Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От щракането до...фотографията!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: От щракането до...фотографията!

Браво! Готина емоция... Май и там си ги целил с голямата пушка?
    По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!

Коментар

Мда..повечето кадри са с 70-300...иначе няма шанс...Не, че съвсем няма де, ама...много по-трудно е.В началото сложих 17-55 и направих доста кадри с него, но трябва да си в непосредствена близост.Когато обаче започна представянето пред журито на площада на всяка група отделно и се наложи снимането да е от по-далеко.Тогава смених обектива и сложих дългия...Мисля, че добре се представи, въпреки, че има и доста брак/мръдвал съм, има разми чужди обекти в кадъра и други такива.../
      Поздрави!
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Красота! К'во се оплакваш от обектива?!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
          .... има и доста брак/мръдвал съм, има разми чужди обекти в кадъра и други такива...
          Ако е под 20%, въобще не го споменавай, все пак са кукери!

ПП. Добре си ги докарал, бравос !!!
          Няма значение колко бавно се движиш и колко дълго вървиш. Важното е да не спираш. - Конфуций

Коментар

Радвам се, че ви харесват снимките.
            Ники, абе брака както каза Пламен за съжаление е доста над 20%, затова и ти споменах онзи ден, че нещо май сбърках с вида AF...Нищо за следващия път ще знам...
            Ето и останалото, което мисля да е и окончателно от този фестивал/с изключение на кадри от ...колегите с фотоапаратите, но ще ги пусна в отделна тема/
            Дано ви хареса и втората порция...

А от обектива съм доста доволен...Виж какво прави и то при доста голям кроп от горния кадър + намаляване на размера и т.н.

Следващата е пък още от самото начало с 17-55...Кукерите не спряха да се движат и кадъра е в движение, аз отстъпвам, а те прииждат.На всичкото отгоре и обектива не е стабилизиран, но мисля, че се справя много добре.

Имаше интересни образи...

За финал и нещо емблематично за кукерските събори...

Това е от мен относно фестивала.
            Поздрави!
            NISSAN FOREVER

Коментар

Грее, недей да скромничиш!

Коментар

След новата порция снимки, "no comment", без значение от процента на брак.
                Няма значение колко бавно се движиш и колко дълго вървиш. Важното е да не спираш. - Конфуций

Коментар

Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение
                  Грее, недей да скромничиш!
                  Е не...обектива/говоря за дългия/ си е перфектен.Много съм доволен от него, а е за без пари...
                  Принципно имам кадри от този фестивал, които макар и почти статични/т.е. обекта не се движи и швъка из кадъра/ са станали не на перфектен фокус.Отдавам го на това, че сглупих и снимах през цялото време на AF-A режим на фокуса, при който фокуса автоматично следи движещия се в кадъра обект.Явно поради многото мърдащи обекти той обаче се подлъгва и дори и неподвижен обект в доста от случаите става с една идея по-замазан от идеалното...
                  Следващия път обаче ще знам и ще си го настроя като за неподвижен стационарен обект...

Първоначално публикуван от Пламен Пенов Преглед на мнение
                  След новата порция снимки, "no comment", без значение от процента на брак.
                  Радвам се, че ви харесват снимките.На живо беше в пъти по-готино и като визия и като атмосфера...
                  Поздрави!
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Поздрави на всички от снежните Родопи...

Истинска зима е в Родопите.Не спира да вали и натрупва доста солидна снежна покривка.
                    Абе...с две думи...женска работа.../т.е. мартенска/.
                    Кефещо е, а утре са надявам и снимки да направя...
                    Поздрави приятели!
                    NISSAN FOREVER

Коментар

Ехх Любо, днес за пореден път разглеждах снимките ти от темата "Моята ваканция 2014 г.", и се запитах : - Този човек, тази година дали ще успее да се измъкне от работа, и да ни зарадва с нов пътепис, а ти вече си бил във ваканция. Да ти завиди човек за невероятното време в Родопите, и ще чакаме снимки и нова тема със сладкодумен разказ. Приятна почивка.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Пенов Преглед на мнение
                        Ехх Любо, днес за пореден път разглеждах снимките ти от темата "Моята ваканция 2014 г.", и се запитах : - Този човек, тази година дали ще успее да се измъкне от работа, и да ни зарадва с нов пътепис, а ти вече си бил във ваканция. Да ти завиди човек за невероятното време в Родопите, и ще чакаме снимки и нова тема със сладкодумен разказ. Приятна почивка.
                        Е...чак пък разказ едва ли, защото сме само за два дни.Май обаче се заформя прибирането да е по-скоро...спасителна акция.В момента снежната покривка е над 30см. /крака ми хлътва до малко под-коляното/ и снега въобще и няма намерение да спира.Имах идея утре да се разтикам с Тераното до Смолян и Смолянските езера, обаче...вероятно първо ще трябва да си намеря джипа на паркинга, а след това ще има поне час откопаване и въобще не съм сигурен, че ще е възможно отбиване въобще някъде от главния път...
                        За сега толкова...утре ще видим, че виелицата продължава с пълна сила...
                        NISSAN FOREVER

Коментар

Ето и две снимки от тази вечер...

П.П.Пътчето го чистиха само преди час и нещо с булдозер...
                          Кефещо е...
                          NISSAN FOREVER

Коментар

... давай...

Коментар

Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение
                              ... давай...
                              За днес толкова...утре ще видим какво ще стане...
                              NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                                За днес толкова...утре ще видим какво ще стане...
                                Еееееееееееее !!!!!!!!!!!
                                прелъстена и изоставена...

ПП. На кой край на Родопите си?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X