Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Всъщност в момента обсъждаме със svetik нещата.
    В крайна сметка време няма и излишната педантичност в случая не е от полза. И мен ме дразнят някои неща, но да не се впускаме в излишни дебати!
    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
    СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Извинявам се за предишния си пост, проблема е бил при мен. Аз всъщност никакви надписи не виждах. И реших,
      че просто не съм ги дочакала. С Internet Explorer нямам такъв проблем и виждам цялата покана, но с Opera не.
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Ааа, Цвети! Изшашка ни!
        Минавай на Mozilla Firefox... Има смисъл!
        ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

Това ОгънЛисица нещо не ме кефи...

Иначе поканата, след като я видях , ми харесва. Идеята каква е,
          да я пращаме по имейл ли? Важи ли вече? Да започваме ли пращането

п.п.Моля Ви, снимайте изложбата в Белоградчик как се е получила, че да я видя!
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
            Идеята каква е,
            да я пращаме по имейл ли? Важи ли вече? Да започваме ли пращането
            svetik и stas обсъждат още малко подробности и корекции и съвсем скоро ще има последен вариант на поканата, който ще може да се изпраща.
            LZ1GYY
            0898 436 956

Коментар

Поканата е готова, линкът е същия. Който има желание, може да изпраща засега този линк на познати и приятели (има вероятност да се сложи поканата на по-централно FTP, да не е при Гере, но този линк ще остане валиден, просто ще напишем и новия в темата). В началото на другата седмица ще направя и още един вариант, който ще е покана за посещение на изложбата с указано работно време. За тези, които не са успели да изпратят покана за откриването или впоследствие са се сетили, че искат да поканят още хора.

Коментар

Мисля, че е станала доста добре. Семпла, ясна и раздвижена.
                Не успявам да прочета всичко, но бутона "начало" решава проблема.
                ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

Радвам се, че ви харесва!
                  Трудно е като правиш такова нещо да прецениш дали хората ще успеят да прочетат всичко, защото вече знаеш текста наизуст. Тествах я на няколко човека, които не знаят за какво става дума и общо взето това е среден вариант, не е прекалено бавна за да стане досадна, а пък, който чете по-бавно може да си я пусне колкото пъти пожелае Надявам се поканата да стигне до повече хора и изложбата да добие нужната популярност

Коментар

Картичките и двата плаката са отпечатани. Днес пътуват към Белоградчик.
                    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                    Omnia vincit amor !

Коментар

Така и не разбрах как изглеждат тия картички и плакати, но карай.
                      Оставам си невежа.
                      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

Картичките и плакатите станаха много хубави, който не е дошъл на събора и не ги е видял, ще може да го направи на изложбата в София

Коментар

Ами, изложбата е вече факт. Който желае може да отиде и да я разгледа в шоу-рума на Мото-Пфое на бул."Сливница"444 ,София

Искам да изкажа своята дълбока благодарност към всички, които помогнаха тя да се осъществи: Злати(zzlatev), Светла (svetik), Венци Петров, Влади(vladi333), Ники (Spas55), Явор(Jimi), Петя, Нейчо Наков, Митко (Дявол Коледа), Ники (Jango)
                          Благодаря, приятели! Гордея се, че познавам хора като вас!
                          LZ1GYY
                          0898 436 956

Коментар

За мен беше чест и удоволствие да участвам в това мероприятие и да помагам, надявам се, че след откриването (на което за съжаление дойдоха по-малко хора, отколкото очаквах) интереса към изложбата няма да се загуби. Аз лично мисля някоя събота да направя организирано посещение на изложбата с мои приятели и познати, които нямат възможност да дойдат през седмицата и не можаха да дойдат на окриването. Може да пусна датата и часа тук и да се съберем повече хора (да си направим второ откриване ).

Коментар

Който не е успял да посети изложбата все още има шанс.
                              Струва си да се види. А утре се закрива.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X