Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АКЦИЯ зарадвай дете за КОЛЕДА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АКЦИЯ зарадвай дете за КОЛЕДА

Здравей Георги,

Имаш и моите уважения за бързата ти реакция по организацията на тази благородна идея.
    Видя списъка на Веско и веднага захапа първа точка от дневния ред.

Съпругата също се въодушеви от подготвяната инициатива, така че се очертава още един "екипаж машиной боевой". Има само че едно условие и то е наистина да не са само по Коледа подобни мероприятия.

В петък след работа, ако нямаш нищо против мога да ти помогна в пазаруването и пакетирането. Ще ти се обадя, за да уточним и финансовата част.

Засега идеята ми е да тръгна със семейството понеделник 24.12. рано сутринта от София за Белоградчик.
    ... to be continued

Коментар

Здравейте,

Благодаря на всички от сърце!

Хората тук са много, страхотни сте!

Ето и преводите от вчерашния ден:

18.12.2007 15:59 50 ЕДВИН АДАЛБЕРТОВ АДАМОВ УАЗ АКЦИЯ КОЛЕДА
      18.12.2007 16:00 20 АНТОН СТОИЛОВ ДЕЛЕВ ДАРЕНИЕ ЗА ДЕЦАТА ОТ TONY553
      18.12.2007 16:04 100 ЗОЛТАН ЛИТКОВСКИЙ УАЗ АКЦИЯ КОЛЕДА

Благодаря отново!

Много поздрави,
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Колеги, с огромна радост ви споделям, че парите вече са над 1000 лева, благодаря ви !!!
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Георги, мисля, че ще е добре да кажеш от каква помощ и по кое време ти трябва. Костюм за дядо Коледа имаш ли? Снежанка предвидил ли си? Най-добре сподели етапите на подготовка и да видим кой и как може да се включи да помогне. Аз например до петък съм много зле с времето, но след 18-18.30 часа мога/можем с дъщерите да се включим.Въобще измисли с какво да те облекчим, че ти с всичко си се натоварил.

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
            Колеги, с огромна радост ви споделям, че парите вече са над 1000 лева, благодаря ви !!!
            Не харчи всички, има много домове, за сираци!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
              Не харчи всички, има много домове, за сираци!!!
              Добри човече, с Георги мислим върху идеята да се помага периодично на такива домове. Според мен е по-добре да се обърне внимание на домове в по-малки населени места, където бюджета е по-ограничен. Помощта може да не е само финансова. Освен разходки 4х4 за децата и подаръци, може да се взимат деца за определено време в собствените ни домове. Това нещо го има и практиката показва, че немалко деца са осиновени след подобни вземания и са намерили своя дом. А тук, участниците в този форум, вече не един път са се доказали като добри и във всеки един момент помагащи хора.

Коментар

Аз отдавна мисля как да помагам на такива начинания. Въпроса беше че не бях намерил хора, на които да имам достатъчно доверие. Страшно много мошеници се навъдиха.

А за по-сериозно начинание мисля ще е нужна регистрация някаква, със всичките глупости покрай това. Нека някой колега по-в час с нещата ако има желание да хвърли малко светлина по въпроса.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте!Ползувам регистрацията на сина ми, тъй като нямам собствена.Адмирации за нелеката благородна идея,която сте предприели.Повече от десет години работя в SOS "Детски селища" - България и имам какво да ви кажа относно децата в неравностойно положение.Вярно е, че няма нищо по-хубаво от радостта в очите на децата, особено тези, чиито жизнен път започва с разочарование не по тяхна вина.От личен опит мога да ви уверя, че вземайки дете по празници или уикенд трябва да бъде обмислено много добре от цялото ви семейство.Освен, че вие се привързвате към детето, много повече то се привързва към вас.Това само по себе си не е лошо,но крие известни рискове за неговото евентуално поредно разочарование, ако вие решите да прекъснете връзката.Предполагам прекрасно разбирате , че това не е плюшена играчка на която можете да се радвате, когато вие пожелаете. За пореден път се убеждавам, че освен големи машини притежавате и огромни сърца, което вече е рядко срещано явление в родината ни. Готов съм да продължим дискусията.....
                  Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                  Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Колега, щом си запознат с домовете ако можеш извади адресите на всички тук. Предполагам, че задачата няма да е лека, но пък идеята е благородна. Ако останалите колеги от форума одобрят предложението ни за посещаване на домовете, ще измислим някаква последователност.

