До: Акция за кръводаряване на Offroad-Bulgaria.com - април 2010
Здравейте, аз дадох на 06.04. но все командироооооооовки и без достъп до техника........ та чак сега си сканирах бележката.
Аааааааа и не ми направиха голям проблем за таттоосите
До: Акция за кръводаряване на Offroad-Bulgaria.com - април 2010
Разбира се колеги, изпращайте тук сканирани бележките или ми пишете на лично съобщение (след което ще ви дам мейл за дискретно получаване) , ако дарявате кръв извън официалните акции.
От: Акция за кръводаряване на Offroad-Bulgaria.com - април 2010
Честит празник на всички кръводарители!
Днес е Международният ден на кръводарителя. Тази година денят протича под мотото “Нова кръв за света”.
По повод 14 юни Българският Червен кръст и Националният център по трансфузионна хематология ще удостоят с почетен плакет 10 дългогодишни кръводарители. Денят не е избран случайно. Това е рождената дата на нобелиста Карл Ландщайнер.
Той получава наградата след като открива кръвните групи и тяхната съвместимост. Всеки ден у нас 600 българи се нуждаят от кръв, като 220 от тях са деца. Даващите кръв дневно са между 20-22 души.
От: Акция за кръводаряване на Offroad-Bulgaria.com - април 2010
Ако в понеделник не се окаже, че аз ще имам нужда от кръв, от четвъртък натам съм на разположение за когато има дата. Ако има нещо организирано, ще се включа, ако не - знам пътя
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар