Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужен ли е клуб на Пловдивската група?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нужен ли е клуб на Пловдивската група?

Във връзка с идеята за създаването на offroad клуб да сондиреме малко мнения.
    54
    Да!
    57.41%
    31
    Не!
    37.04%
    20
    Безразлично ми е!
    5.56%
    3

Анкетата е изтекла.

Последно редактирано от jpetrov; 19-02-11, 12:47.
    Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
    0879076007 Жельо

От: Нужен ли е клуб на пловдивската група?

Много тежка тема,кой ще казва какво ще става и защо той?
    само тези два въпроса една година да пишем тук и пак няма да се разберем,много ни е голямо егото на всички.

Коментар

От: Нужен ли е клуб на пловдивската група?

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
      Много тежка тема,кой ще казва какво ще става и защо той?
      само тези два въпроса една година да пишем тук и пак няма да се разберем,много ни е голямо егото на всички.
      Всичко е въпрос на дискусия и организация! Който си изберем ние той ще казва какво да става след допитване, като не ни харесва - смяна. Не казвам че е наложително да има клуб, но понякога може и да ни помогне.
      Последно редактирано от jpetrov; 19-02-11, 13:03. Причина: допълнение
      Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
      0879076007 Жельо

Коментар

От: Нужен ли е клуб на Пловдивската група?

Аз не съм от пловдивската група, но всичките ми участия във Ваши разходки са били много приятни.
        Искам пак да мога да ходя до Бяла Черква, хижа Здравец, Копривките и да се моткам с вас из северните Родопи, когато организирате подобен екшън.
        В контекста на новия закон, кой ще договори разрешените маршрути за Оффроад с горското и общината, ако няма клуб ?

Който пръв се сети ! Така ли ще го оставите ?
        Гласувах с ДА.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Аз не съм от пловдивската група, но всичките ми участия във Ваши разходки са били много приятни.
          Искам пак да мога да ходя до Бяла Черква, хижа Здравец, Копривките и да се моткам с вас из северните Родопи, когато организирате подобен екшън.
          В контекста на новия закон, кой ще договори разрешените маршрути за Оффроад с горското и общината, ако няма клуб ?

Който пръв се сети ! Така ли ще го оставите ?
          Гласувах с ДА.
          По близо ти е Южния парк.

Последно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 19-02-11, 17:47.
          Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Ако нямаме клуб съвсем скоро ще ни изхвърлят от горите и няма да имаме право на глас!
            Моля някой, който гласува с "НЕ" да се обоснове.

Ако има клуб никой няма да кара тези, които не искат, да се включват!
            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Ше ни се налоји да имаме.
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              RR Classic

Коментар

И аз така мисля

Коментар

Здравейте.. Аз лично съм за! Неразбирателства най вероятно ще има много, но идеята ми харесва, все пак съм от Пловдив. Мисля че най добрият вариянт е да се съберат всички на една сбирка, и да се обсъди на живо, всеки да каже каквото мисли, да се съберат най добрите мнения и идеи,по които да се работи. Ако наистина сте се замислили сериозно по този бъпрос ,работат ще стане.Съмишлиници ще има както и такива които все ще са против,или казано по друг начин " дежурни мрънкала" но и без тях неможе.Избрания за лидер естествено ще трябва да се съобразява с доста мнения което не е лека задача, затова предлагам да има гласувания.Общо взето има доста да се дискутира, затова предлагам всеки който е заинтересуван от идеята да се съберем на збирка, като начало да се нахвърлят някой идеи. Според мен клуба ще има успех ако се ръководи отговорно, Плповдив не е малък град а и да не забравяме околието, и местат които могат да се посещават. Очаквам развитие от заинтересованите по въроса.

Поздрави.
                  Георги 00356/ 77777016 Малта
                  Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                    Ако нямаме клуб съвсем скоро ще ни изхвърлят от горите и няма да имаме право на глас!
                    Моля някой, който гласува с "НЕ" да се обоснове.

Ако има клуб никой няма да кара тези, които не искат, да се включват!
                    Аз съм гласувал с не и мисля, че още в началото съм се обосновал с час от това което мисля че ще стане.
                    А за изхвърлянето от горите ми се струва много смешно,че хората който нямат клуб събота и неделя или на кафе или в тях държавата казва скочи и ния скачаме

Коментар

И кога ще скачаме? Аз съм за, но за това се говори от доста време и кучетата са хитри, защото в една тема доста ни ги наговориха, как това не важи за нас.

Коментар

Първоначално публикуван от Keitchrow Преглед на мнение
                        И кога ще скачаме? Аз съм за, но за това се говори от доста време и кучетата са хитри, защото в една тема доста ни ги наговориха, как това не важи за нас.
                        не важи кое и за кого..?

Коментар

Първоначално публикуван от joro/ Преглед на мнение
                          не важи кое и за кого..?
                          За нас офроудърите, уж закона не важал, може да си обикаляме, само за товарните камиони..Но дали е вярно, не знам..
                          Извинявам се за спама, ако модератора прецени, да ми истрие поста.Колкото до темата, ще се въздържа от гласуване и от постове, понеже не съм член на Пловдивската група..
                          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Има тема в която се изписа доста по въпроса и продължава да се пише. Точно там ни се казваше да чакаме, а като много чакаш става късно!

Коментар

Темата си е тема , забраните са си забрани и клуба си е клуб. Въпроса е" Нужен ли е клуб на Пловдивската група? " няма нищо общо с това каде може да се ходи и каде не. Ама като гледам май много заинтересовани няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X