Обява

Свий
Няма добавени обяви.

21-22.10.06, поход на Ленд Ровър Ентусиастс в Стара планина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Изненади

Ще подготвим и по-големи изненади за мераклиите!

Абе да не давам повече информация, че каква ти изненада?
    Show must go on!
    LZ1VES

Коментар

Може и сам да доида че на жена ми нещо не и понася сърцето. [/quote]
      мента+глог+валерян= това е рецептата Аз така си ходя по тия трасета

Коментар

А ти филма гледа ли. Щото в Пирин може да си пропуснала златните и реплики.
        - Тука много високо маи ще удари. А тука не е ли високо да не удари нещо. Абе маи маи ще удари.
        - Ужас строши си колата.
        - Потъна не мога да гледам потъна.
        Катя от 15 години я познавам. Няма да се оправи

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
          А ти филма гледа ли. Щото в Пирин може да си пропуснала златните и реплики.
          - Тука много високо маи ще удари. А тука не е ли високо да не удари нещо. Абе маи маи ще удари.
          - Ужас строши си колата.
          - Потъна не мога да гледам потъна.
          Катя от 15 години я познавам. Няма да се оправи
          Я да вземеш да дадеш на жената една радиостанция и да я пращаш да разузнава пътя. Пък като има високи камъни - да заляга долу, да гледа дали няма да закачиш и да докладва. Хем ще свиква да не се плаши, хем фитнес ще си прави като припка пред джипката
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Колеги, нашите приятели от клуб УАЗ предлагат сериозна организация. Моля всеки, който иска да се включи, ясно да го заяви тук. Аз ще бъда сам, нямам претенци за условията и ще се включа за хапването.
            А условията са като на хижа, малко спартански, но по-добри от много други хижи, а и хижаря е гостоприемен и готин. За сложността на маршрута не знам, Венци и Пламен са водачите, те ще решат от къде и как да минем в зависимост от това с какви и колко добре оборудвани джипове сме.
            Повтарям, записвайте се тук, утре ще нправя обобщение на списъка.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Иван Алексиев - 2 възрастни +дете+куче. (3 легла)

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev
                Колеги, нашите приятели от клуб УАЗ предлагат сериозна организация. Моля всеки, който иска да се включи, ясно да го заяви тук.
                Потвърджавам 3 души - 2 възрастни + дете на 12 г.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Иване, супер, че ще идваш. Искам да обсъдя с тебе една инициатива за догодина за Западния Балкан и района на Белоградчик.
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Идвам и аз ,т.е. двама.
                    Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Евстатий, и ти Хънтъре, само напомням, на 21 октомври ловния сезон ще е вече открит, пък аз обичам дивечово месце. Можем да срешенем нещо по пътя и ако Вие, ловците имате пушка, да го таковате... нали .
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

ШШШШШ....Т Тихо че има пацифисти и вегетарианци
                        Като се съберем 10-тина джипа ще видим.....само звездите
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

бройте ме и мен 2 души.
                          Ако се реше да се събират парички за по-качествена организация - няма проблем.
                          По-скоро ще имам нужда от малко информация по отношение с какво би било добре да бъда оборудван. Имайте предвид че имам опит в карането оф-роуд, но винаги с еднодневни преходи. Као за начало вероятно ще е добре да си обуя зимните гумички, тъй като са със сериозен грайфер .... според мен ще е доста доста по-добре откалкото шосейните Вранглери.

Коментар

Слик сложи гуми да не се излагаме пред чужденците.

Оппаа бях забравил какъв е джипа. Тогава може и с такива.

Коментар

Банда, вече поизчерпахме капацитета на хижата, който ще се записва, да се записва сега.
                              Старта на мероприятието ще е от картинг пистата на Бухово в 10 часа сутринта на 21 октомври( засега)
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

идвам и аз със един човек
                                В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X