Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от съдействие за екскурзия на бесарабски българи - младежи

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нужда от съдействие за екскурзия на бесарабски българи - младежи

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
    Много ще се радвам да бъде обсъден сериозно маршрута и са намери най-лекия и интересен вариант за гостите! А ние да се постараем да бъдем добри домакини, предлагайки не евтина храна, транспорт и подслон, а сериозно отношение и традиционно Българско гостоприемство.
    Подкрепям това с две ръца
    SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
    +359 0878 888 874
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Датата 20-ти твърда ли е за Мелник?
      Аз съм толерантен!

Коментар

И аз ще се включа! Ще ударя едно рамо на брата (Jango) в Копривщица!
        Honda HR-V 1.6 - Харви
        Искам България чиста!
        Владей страстите, иначе те ще те завладеят.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
          Варианта, предложен от Румбата звучи много по-добре. Ще има и достатъчно време да се разгледа София( поне по-важните места), да се видим като хората с гостите( че аз не съм идвал в Украйна и никой не познавам). От друга страна нали се търси помощ от целия Форум, редно е да се изберат наистина добрите възможности. хората в Одеса надали познават достатъчно добре в детайли България, нека не само един от тук им помогне в правенето на маршрута.
          Че така малко излиза поставяне пред свършен факт, което мене лично не ми харесва. Редно е като сме се хванали, да направим заедно най-доброто възможно. А на мен то ми изглежда така:

17-ти Варна-Плиска-Мадара-Преслав-Търново( Царевец,Самоводската чаршия и ако има време Арбанаси)-Троян – 340км.
          /осигурена нощувка от Т.Христов/

18-ти Троян -Троянски манастир и изложбата в Орешака - Габрово – Шипка – Калофер – Карлово – Сопот – Копривщица – 220км.
          /осигурена нощувка от Джанго/

19-ти Копривщица – София – 120км. В София разглеждане на Александър Невски с криптата, Света София, пешеходен тур на центъра, Археологическия музей, Паметника на Левски, Университета и вечерта забавление по избор( само трябва да знам, че да подготвя нужното)
          /осигурена вечеря и нощувка – спонсори/

20-ти София – Рилски манастир- Стобски земни пирамиди( ако има време) – Мелник -Роженски манастир и гроба на Яне Сандански – 240км.
          /обяд Р.Манастир осигурен от Noty, нощувка и вечеря в Мелник осигурена от спонсори/

21-Мелник – Папаз чаир и лобното място на Яне Сандански – Банско( църквата, музея на Вапцаров, Стария град и обяд) – Батак( църквата и музея) – Пловдив( стария град и Амфитеатъра) - 280км.
          / има идея за безплатна нощувка/

За София, също мога да ударя едно рамо, например като екскурзовот или нещо подобно!
          Honda HR-V 1.6 - Харви
          Искам България чиста!
          Владей страстите, иначе те ще те завладеят.

Коментар

Ако за Велико Търново Ти трябва помощ - готов сам да помогна с каквото мога !!

Коментар

Първоначално публикуван от akacia66 Преглед на мнение
              Ако за Велико Търново Ти трябва помощ - готов сам да помогна с каквото мога !!
              Благодаря искрено на всички които се отзовават, от мое име и от името на бесарабските младежи... !!!!!
              не се сещам какво може да се помогне за Търново. но ако искате да се запознаете с младежкия клуб и да поговорите, ще публикуваме и предварителните часове, които смятаме че ще бъдем живот и здраве на набелязаните места....

Коментар

А какъв е крайния маршрут на групата ????
                SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                +359 0878 888 874
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Тази сутрин получих потвърждения от Хайдушката механа в Банско. Договорени е специална цена за обяд с 3 ястия и безалкохолно на цена от 10 лева. Идеята е основното да е нещо типично банско, например капама. Тъй като аз няма да съм там наличен, ще трябва предварително да се уговори всичко. Горби, пиши едно ЛС, че да се уточним в детайли и да ти дам контактите на хората.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Jango Преглед на мнение
                    А какъв е крайния маршрут на групата ????
                    Нека да те помоля последно да го уточним в Неделя, ще пиша от Одеса какво са решили младежите дискутирайки по всички предложени маршрути, обекти и съображения. Неделя ще сложим точка на маршрута, защото много хора ангажираме и не можем повече да го променяме.

