Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужен ли е клуб на Пловдивската група?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нужен ли е клуб на Пловдивската група?

Лесов направете го тоя клуб де!
    От сега предлагам белата за почетен член, а Ник Николов само за член(гол).
    После го лицензирайте, така няма да се налага да караме(които караме в шампионата) от други клубове.От сега си представям как редовните драскачи(които впрочем преобладават в анкетата) реват, че няма да дават пари за да си правят кефа няколко човека по състезанията.

Възмутен съм от поста на Росен.Нито ми допада тонът му , нито отношението към несъгласните с неговото мнение, нито плитките му умозаключения!Вече съм му го казал и лично!

Създаването на клуб е свързано с работа и пари.За мен не е оправдано.Освен ако някой иска да крие данъци.
    Естествено ако има клуб аз лично ще помагам както ВИНАГИ съм правил!Доколкото ви трябва помощ от андрешковци.
    Последно редактирано от rusev; 13-03-11, 19:15.
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Предоставено от Лесов, списъка изглежда така.

1. Георги Стоилов
      2. Decho Nissana
      3. ders4
      4. Emil (0n4o)
      5. ghaytov
      6. G_P_S
      7. HristoL
      8. Павлов
      9. jpetrov
      10. Keitchrow
      11. kerkelov
      12. Lesov
      13. radostche
      14. rudi
      15. sobax
      16. stormmaker
      17. vata

а това са никовете на хората от Пловдив, които аз познавам и са гласували с „НЕ”:

1. aleks 97
      2. Георги
      3. chrichri
      4. drukman
      5. Edit
      6. Крум(bizkit_boy)
      7. kalasha
      8. Radev_1977
      9. rusev
      10. ssspeed
      11. teopajero
      12. venci67

Росене, ако аз го давам тенденциозно, то ако ти кажа какво е това което ти правиш, ще ми се обидиш...пак.

Нямам нищо против да си организира кой каквото иска, кръводарителска акция примерно. Твърдо обаче съм против да се организира начин за говорене от името на цялата Пловдивската група.
      Това което в момента защитаваш толкова самоотвержено е по специалността на Никита. Вие с Лесов има още да учите.

ПП akxel е от Асеновград.
      Последно редактирано от drukman; 13-03-11, 19:48.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Руси, ти си начетен човек и няма защо да ти обяснявам какво имам в предвид под "Андрешковци", но за който не е внимавал по литература: Андрешко е човек, който всячески се стреми за прескочи закона с простото оправдание, че е беден (най-общо казано). А за това, че тона ми не ти харесва ми е пределно ясно. Далеч съм от мисълта, че си само ти! Аз обаче се гордея с едно друго качество! Гордея се с това, че съм напълно обективен, независимо дали ми изнася или не! Не като Вальо, който може от едно изречение да вземе три думи, извадени от контекста и да ме навре в на кучето къза без никакви скруполи. Иначе и двамата сте много обидчиви! Не понасяте и грам критика, била тя и на шега. Свалям шапка на това, което сте направили и правите и двамата за групата. Авторитета, с който сте закичени заради делата Ви е завиден! Поклон! Прави ли това гласа Ви мажоретарен?
        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

И, Вальо, ДА, Лесов ми е тъпкач и аз го слушам и му вървя по свирката

Уж нямаше да се нервирам, пък то кво стана

Коментар

Росене, то авторитет в такова общество като нашето с дела става не с приказки.

И...кои са 3те думи.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Пичови, некои от вас ме познават (има защо) та мисля да се обадя по тая тема.
              Клубът е хубаво нещо, само че трябва да се узрее за него. Каква е идеята да имате клуб? Освен простото имане на такова нещо? Ако ви е за отстъпките за горива ще ви пратя 500 карти за еко веднага.
              Ако нямате идея защо трябва клуб след една година ще сте изпокарани. Това от личен опит.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Вальо, помниш ли какво говорихме миналата седмица в кръчмата? Мисля, че е време да направим списък и да го задействаме. Тази тема е строго регионална, не е нужно всеки да ни бере сеира.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  Предоставено от Лесов, списъка изглежда така.

а това са никовете на хората от Пловдив, които аз познавам и са гласували с „НЕ”:

1. aleks 97
                  2. Георги
                  3. chrichri
                  4. drukman
                  5. Edit
                  6. Крум(bizkit_boy)
                  7. kalasha
                  8. Radev_1977
                  9. rusev
                  10. ssspeed
                  11. teopajero
                  12. venci67
                  По-скоро въпроса е дали тези хора ще се включат в готов клуб, ако го направим, или ще стоят настрана и директно или индиректно ще го съботират. Ако става въпрос за второто, няма смисъл да го правим. Ако ще е първото, част от нас могат да го направят, а останалите да се присъединят на готово. Лошо няма, някой трябва да поведе хорото. Като гледам - мераклии достатъчно.

