Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Само да допълня - медицинската сестра каза да изпием по 3 литра течност. Питах може ли бира - можело. Та всички по 3 литра най-малко бира да изпият! Това го казва медицинското лице, така че слушайте и изпълнявайте!
    Работим по задачата. На мен ми казаха, че може и вино. Пак 3л...

Коментар

Вие двамата на същото място ли давахте кръв? Да не сте объркали залата с някоя пивница бре? Сега ще дойде някой да напише че сестрата му е казала до довечера да изпие три литра водка...
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
        Яворе, определете една дата и час и да отидем заедно бургазлии. "А"-450 грама.
        Симеоне, я поеми инициативата! Ако трябва, свържи се първо с Венцислав Петров, за да я направим както трябва. От Бургас сме вече доста, видя се и в събота в Обзор. Разчитаме на теб за организацията!

П.П. Какво означава ""А"-450 грама"?
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          Вие двамата на същото място ли давахте кръв? Да не сте объркали залата с някоя пивница бре? Сега ще дойде някой да напише че сестра му е казала до довечера да изпие три литра водка...
          Не. Там бяхме, където и ти. Просто слушахме внимателно.
          Водка изрично забраниха. Концентрати - не може.

Коментар

БРАВО!
            Респект и уважение към всички участници в инициативата!
            Аз съжалявам, че не мога да се присъединя към инициативата
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Аз отивам да възстановявам с червено вино от Мелник
              MG RACING

Коментар

то добре на Димата жена му беше отвън, че тая сестрата беше много палава........

Коментар

Аз се чудих чудих 3 ли казаха или 30 .3 литра ми се мали 30 ми се видат много.Па шибнах 2 бири и като получих един импулс за работа.Избрах къде е най кално и като се метнах кардан на лево скорости на десно .Ела викам амбриажен ли си лагер ли си да те питам до кога ще виеш.Ударих го у земята и айде у Люлин при арменците там пък те ме удариха у земята набутали ми уазков лагер вместо газков.Гледах гледах па си взимах една пласмасова Каменица и Наздраве на всички
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                    Аз се чудих чудих 3 ли казаха или 30 .3 литра ми се мали 30 ми се видат много.Па шибнах 2 бири и като получих един импулс за работа.Избрах къде е най кално и като се метнах кардан на лево скорости на десно .Ела викам амбриажен ли си лагер ли си да те питам до кога ще виеш.Ударих го у земята и айде у Люлин при арменците там пък те ме удариха у земята набутали ми уазков лагер вместо газков.Гледах гледах па си взимах една пласмасова Каменица и Наздраве на всички
                    Ааа, а с лагера какво стана? Или има продължение?
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                      Само да допълня - медицинската сестра каза да изпием по 3 литра течност. Питах може ли бира - можело. Та всички по 3 литра най-малко бира да изпият! Това го казва медицинското лице, така че слушайте и изпълнявайте!
                      Потвърждавам - така беше!

Три литра вино или бира!

Внимание!!!
                      След кръвопускането в мъжкия организъм остава кръв само за едната глава! и така докато не се пребори виното/бирата със загубите!

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                        Потвърждавам - така беше!

Три литра вино или бира!

Внимание!!!
                        След кръвопускането в мъжкия организъм остава кръв само за едната глава! и така докато не се пребори виното/бирата със загубите!
                        То е ясно в коя глава ще отиде кръвта, ти течност да тече нагоре виждал ли си?
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                          Симеоне, я поеми инициативата! Ако трябва, свържи се първо с Венцислав Петров, за да я направим както трябва. От Бургас сме вече доста, видя се и в събота в Обзор. Разчитаме на теб за организацията!

П.П. Какво означава ""А"-450 грама"?
                          Група "А". 450 грама е дозата, която източват. Утре ще ида до Окръжна болница да запитам.

Коментар

Утре отивам да го сменя но не помня сестрите какво казаха да продължаваме ли с 3 те литра или да отиваме да бачкаме
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Аз си взех 2.5 л. Астика, достатъчно ли е...?
                              ...Морен сокол пие, бира на диванооооо.....!!!

А Дима, според мен, водеше жена си по няколко причини.
                              Първо, да не му източат повече кръв, че довечера...!
                              Второ, да не инжектира той някоя сестра,
                              че к'ъвто е рус и човечен, току го прикоткали за друго-дарител.
                              И трето, да види дали няма кръводарителки сред нас,
                              че Петя се беше засилила, чак от Пловдив да идва???!!!
                              Странно защо?!
                              А и той го спомена, докато пушехме и чакахме Венци,
                              не ми беше направило впечатление.

Всичко мина нормално, нямаше припаднали,
                              само дето групата от 10:30ч.(на Венци),
                              в стил "последните, ще бъдат първи",
                              се пререди, че и Събин пробута.
                              Другия път никви такива,
                              ще караме по азбучен ред!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                                Аз си взех 2.5 л. Астика, достатъчно ли е...?
                                ...Морен сокол пие, бира на диванооооо.....!!!

А Дима, според мен, водеше жена си по няколко причини.
                                Първо, да не му източат повече кръв, че довечера...!
                                Второ, да не инжектира той някоя сестра,
                                че к'ъвто е рус и човечен, току го прикоткали за друго-дарител.
                                И трето, да види дали няма кръводарителки сред нас,
                                че Петя се беше засилила, чак от Пловдив да идва???!!!
                                Странно защо?!
                                А и той го спомена, докато пушехме и чакахме Венци,
                                не ми беше направило впечатление.

Всичко мина нормално, нямаше припаднали,
                                само дето групата от 10:30ч.(на Венци),
                                в стил "последните, ще бъдат първи",
                                се пререди, че и Събин пробута.
                                Другия път никви такива,
                                ще караме по азбучен ред!!!
                                Тони Тони тони, в каква грешка си за жена ми ако знаеш...ако разбереш много ще завиждаш...
                                Ама не е за обществено обсъждане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X