Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АКЦИЯ зарадвай дете за КОЛЕДА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АКЦИЯ зарадвай дете за КОЛЕДА

БатГеоргеоне, поздравления за начинанието. Единственото с което мога да помогна на инциативата е скромна финасова помощ, което не ме кара да чувствам кой знае какво удовлетворение от себе си. Това което ти ще направиш в понеделник, както и тези които ще се присъединят с присъствието си, е най важното - ще ОТДЕЛИТЕ ОТ ВРЕМЕТО СИ за да обърнрнете внимание и зарадвате децата (а около Коледа всички ни "върти шайбата" и времето е кът). Още веднъж поздравления. Надявам се, че ще носиш със себе си фотоапара и ще направиш хубав репортаж за посещението.

ПС Що се отнася за идеята да се правят разходки и пътешествия с деца от домовете за сираци, напълно подкрепям. Нека през топлите месеци отново да се върнем на темата и да действаме.
    Последно редактирано от iiiopo; 20-12-07, 22:13.
    О899 2б2 1З2

Коментар

Здравейте колеги,

Очевидно е тук има доста добри хора, за 2-3 дни събрахме почти 1300 лева.

Много благодаря не само на дарителите но и на всички, които изразиха подкрепата си!

Много хора се свързаха с мен и по телефона и на ЛС за да ме подкрепят и насърчат за идеята, благодаря ви, подкрепата ви ще помогне за да покаже посоката ни, ако е правилната посока, подкрепа ще има и ефект съответно.

Ето прилагам скрийншот с всички събрани средства до сега.

Както се вижда в сметката ми са влезли 1000 лева аз изтеглих 1000 лева, аз дарявам 150 лева, Васко КОЛОНАЛ ми даде на ръка 50 лева, Ивич ми даде 50 лева на ръка, следователно събрани са точно 1250 до този момент.

До тук похарчих приблизително 1200 лева, 30тина лева за картонени кутии за подаръци и останалото в МЕТРО.

Закупих много шоколади - няколко килограма, 18 комплекта дрехи за всекиднева употреба, горнище и долнище, чорапки доста чифтове, плюшени играчки, много играчки тип строител-конструктор, костюм Дядо Коледа, опаковъчна хартия, разни сладки доста...засега се сещам за това, скоро ще сложа и сканирана фактурата от МЕТРО.

Ситуацията с децата е следната, в дома в Рабиша са 18 деца общо, 2-3 мънички на по 2-3 годинки, 15 деца до 7-8 годишна възраст. В дома в Белоградчик за около 80-90 деца на възраст от 10 години нагоре.

Около дузина от децата в Белоградчик са братчета и сестричета на мъничките от Рабиша, затова аз имах идеята да вземем дузината и да ги съберем с мъничките от Рабиша, хем ще се видят хем ще им дадем по някое подаръче и хем ще се повозят на джипки

Но, има доста но'та, трябва да посетим децата до 12:00 защото после те спят и няма да ни пуснат, освен това не съм убеден, че ще ни разрешат да ги возим, нямам представа дали ще е проблем за гледачите...

Засега съм се уговорил с Ивич, той да тръгне с джипката и семейството си рано сутринта в Понеделник и около 10:00 - 10:30 да посетим децата в Рабиша и да им раздадем това което съм купил до сега...

Ако събера още парици до Понеделник, ще купя още малко дрешки и сладкиши и ще подарим и на тази дузина деца, които са били скоро преместени в Белоградчик при по-големите, ако ли не успея - ще оставя за в бъдеще...

Много моля ако някой иска да дойде в Понеделник с нас да драсне тук или да ми се обади - по всяко време:

088 999 51 61 Георги Стоянов

Много поздрави,
      Прикачени файлове
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
        Не харчи всички, има много домове, за сираци!!!
        Ееех, то де да имаше за всичките домове. А 1000 лева и за един са малко. Успех на Георги!
        Съжалявам, че не мога да се включа, наистина!
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз ще дойда. Ако има още, които ще пътуват от София може да се съберем и да пътуваме заедно. За уточнение на час и място на ЛС или 0888978188 Румен
          Браво на всички отзовали се!!Респект!

Коментар

Здравейте,

Ето няколко снимки преди да натоваря всичко в колата, ще го опаковам в Белогрдачик иначе няма да събера всичко в не много просторната Фероза

С радост споделям, че Румбата изяви желание да дойде с нас по планове ставаме 3 джипки

Много поздрави,
            Прикачени файлове
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Поздравления и уважение за акцията и нейният двигател
              VPetrov.photography

Коментар

Георги и Дружина, обещайте на децата, че пак ще отидат при тях батковците и чичковците с джипки!
                И то голяма група!!!

Лек път!
                Show must go on!
                LZ1VES

Коментар

Предлагам, като се завърнеш, да спретнем един благотворителен търг, между нас, за костюма на Дядо Коледа. Така ще дадем финансов старт на следващото добро дело извършено от Клуб Одроуд България.

Коментар

Здравейте ,

Направихме го !!!

Ето тук са 1ва част от снимките:
                    Прикачени файлове
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ето и останалите снимки:
                      Прикачени файлове
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Още малко ...
                        Прикачени файлове
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Браво , децата изглеждат много щастливи А и костюма на Дядо Коледа много ти утива

Коментар

Малко снимки и от мен. Акцията премина успешно, най-вече благодарение на Георги. Той се нагърби и свърши цялата работа. Респект! Радостта в детските очи беше нашата отплата. Весели празници на всички. По Коледа се случват чудеса!
                            Малко снимки и от мен. Утре повече!
                            Прикачени файлове

Коментар

Много постничко, колеги. Искаме хубав разказ за цялостното приключение. От пристигането, през посрещането, раздаването на подаръците и най-тъжното-раздялата. Не ни спестявайте нищо. Ние сме мъже, ще го понесем.

Коментар

Браво момчета!! Мамку му - как съм я изпуснал тая тема?!! Трябваше да я залепите!! Смятайте ме следващия път! Още един път - браво!!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X