Коментар

Първоначално публикуван от Павлов Преглед на мнение
                    По-скоро въпроса е дали тези хора ще се включат в готов клуб, ако го направим, или ще стоят настрана и директно или индиректно ще го съботират. Ако става въпрос за второто, няма смисъл да го правим. Ако ще е първото, част от нас могат да го направят, а останалите да се присъединят на готово. Лошо няма, някой трябва да поведе хорото. Като гледам - мераклии достатъчно.
                    Павлов , не съм казал, но ще повторя-аз лично ще помагам с каквото мога.За съботиране и дума не може да става!
                    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                      Павлов , не съм казал, но ще повторя-аз лично ще помагам с каквото мога.За съботиране и дума не може да става!
                      Нямах съботаж предвид, изразих се неточно. По-скоро, че има смисъл ако всички (или почти всички) рано или късне се присъединят. Тогава има смисъл няколко души да отнесат първоначалното бреме по регистрацията. Иначе само се делим.

Коментар

Колегата започнал тази тема е време да си каже тежкото мнение.
                        А за какво е зачената и аз не знам.
                        TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                        TOYOTA BJ40 3.5D
                        Венци 0887551059

Коментар

Започнах тази тема за да се видят мненията на всички от Пловдивската група за създаването на клуб, като извъобще не предполагах, че ще се стигне до караници в даден етап.
                          От скоро съм в групата и мен лично ме интересуваха мненията на хора вряли и кипяли в оффроуда в Пловдив и милеещи за Пловдивската група.
                          А пък идеята за създаването на клуб възникна най-вече от това, че след влизането на новия закон за горите, няма да ни е възможно да си караме както до сега и ще е нужно да се легализираме тъй да се каже.
                          Някои хора си мислят че като има клуб ще им се казва какво да правят. Аз лично съм далеч от тази мисъл.
                          Относно финансова гледна точка, при положение че една разходка ни коства около 100 лв., не мисля че 10 лв. примерно на месец ще са проблем.
                          Съгласен съм напълно с мнението на Павлов, че ако след време се присъединят всички или почти всички е редно да се направи клуб. Готов съм да поема организацията по основаването на такъв. Дори имам и две предложения за председател: Венци и Руси ( зрели хора с достатъчно опит ). Лошото е че и двамата са против , но пък Руси обещава да помага.
                          Та ако ще се стига до някакъв консенсус - ОК, ако само ще се караме и ще ставаме за смях, моля модератор да заключи темата.
                          Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
                          0879076007 Жельо

Коментар

Първоначално публикуван от Павлов Преглед на мнение
                            Нямах съботаж предвид, изразих се неточно. По-скоро, че има смисъл ако всички (или почти всички) рано или късне се присъединят. Тогава има смисъл няколко души да отнесат първоначалното бреме по регистрацията. Иначе само се делим.
                            Това че съм гласувал с не, не означава че и аз няма да помагам или да се включа,даже мога да твърдя че много от хората гласували с не при направата на клуб ще бъдат много по активни в каузата или каузите свързани с клуба от тези които са гласували със да.

Може би това е една от причините много от нас да гласуват с не

Коментар

Причината спора да прерастне в кавга е най-вече в острия исказ, който няколко човека имаме. Може моя да не е най-острия, но понеже постоянно се обаждам най-голям дял от вината е моя! Съжалявам за това и се надявам да се окротят нещата.
                              Това че съм гласувал с не, не означава че и аз няма да помагам или да се включа,даже мога да твърдя че много от хората гласували с не при направата на клуб ще бъдат много по активни в каузата или каузите свързани с клуба от тези които са гласували със да.
                              Разбира се, че това е напълно вярно. Тук малко по друг начин изглеждат нещата защото изпаднахме в една излишна полемика. Естествено, че не всички приветстват идеята за клуб. Всички си имат известни опасения. Много клубове са се провалили и то със скандали. Аз лично не подкрепям твърдението, че не сме "узряли" за клуб. Мисля, че ако седнем да напишем един примерен устав много голяма част от опасенията ще отпаднат. Тогава ще се види хората какви намерения и очаквания имат от и към този клуб.

Коментар

Идеята, че ако има клуб всичко може, а ако няма-не може, да караме в гората е тотално измислена и подвеждаща. Дори ако има клуб вероятността да ни хванат някои забрани е по-голяма.

Това по линия на интересите.

Другото е идеята един или няколко души да се изказват от името на цялата група.
                                Аз съм против някой да се изказва от мое име без да ме е питал. Не виждам, също, реална нужда някой да ме организира.

В това общество са хора които не обичат да бъдат управлявани по толкова елементарен начин.
                                Нека списъка не ви заблуждава. Керкелов +1, Хайтов и някои други са гласували за, подведени от неразбиране на закона за горите. Поправете ме ако греша.

Аз подкрепям идеята да има някакво клубно решение, но не като ТКЗС. Писнало ми е от председатели и организатори. Основно ще се включа (с най голямо удоволствие) само ако се реши, че никой няма право да се изказва от името на групата, без изричното поименно разрешение на 70% от членовете и за всеки конкретен случай да се посочва човека който ще се изказва.
                                Ако предварително в устава е записано, че членовете на клуба могат да участват или да не участват на всякакви състезания по тяхно усмотрение.
                                И всички подобни свободи които гарантират спокоен сън и добър апетит.
                                Последно редактирано от drukman; 15-03-11, 11:56.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X