Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване на OFFRoad-Bulgaria.com

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Акция за кръводаряване на OFFRoad-Bulgaria.com

ОК, щом няма да има акция в събота аз съм утре, 13.05.2011.
    Центърът за кръводарявае по спомени отваряше в 8:00. Предложенеито ми за среща е между 7:45 и 8:00 пред главния вход на ВМА.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Аз, ако се надигна. Че сутрин много силна гравитация пускат напоследък.

Коментар

Имаше ли екип в Събота 13.05? И аз опитах няколко съботни дни, но неуспешно. Изглежда рядко има екипи. Телефонът който ми дадоха - на кръвният център към ВМА е 029225506. Питайте там преди да отидете. Ако има желаещи - пишете тук за предварителна организяция.

Коментар

13-ти беше петък. Екип определено имаше, както и всеки работен ден. Аз се отчетох, но не видях никой друг от нашите.

Коментар

И аз бях там. В 8:05 влязох. Къде сме се разминали?
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Аз бях по-късно.

Коментар

Тази седмица и аз дадох кръв и чак сега имам възможност да публикувам бележката от центъра за кръводаряване.

Поздрави!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF1053.jpg
Прегледи:1
Размер:109.9 КБ
ID:5279332

Коментар

Новата тема за кръводаряване в неделя, 29 май 2011 е тук.

Заповядайте с близките си и с приятелите!
                  Show must go on!
                  LZ1VES

Коментар

Привет пропуснах да напиша,че кръвната ми група е А1+.До колегата Веско кога ще бъда отбелязан като кръводарител,изчетох цялата тема и в нея пише,че не е проблем да дадем кръв и в друг център по различно време от организираното.Ако съм в грешка моля да ме извините.Поздрави!

Коментар

Здравейте ,дарих кръв в центъра до хотел Принцес .Ето и бележката
                      Прикачени файлове

Коментар

Колеги, за да бъде кръводаряването отбелязано като дарение, то трябва да е безвъздмезно, в помощ на форум Оффроуд България.
                        На бележката за кръводаряване (не на бележката за отпуска), трябва да бъде изрично написано, че е дарена безвъздмезно кръв.
                        Show must go on!
                        LZ1VES

Коментар

Сигурно сте ги писали някъде тия неща. Ама кой да чете толкова?

Обаче кофти се получава така. Аз например с кеф бих дарявал всяко тримесечие. Обаче ако ми се наложи в промеждутъка да дам за някой близък - няма да ме вземат. Има ли някакъв изход от тая ситуация?
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                            Сигурно сте ги писали някъде тия неща. Ама кой да чете толкова?

Обаче кофти се получава така. Аз например с кеф бих дарявал всяко тримесечие. Обаче ако ми се наложи в промеждутъка да дам за някой близък - няма да ме вземат. Има ли някакъв изход от тая ситуация?
                            Има. Ти давай редовно, а ако някой твой близък закъса - пиши тука и ще се уредят нещата.

Коментар

Веско предполагам ,че става въпрос за листа който се попълва в началото.Другия път ще знам.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Има. Ти давай редовно, а ако някой твой близък закъса - пиши тука и ще се уредят нещата.
                                Ьььь. Изглежда съм малко саможиво копеле и ми е трудно да свикна да не се оправям сам с проблемите си. Опитвам се да свиквам с ФОРУМА полека!
                                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X