Влади, ще направя няколко телефона тези дни и ще гледам да подуша за добри трасета - мисля да им направим първо един мини тест
. Познай на кого ще се обадя пръв?
. Познай на кого ще се обадя пръв?
Бях в чужбина и се оказа, че не мога да пиша във форума, защото юзър нейма и паролата ми са на кирилица( Май имаше такава тема:" За и против българските никове"- ето това е сериозен недостатък ). Ако вече са направени разходи за моето участие ще ги възстановя. Просто организаторите трябва да кажат как и кога.
, Но все пак беше разкошно изкарване, имам малко снимки и кратко филмче (което за ценителите съм качил и в малко по-добра форма HDTV 720p, оригинала е 1080i, а оператор Злати - Браво Злати).
Разбира се благодаря и на Митко Фулда и прекрасната му съпруга Ели за желанието и перфекционизма с който направиха така че хем да е трудно хем да е възможно...
) ама и аз да спомена че според направено от мен "изследване" неговият "Навигатор" Кольо не може да го видиш на снимка или видео в друга поза освен седнал на походната масичка - реже домати (за чушките и другите благини, като 7 дневните пържоли въобще не отварям дума
).
.... и всички останали (и на теб любима - естествено най-вече
) за прекрасното прекарване и за разкошната разходка
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар