Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Зависи от вида на рефракционното отклонение /Миопия, хиперметропия или астигматизъм. Колкото до диоптрите-мисля, че е над 6 диоптъра, но не съм сигурен/. Трябва да проверя и ще пиша.

Коментар

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Уважаеми колеги, явно има желаещи за "втора вълна"... Ще попитам кога и как ще е най-добре за центъра и ще напиша тук. Всъщност по моя сметка (не твърдя че съм прав) може би ще е добре да даваме кръв редовно и по-малко хора отколкото накуп и много за да осигуряваме постоянен приток. Но най-добре ще е да питаме...
      VPetrov.photography

Коментар

Дарявал съм доста!

Съжалявам, че не ставам вече за кръводарител ...

Но момчета, това е най-хуманното, най-безрисковото и най-здравословното нещо което човек може да прави на всеки 3-4 месеца!!!

Общество се гради от индивиди! Обществото не може да изгради индивиди!
        “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
        Б.Франклин

Коментар

Кажете кога и къде, давал съм на кой ли не, рядка група АВ -, здрав съм без никакви алергии и заболявания. Съжалявам че толкова късно попаднах на тази тема. В последно време нямам възможност да разглеждам форума по подробно. Моля на ЛС

Коментар

Първоначално публикуван от lubobunker Преглед на мнение
            Кажете кога и къде, давал съм на кой ли не, рядка група АВ -, здрав съм без никакви алергии и заболявания. Съжалявам че толкова късно попаднах на тази тема. В последно време нямам възможност да разглеждам форума по подробно. Моля на ЛС
            Колега, с тая група и в това техническо състояние се приготви за участие поне 4-пъти в годината.
            Ако трябва ще те наливаме с мавруд или мерло до най-горната чертичка.

Респект!

Коментар

Момчета и аз съм в готовност за "втората вълна" . Незнам да има причина, поради която да неставам за дарител.
              Ще следя темата, но ако има възможност на ЛС, за всеки случай...
              Поздрави!
              VARADERO SD2

Коментар

Мероприятието е много добро, ама как стои въпроса със провинцията. Кръвните центрове не разрешават транспортирането й. На драго сърце бих ме се включили.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                  Колега, с тая група и в това техническо състояние се приготви за участие поне 4-пъти в годината.
                  Ако трябва ще те наливаме с мавруд или мерло до най-горната чертичка.

Респект!

Малко съм кльощав но пък какво от това

Коментар

Първоначално публикуван от mina Преглед на мнение
                    Мероприятието е много добро, ама как стои въпроса със провинцията. Кръвните центрове не разрешават транспортирането й. На драго сърце бих ме се включили.
                    Ами идете в местната кръвна банка. Със сигурност и там им трябва.

Коментар

ОК - благодария за съвета, и аз сам малко кльощава- нямам 50 кг., ама момчета за тази работа дал господ.

Коментар

Здравейте колеги,
                        Днес проверих как стои въпроса със смущенията в рефракцията-човек с повече от 4 диоптъра не може да е кръводарител.

Коментар

И аз късно прочетох темата.....

Влизам във втората вълна задължително
                          Георги Гатев

Коментар

Скромната пловдивска група от днес, 9,30 сутринта, с комплиментите на завеждащия отделението д-р Ангелов:

Фани - Фани Герова
                            0n4o - Емил Котасов
                            Дончо Георгиев - колега на 0n4o

Мен ме върнаха заради нисък хемоглобин... Минавам на "желязна" диета и оставам за следващия път.
                            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                            Omnia vincit amor !

Коментар

Най-доброто "лекарство" за хемоглобин е да наблегнеш на черен дроб и червено вино за 5-7 дни. Изпитано е и има добър ефект. От желязото, повярвай ще имаш много проблеми.Успех!!
                              P.S. Внимавай с дозировката.

Коментар

Първоначално публикуван от plest Преглед на мнение
                                Най-доброто "лекарство" за хемоглобин е да наблегнеш на черен дроб и червено вино за 5-7 дни. Изпитано е и има добър ефект. От желязото, повярвай ще имаш много проблеми.Успех!!
                                P.S. Внимавай с дозировката.
                                Само бих добавил. Пресен черен дроб, не замръзен и домашно вино!
                                Дозировката, ако не става въпрос за ампулите с желязо е индивидуална. Може да бъде и много весела...!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X