Злати, като идвам от Троян къде ще се чакаме? Защото пътя не го знам!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
21-22.10.06, поход на Ленд Ровър Ентусиастс в Стара планина
Свий
X
-
Фюрер, точно преди да влезеш в Богров( това е преди София, там където свършва магистралата) има мост над магистралата и вдясно сочи табела Яна. Качваш се там и на първото голямо разклонение на пътя си вляво. След около километър пътя излиза в полето и след още 700-800 метра има разклон, там си дясно и влизаш в Бухово. Пистата е на горния край на града, всеки ще те упъти. Но най-добре звънни по телефона 0887590528, ако трябва, ще те посрещнем.
Веско, Едо може би няма да дойде, така че Георги Василев директно отива на негово място.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от reichfurrerАко искаш идвай при мене! Дължа ти едно возене от Копривщица!Само че кажи къде ще ме чакаш щото в София незнам нищо?Ако искаш направо ми звънни да се разберем. 0888297627- Владо!!
до там има кой да ме докараLR RR Classic VM2.5
Коментар
-
Първоначално публикуван от hf hpeПървоначално публикуван от reichfurrerАко искаш идвай при мене! Дължа ти едно возене от Копривщица!Само че кажи къде ще ме чакаш щото в София незнам нищо?Ако искаш направо ми звънни да се разберем. 0888297627- Владо!!
до там има кой да ме докараТам където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
-
Re: За резервациите
Първоначално публикуван от Вескорешихме че всеки който иска да участва, да заплати до 15-ти Октомври 15 лв. на човек, без децата (това не включва нощувките около 5 лв на човек)
Отговорниците за събирането ще бъдат обявени допълнително.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
За резервациите
Ето исканата информация:
Записани има 44 човека общо.
Всички които са се записали да дойдат, моля да дадат на Голди (Влади, сервиз Голди - Горнобански път) по 15 лева на възрастен.
Това включва храна - вечеря и закуска. Ракия, бира на корем.
Ако някой има специфични изисквания за други напитки, да сподели или да почерпи.Show must go on!
LZ1VES
Коментар
-
Парите за храната
Разбирам, ако има трудности с плащането, мисля че може да дадете парите и на 21.10, преди тръгването.
Само моля, ако има някой, който се отказва или има вероятност да не дойде, да информира организаторите за това!Show must go on!
LZ1VES
Коментар
-
И така, моментът наближи. Още веднъж моля, ако има някой, който се отказва или не е сигурен, да го каже сега. Веско прави изключително сериозна организация и точния брой участници е много важен за нея.
Старта е в 10 часа сутринта в събота, 21 октомври, на картинг пистата на края на град Бухово. Поръчал съм страхотно време, 20 градуса и слънце!
LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
За съжаление аз отпадамВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар