Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужен ли е клуб на Пловдивската група?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нужен ли е клуб на Пловдивската група?

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
    ...
    И ако ще говорим, гледай по-умерено да си употребил, че ще ми е неприятно!...
    Това вече е грубо и невъзпитано!
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

Вени, това е анкета и обсъждане! Всеки си казва мнението.
      Когато човек прочете всички мнения си формира свое или си променя вече изграденото.
      Никой не е тръгнал през просото.

Войводо, възражението ти е взето предвид!
      Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
      Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Това е идея, и според мен нелоша - Да се изчисти темата от странични мнения и да се оставят тези, касаещи клубната дейност,като всеки си извади изводи от написаното дотук и да сме пичове всички.
        пп:Част от това мнение може да остане.

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
          Там е работата, че ловците ги устройва ловната дружинка.
          Това им е организация, която държавата им осигурява по призумция.
          За тях е достатъчно да са им поълнени документите за излета и всичко е ОК!
          А леките автомобили за отидат в гората трябва ли да имат клуб?
          А ти като любител на пешеходния туризъм трябва ли да си направиш клуб за да ходиш в гората?
          Със себе си съм имал повече проблеми,
          отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
          Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
            Това е идея, и според мен нелоша - Да се изчисти темата от странични мнения и да се оставят тези, касаещи клубната дейност,като всеки си извади изводи от написаното дотук и да сме пичове всички.
            пп:Част от това мнение може да остане.
            До сега невиждам кое да се изтрие. Всичко помага за формиране на мнение.
            [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

От: Нужен ли е клуб на пловдивската група?

Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнение
              Много тежка тема,кой ще казва какво ще става и защо той?
              само тези два въпроса една година да пишем тук и пак няма да се разберем,много ни е голямо егото на всички.
              Прав беше, Калашев!!!
              Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
              0879076007 Жельо

Коментар

Интересно, в анкетата има гласували които даже не познаваме.
                Това значи ли че анкетата е валидна?

Ми то всеки може да се рагистрира и да си гласува на воля,пък квото стане, само сеир да има.

Шантава работа
                Последно редактирано от teopajero; 23-02-11, 23:04.

Коментар

Ловните дружинки също са сдружения по ЗЮЛНЦ, отворете някой Държавен вестник и ще видите изобилие от обяви за Общи събрания.
                  Не съм гласувал.
                  Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Вени... все пак дай едно експертно вече мнение.. Все някой ще го прочете , и ще си коригират много бързо гласуването в анкетата .

Коментар

Ати, аз не съм гласувал в анкетата...

от доста време не съм излизал да карам, и това може да е повод да се отвори приказката - тоя пък кой е, че да дава акъли - вероятно с право.

Експертно мнение...
                      Не, далеч не е експертно мнението, мога да споделя опит от създаване на такъв клуб, неимоверни усилия по създаване, организиране, подреждане, организиране на Общо събрание, наемане на зала за това събрание, разправии по съдилища за легализирането, разходи по адвокати за прецизиране на всяка стъпка ...

Това е много време, много средства - лични, защото преди да се основе клуба, естествено не може да се събира членски внос, защото не е юридически издържано.

Естествено, и много хъс - без него не става.

В Устава на Клуба трябва да са записани целите на Клуба - преди да се стигне до Устав, трябва да са ясни те. Самоцелно създаване на клуб, без някаква цел - е нещо, което го обрича на срив - рано или късно.

Може би преди да се стигне до въпроса - нужен ли е Клуб на групата, е добре да се изяснят целите на този Клуб, и необходимостта от създаването му.

Малко по-нагоре беше отбелязано правилно, че " Аз и без Клуб мога да си карам в гората".. Ако е идеята на Клуба само и единствено да организира разходките на клубмените, то това става идеално и във форума, че дори и без форум пак организацията е относително лесна.
                      Да се построи чешма - добре , да се помогне за параклиса на Пашалийца - добре, да се поправи манастира - добре..
                      ТОва не са клубни цели, и за такива мероприятия клуб не е необходим.

Юридическата необходимост от Клуб сякаш все още не е назряла, или поне аз не я виждам.
                      Необходимостта от създаване на клуб - всъщност, да не крия - става въпрос за Мерседес Бенц Клуб България - откъдето идва опита ми - беше продиктувана от това, че една от поставените цели беше авторизирането на Клуба от Щутгарт, признаването като официален и единствен Клуб на Мерседес в България.
                      Да, това го постигнахме...
                      Много се гордея с тоя резултат.

Успоредно с това се постигнаха и други неща, които не е момента да афиширам тук, те не са за хвалене, и не се гордея с тях..

Такива ми ти работи...

Не е експертно мнение, просто поглеждане назад по един извървян път...

Коментар

Благодаря Вени!
                        Експертно нарекох мнението ти, защото този път си го минал. И след цялата организационна хамалогия, решени проблеми и преодолени пречки, си наясно с фактическата страна на въпросите - дали, защо и КАК ....

Мислете, о, Вие умни люде...

Коментар

Поздрав към всички колеги!!! Отдавна не съм писал, но понякога на човек му остава малко време за собствено удоволствие, а писането във форума за мен е та
                          кова.
                          А сега по темата, трудно ми е да дам категоричен отговор веднага, тъй като даже
                          не познавам лично цялата група, а и аз съм отскоро неин член. Като изчетох напи
                          саното до тук направо се уплаших, въпреки, че трудно се плаша и почти не се влияя от чужди мнения. Всичко много зависи дали наистина е нужен клуб и особено ЗА КАКВО. Какви са причините за създаването му и какви ще бъдат неговите цели, какви ще са ползите от него и тогава да решаваме - за него или
                          против него. Ако има жилаещи нека да пуснем нова тема: "ПРИЧИНИ, ЦИЛИ И ПОЛЗИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА КЛУБ НА ПЛОВДИВСКАТА ОФРОУД ГРУПА"
                          [B]НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ !!![/B]
                          [B]0899-43-23-58[SIGPIC][/SIGPIC][/B]

Коментар

Вече доста е коментирано в тази тема.
                            По-добре да си остане само тази
                            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

"Сдружение с нестопанска цел обществена полза" е точното юридическо наименование. Говорих с адвокат, който ползвам и който е правил такива неща, не е сложно, поне не е по-сложно от регистрация на ООД, струва 150-250 лв за регистрацията и отделно месечни разходи за счетоводство. Няма регистрация по ДДС, едностранно счетоводство, няма месечни дневници по ДДС, няма фактури. Закона изисква минимум 7 члена. Това като отправна точка.
                              Последно редактирано от Павлов; 10-03-11, 22:37.

Коментар

Браво Павлов, разгеле.
                                Ако някой събере 250лв. на месец от N на брой хора,от мен ще има медал за ...кавото кажете.
                                TOYOTA LJ70 3D Common Rail
                                TOYOTA BJ40 3.5D
                                Венци 0887551059

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X