Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Първоначално публикуван от lubobunker Преглед на мнение
    Извинявам се на всички че не успях да дойда, но ситуацията в работата ми се мени с часове и през работно време се оказва невъзможно за мен, центъра по кръводаряване не работи ли в събота и неделя.

Още веднъж извинете за това че въпреки огромното желание не дойдох.
    Поне един от центровете работи и в събота.

Коментар

• До: Акция за кръводаряване от участниците в OFFRoad-Bulgaria.com - януари 2008

Не съм сигурен за нашия център, но утре ще проверя и ще дам отговор.

Коментар

Веско, какво стана, още ли не са готови резултатите? Докторът каза, че така и така изследват кръвта, та, ще има ли шанс да си видим резултатите?
        LZ1PER

Коментар

Вероятно са готови, утре ще напиша къде може да си получите документите.
          Последно редактирано от Веско; 03-03-08, 22:19.
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
            Вероятно са готови, утре ще напиша къде може да си получите дикументите.
            О.К. Благодаря
            LZ1PER

Коментар

Ето документите, които са при мен:

Борислав Кръстев
              Георги Гатев
              Недялко Димитров
              Руслан Лозев
              Станко Вълчанов
              Петър Поповски
              и моите

Ще попитам за още документи, ако някой не се вижда в списъка, да ми пише на ЛС.

За улеснение предлагам всеки да си ги получи от офис в центъра на София - бул. Христо Ботев 16, 2 етаж, фирма "UVT"
              Да представи лична карта и ще му бъдат дадени двата документа - за кръвна група и медицинска бележка.
              Последно редактирано от Веско; 07-03-08, 09:08.
              Show must go on!
              LZ1VES

Коментар

Благодаря Веско, ще мина другата седмица
                LZ1PER

Коментар

Благодаря!
                  VARADERO SD2

Коментар

Благодарности за съдействието!
                    Георги Гатев

Коментар

Ето документите от "първата вълна", които са също при мен:

Тони Илиев
                      Антонин Груев
                      Захари Пенев
                      Александър Манушев
                      Стефан Косаров
                      Ясен Балев
                      Георги Йорданов
                      Дмитрий Димитров
                      Васил Василев
                      Крум Алексиев
                      Румен Бангеев
                      Иван Личев

Предлагам всеки да си ги получи от офиса в центъра на София - бул. Христо Ботев 16, 2 етаж, фирма "UVT"
                      Да представи лична карта и ще му бъдат дадени двата документа - за кръвна група и медицинска бележка.
                      Show must go on!
                      LZ1VES

Коментар

Предлагам следващата акция - трета за София да проведем на 1 април (вторник) от 9:00 часа пред ВМИ. Надявам се повече хора да си организират времето и да могат да дойдат.
                        Предполагам , с бележките от кръводаряването и с молба до съответната фирма няма да имат проблем да отсъстват поне за няколко часа от работа.

Цитирам: "ползване на платен отпуск на основание КТ за работещите по трудово правоотношение - “Плaтен отпуск - кръводаряване ”, въз основа на чл.157, ал.1, т.2 от КТ;
                        ползва се отпуск 2 дни - при кръводаряване - за деня на прегледа и кръводаряването, както и 1 ден след него;
                        съгласно КТ работника може да иска неплатен отпуск за кръводаряване, който не може да му се откаже.

Интересно за кръводаряването е факта, че за това се полагат същите права по КТ, както за встъпване в брак например
                        Последно редактирано от Веско; 12-03-08, 12:35.
                        Show must go on!
                        LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                          Предлагам следващата акция - трета за София да проведем на 1 април (вторник) от 9:00 часа пред ВМИ. Надявам се повече хора да си организират времето и да могат да дойдат.

...
                          Това май значи, че участниците в първата вълна могат да се повторят.

п.с. теб ли да търсим в UVT?

Коментар

В офиса на UVT има хора всеки ден от 9:00 до 17:30 часа. Търсете Пламена или Паулина. Аз не стоя много там
                            Show must go on!
                            LZ1VES

Коментар

Трудно ми е да обещая в делничен ден .... такава ми е работата. Ако се организира нещо в събота или неделя съм там със сигурност.

Коментар

За съжаление събота и неделя е почти невъзможно, освен ако се съберат поне 50 човека и всички могат само и единствено в събота или неделя... Но без крайна нужда не бива да притесняваме хората.

Колега, надявам се че ще има и друг начин да помогнеш, когато трябва!

Моля всички желаещи да си планират датата 1 април, за да може да отидем по-голяма група.
                                Show must go on!
                                LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X