?

"Куцата въшка" изгоря.

Коментар

Пловдивската група и сега има някаква неформална организация. "Някой" организира създаването на трасето на Копривките, "някой" организира рожден ден, някой преговаря с форума за правила и привилегии и тн. Евала, свалям шапка, ние просто помагахме с каквото можем. Имаме каса, имаме касиер. Групата расте. Води се тема за проект за ново лого. За мен създаването на клуб е следващата стъпка от развитието. Ще даде и допълнителна легитимност. Аз лично си промених мнението поради причини, които не бих искал да изтъквам тук.

Не ме разбирайте погрершно - не държа за създаване на клуба. Просто ми се струва логична стъпка. Не е нужно да се прави този клуб на всяка цена. Все пак един спортен клуб може да отвори допълнителни вратички, много от които отсега не можем да предвидим.

Поздрави

Коментар

Гласувах с "Не".
                          Да се мотивирам?...
                          Прекаления ентусиазъм почти винаги води до грешка.
                          Ако гласувалите с "Да" го направят според мен ще се види липсата на идея и съзнаване какво е това клуб, формата, статута и существуването му.
                          Има правила в тези неща, на които неможе да се гледа от високо. Вени се опита да го разясни...
                          Останалите ми мотиви се покриват с тези на Вальо.
                          [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Да,опита на Вени не беше взет под внимание,макар че човека има не малко такъв.
                            Ако някой не е разбрал той е председател на Мерцедес Бенц-клуб България.

И тъй като го познавам добре,знам какво му е коствало и продължава да му коства това начинание.

Беше редно да бъде изслушан малко по-внимателно,но.....

Коментар

На всякъде около нас прилива от песимизъм и негативно отношение !

Нека направим на пук и заредени с оптимизъм, изградим нещо положително !

... голяма радост, ще е за мен да създадем клуб, на които да сме горди членове и всеки да му се иска е част от нас !

Смятам, че го можем и трябва да го докажем !
                              www.4x4Trips.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
                                На всякъде около нас прилива от песимизъм и негативно отношение !

Нека направим на пук и заредени с оптимизъм, изградим нещо положително !

... голяма радост, ще е за мен да създадем клуб, на които да сме горди членове и всеки да му се иска е част от нас !

Смятам, че го можем и трябва да го докажем !
                                Ех Лесов нави ме!Ще участвам в това дело според възможностите си!

Ако решите да възродите Комсомола мисля и там да участвам!!!
                                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X