Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Национална среща "Стара Загора и приятели" - 01 и 02 февруари 2014г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Национална среща "Стара Загора и приятели" - 01 и 02 февруари 2014г.

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
    Голям кеф ще има с кого да танцувам .
    Ти нали си куц кон бре, да та е... у симуланта. Наздраве.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Ти нали си куц кон бре, да та е... у симуланта. Наздраве.
      Ще те чакам на гарата и започваме с балет , Наздраве
      ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
      тел. 0889 017703
      0897 516030

Коментар

Kуц ли! Я го виж само как се катери по баира:
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
          Тренирам за танците с Таргата.
          тел. 0889 017703
          0897 516030

Коментар

Тренирам за танците с Таргата.
            То направо Лебедово езеро
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
              Кво по точно те интересува? Аз ще идвам, ако трябва и с влака. За другите не знам.
              Те тва исках да чуя,да го ева.Ама толеми се бързаци,само да ви споменат и хоп в чата.Не остана,скоро ще се видим
              Нека силата да бъде с нас!
              Suzuki Grand Vitara
              +34 642 91 4154

Коментар

За барбекюто ще отговарям аз , докато дойдете ако съм жив още ще ви чакам с лагерен огън и скара .
                Гарга,на теб смятам да поверя ракията,виното и мезета.Дано като дойдем поне едно от трите неща да е останало.Масата и столовете от мен.Мисля си дали няма да искаш да ръзпънеш и шатрата ми,че поне кефа да е на максМаршрута го знам и ако нещо ми прещрака може да поизбързам и да заседнем от по-раничко,че бързо се мръква,но шатрата си има и осветление.
                Suzuki Grand Vitara
                +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                  Като балеринка си.
                  GSM 0877 08 99 19
                  Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

+2 Джипа от Копривщица
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                    тел.088четири 9едно9 4нула4
                    -------------------------------------------------------

Коментар

• От: Национална среща "Стара Загора и приятели" - 01 и 02 февруари 2014г.

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                      Варналии се ослушван нещо,я поне напишете нещо по темата.
                      Аз и Vesur ще пристигнем в петък следобяд,от един месец имаме и резервация в хотела.
                      NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                      ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                        +2 Джипа от Копривщица
                        Джанго ще идва ли с Фифи?

Коментар

Имаме си разрешително за мероприятието. Кмета го е издал за три дни, ама аз чак вчера го потърсих.
                          Уведомихме и полицията ако искат да ни ескортират до разходката, че обикновено сме 80-100 машини и да не объркаме движението из града.

Използвам случая да спомена, че сме в отлични отношения с градската управа и призовавам за спазване на реда по време на срещата.
                          Създали сме си авторитет на хора, на които може да се разчита и искаме да затвърждаваме това впечатление у нашите съграждани.

Остана само молебена за дъжд преди срещата и ви чакаме с нетърпение!
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
                            Аз и Vesur ще пристигнем в петък следобяд,от един месец имаме и резервация в хотела.
                            Ей активизирах те се.Патрула да се завърне по бащините си места.
                            Suzuki Grand Vitara
                            +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                              Джанго ще идва ли с Фифи?
                              Да не си търсиш ремарке.
                              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                              тел.088четири 9едно9 4нула4
                              -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                                Да не си търсиш ремарке.
                                Тедо ако дойде с онова квадратното зелено англиско нещо не му трябва ремарке ще го влачим по целя път
                                тел. 0889 017703
                                0897 516030

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X