Обява

Свий
Няма добавени обяви.

21-22.10.06, поход на Ленд Ровър Ентусиастс в Стара планина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Можеби сте видяли темата на новия ни съфорумник Neil Patstone Той, привлечен от моя ник, завърза разговор и проявява желани да доиде на срещата! Дали това ще е възможно Притежавал син дифендър 90 и бял 110. предполагам че ще има проблеми със стигането до началната точка и затова много ще е благодарен ако му помогнем(не е много добър в българския )Дали ще може да се направи нещо все пак е Мисля си, че даже ещ е подходящ член за клуба-роден в родината на "нашата" марка, притежаваш 2 дифендъра.....
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a
      завърза разговор и проявява желани да доиде на срещата! Дали това ще е възможно
      Той по-добре да си каже, докато още има места в хижата
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter
        ШШШШШ....Т Тихо че има пацифисти и вегетарианци
        Като се съберем 10-тина джипа ще видим.....само звездите
        Недей така че пак ще се почне една препирня че джиповете плашели дивеча
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a
          Можеби сте видяли темата на новия ни съфорумник Neil Patstone Той, привлечен от моя ник, завърза разговор и проявява желани да доиде на срещата! Дали това ще е възможно Притежавал син дифендър 90 и бял 110. предполагам че ще има проблеми със стигането до началната точка и затова много ще е благодарен ако му помогнем(не е много добър в българския )Дали ще може да се направи нещо все пак е Мисля си, че даже ещ е подходящ член за клуба-роден в родината на "нашата" марка, притежаваш 2 дифендъра.....
          И аз говорих с него. Всъщност човека не говори български все още, негов приятел е писал вместо него. Ако трябва ще отида до Велико Търново да го взема..

Коментар

Яро предполагам, че той ще е невероятно благодарен, но мисля, че ще можеда стигне до Софиа Може би някой просто ще трябва да го ескортита до Бухово Хей предполагам че ще се намери едно местенце за него
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Е този път не и без мен , т.е двама!!
              Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

И ние 2 ни пишете. И не съм Катя, а по други дълги причини ника е cool cat yaya

Коментар

За резервациите

Ето малко обобщена информация (правил съм купон на хижата и знам капацитета ):

Записали са се 42 човека досега. Ако приемем че се заемат малките стаи по реда на записването, остават към 10 места в голямата стая (за 18 човека).
                  Така че който се записва, да има предвид това.

Днес обсъдихме в клуба за храната и напитките - решихме че всеки който иска да участва, да заплати до 15-ти Октомври 15 лв. на човек, без децата (това не включва нощувките около 5 лв на човек)

Отговорниците за събирането ще бъдат обявени допълнително.
                  Show must go on!
                  LZ1VES

Коментар

Катя не е Катя, а Жени, ама и понякога е Иво, щото и двамата пишат под тоя ник .
                    Веско, чакам вест на кого да дадем парите. Аз не съм претенциозен, ще бъда сам и отсега заявявам, че ще спя в голямата стая.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ето записаните досега:
                      V93 - 2
                      Кинекс - 2
                      Голди - 1 + дете
                      Едо - 2
                      Боби - 2
                      Яро - 2
                      Иван Маринов - 2
                      Хънтъра - 2 + дете
                      Жени( известна като Катя) - 2
                      Иван Алексиев - 2 + дете + Рино( Рино е куче)
                      Е100 - 2
                      Слик - 2
                      Братчеда - 2
                      Райхфюрера - 2
                      Злати - 1
                      или дотук 27 възрастни, 3 деца и 1 куче.
                      Веско, предполагам, че и ти ще идваш естествено. Така, че към горната бройка трябва да прибавим и тебе. И като стана въпрос за Вашия клуб, къде се крие Булдога? От нашия клуб вероятно ще дойде и Вълка, но той ще потвърди сам, още не е сигурно.
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Здравейте колеги,
                        Най-вероятно и аз ще се включа в поредното мероприятие на най активния клуб, но бих желал да попитам е ли е възможно да се включа само първия ден, щото поради ред причини 2 дни са ми много засега.
                        VITARA, SAMURAI
                        FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                        RENAULT ESPACE QUADRA
                        ...и едно сивикче за града...

Коментар

Естествено, идвай, макар и за един ден.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev
                            И като стана въпрос за Вашия клуб, къде се крие Булдога? От нашия клуб вероятно ще дойде и Вълка, но той ще потвърди сам, още не е сигурно.
                            Булдога не се крие ами нещо много работа най много да кача TIR
                            до хижата

Коментар

Пишете ме и мен- двама +куче.
                              Ако има проблеми, кучето ще спи в джипа( щото в сайта на хижата пише, че е забранено за кучета и пушачи ).
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Злати, приятелю, ще дойда най-малкото на старта да се видим, извинявай че досега не ти пуснах инфо, тези дни ще ти звънна!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X