Злати - нека се чуем като се върна от Одеса - че утре заминавам.... Ще ти пусна л.с. или ще се чуем по телефона.....

Коментар

• До: Нужда от съдействие за екскурзия на бесарабски българи - младежи

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi) Преглед на мнение
                      .. Злати - нека се чуем като се върна от Одеса - че утре заминавам.... Ще ти пусна л.с. или ще се чуем по телефона.....
                      ОК, ще чакам, телефона ми е 0887590528
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Здравейте от Одеса!
                        Вчера се проведе събрание на БМК "Актив". Беше прегледана цялата тази тема, бяха прочетени и обсъдени предложените маршрути. Бяха обсъдени подробно всички варианти, километри, преходи и места, отчитайки всички забележки и предложения на форума. В крайна сметка бе приет и утвърден окончателният маршрут на екскурзията с пълно единодушие, както следва:

1. 16-ти Май - 05.00 - тръгване от Одеса. Приситигане 19.00 - 21.00ч. във Варна. Нощувка и вечеря, осигурени от Порт Варна.

2. 17-ти Май - 08.00 - тръгване от Варна - Мадара, Плиска, Преслав, Търново, Троян. Вечеря и нощувка, осигурени от Тодор Христов

3. 18-ти Май - 08.00 - Троян, Етъра, Шипка, Карлово, Калофер, Копривщица. Вечеря и нощувка - Jango

4. 19 -ти Май - 06.00 - Копривщица, Батак, Банско, Мелник - вечеря и нощувка - спонсори - rumbata&co

5. 20-ти Май - 07.00 - Мелник, Рилски манастир, София - вечеря и нощувка от спонсори - rumbata&co

6. 21-ви - Май - 07.00 - София, Пловдив, Варна - нощувка - Порт Варна

7. 22 - ри - Май - 10.00 - Варна, Балчик, Калиакра, Варна - нощувка- Порт Варна

8. 23-ти Май - 05.00 - отпътуване за Одеса. Пристигане - 19.00 - 21.00

Обядите - сигурни са: обяда в Банско, където съдействие ще окаже Злати, обяда в Рилския манастир, със съдействието на Noty, и обяда в Балчик, със съдействието на Радо Гадев. За Пловдив мисля че намерих спонсор за обяд, очаквам потвърждение, остават В.Търново и Етъра....

Това е от мен от Одеса, момичетата и момчетата са много нахъсани и много нетърпеливи, не можете да си представите колко са благодарни за всичко което заедно правим за тях.

Коментар

Звънни ми на 0887590528 като се върнеш, че да направим връзката за Банско.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Георги честит имен ден. Да си жив, здрав, щастлив и наздраве!
                            Имам въпрос: Да потвърждавам ли за 20,05 - обяд на Рилски Манастир? Ще се поизложа ако нещо се е променила организацията, а аз запазя 30 места. Още нещо - ако 30 места не стигат ми кажи. Аз ще съм с един приятел, така че ме брой двама.
                            Още веднъж - Наздраве!
                            Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
                              Георги честит имен ден. Да си жив, здрав, щастлив и наздраве!
                              Имам въпрос: Да потвърждавам ли за 20,05 - обяд на Рилски Манастир? Ще се поизложа ако нещо се е променила организацията, а аз запазя 30 места. Още нещо - ако 30 места не стигат ми кажи. Аз ще съм с един приятел, така че ме брой двама.
                              Още веднъж - Наздраве!
                              Благодаря за поздрава !!!!

Всичко по последния маршрут е твърдо и не подлежи на промяна, живот и здраве..... можеш да потвърждаваш !

Коментар

С неоценимата помощ на Ивайло Шопски, в Мелник нещата са уредени по най-добрия начин.
                                Благодаря, Иво!

Утре трябва да потвърдя броя места за срещата-вечеря в София.
                                Младежите от "Актив" са ясни като бройка: 17+2,
                                желаещите да присъстват, да се запознаят и повеселят с нашите приятели от Бесарабия,
                                да потрърдят на ЛС, тел.088 8 9 7 8 1 88 или тук в темата.
                                Вечерята ще бъде в ресторант "Сите Българи Заедно" на бул."Ген.Столетов" 37, след 20.30-21.00ч. на 20.05.2010г.
                                Последно редактирано от rumbata; 10-05-10, 20:41.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X