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
                      Здравейте!Ползувам регистрацията на сина ми, тъй като нямам собствена.Адмирации за нелеката благородна идея,която сте предприели.Повече от десет години работя в SOS "Детски селища" - България и имам какво да ви кажа относно децата в неравностойно положение.Вярно е, че няма нищо по-хубаво от радостта в очите на децата, особено тези, чиито жизнен път започва с разочарование не по тяхна вина.От личен опит мога да ви уверя, че вземайки дете по празници или уикенд трябва да бъде обмислено много добре от цялото ви семейство.Освен, че вие се привързвате към детето, много повече то се привързва към вас.Това само по себе си не е лошо,но крие известни рискове за неговото евентуално поредно разочарование, ако вие решите да прекъснете връзката.Предполагам прекрасно разбирате , че това не е плюшена играчка на която можете да се радвате, когато вие пожелаете. За пореден път се убеждавам, че освен големи машини притежавате и огромни сърца, което вече е рядко срещано явление в родината ни. Готов съм да продължим дискусията.....
                      Аз точно за това подхождам по-предпазливо. За да предприемам по-ангажиращо занимание, ефекта може да е отрицателен, ако човек още не е готов и/или не е напълно наясно какво точно прави.

Аз още не съм готов за такова нещо, за това и помагам, но по "от разстояние". Пък и съм в период от живота си (имаме малко дете, смятаме да си направим и още едно), в който е доста трудно поне за мен да отделям нужното време.

На хората, които се занимават с това, мога само да се възхищавам и да им пожелая да имат все повече желание и сили.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не е задължително да се взимат децата. На първо време радостта от посещението на група офроудъри за тях ще е огромна и може да им дадем една правилна насока за бъдещето. А другото...каквото сабя покаже, но знам само, че може да сме от полза. Разгледах в интернет и се оказа, че и други форуми са се заели с подобна идея, но повечето са се ограничили с до един дом. Нашето предимство е, че сме много, в цялата страна и според средствата събрани от Жоро, хората са отзивчиви. Естествено не трябва и да се злоупотребява.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Колега, щом си запознат с домовете ако можеш извади адресите на всички тук. Предполагам, че задачата няма да е лека, но пък идеята е благородна. Ако останалите колеги от форума одобрят предложението ни за посещаване на домовете, ще измислим някаква последователност.
                          Абсолютно подкрепям. Въпрос на желание и организация. Нека не е единична акция. Дали ще се помага на различни домове, или ще се направи нещо като шевство към един дом с периодични посещения и помощ все е добро.

Коментар

Колеги, с риск да се повторя - идеята ви е повече от прекрасна . Освен с подаръците ,които ще им предоставите - много повече ще ги впечатлите с присъствието си. Няма дете, което да не мечтае да се вози на джипове като вашите. Най-голямата радост която ще им доставите е вашето общуване с тях. Имайки предвид, че в домовете за тях се грижат предимно жени, мъжкото присъствие дори и моментно е впечатляващо и запомнящо се за дълго. Аз съм запознат в детайли със структората на SOS -KINDERDORF-, което е австрийска организация и в България има само две селища.Едното се намира в гр.Трявна, а другото е в с. Дрен / на 40 км от София/ В с.Дрен има и обикновен дом за изоставени деца. В този ред на мисли не съм запознат с местонахождението на други домове в страната. Мисля, че няма областен град, в близост до който да няма подобен дом.

Коментар

Освен с подаръците ,които ще им предоставите - много повече ще ги впечатлите с присъствието си. Няма дете, което да не мечтае да се вози на джипове като вашите.

Представете си някое дете седнало в чудовището на Йори или в Кията на Соти (когато стане...някога). Колега проучи за този в Дрен или някакъв телефон ако можеш да намериш. Ще се поинтересуваме дали имат нужда от нещо, как живеят и да решим дали ще можем да помогнем. Жоро почна, ще чакаме и снимки като мине срещата в Понеделник.

Коментар

Ще ви предоставя мобилния телефон на директорката на дома в с.Дрен - 0886727803, казва се Даниела Йорданова. Мога да ви съдействам и за среща.Ще ми бъде приятно, когато имате възможност да разгледате и SOS - селището в Дрен...Моят телефон е: 0885999524 - Ал.Стоянов. При нас децата /около 100 на брой/ също много ще ви се зарадват.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X