Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
    Спираме приемането на повече снимки тогава. Който е закъснял - живот и здраве може да участва догодина.
    Днес или утре ще направя галерия със снимките от всички участници и ще я публикувам тук. Може и да пусна нова тема само за гледане и гласуване. Начина на гласуване ще е следния: Всяка фотография от галерията ще има уникален номер. Всеки, който желае може да влезе, да разглежда и да напише номерата на снимките,които най-много му харесват и които би искал да участват на изложбата. Няма ограничение за колко снимки да се гласува. Желателно ще е да стане в рамките на един пост с цел да се облекчи обработката на резултатите. Тези фотографии, които са събрали най-много гласове ще участват в изложбата.
    Предлагам авторите на снимките, които участват в конкурса, да могат да гласуват само за снимки на другите участници, но не и за своите. Или въобще да не гласуват. Не че някой ще направи нещо нередно, но за пред публиката трябва да сме изрядни.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      Предлагам авторите на снимките, които участват в конкурса, да могат да гласуват само за снимки на другите участници, но не и за своите. Или въобще да не гласуват. Не че някой ще направи нещо нередно, но за пред публиката трябва да сме изрядни.
      Еее Злати аз искам да гласувам Просто да не може да гласуваме за свои снимки.
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        Еее Злати аз искам да гласувам Просто да не може да гласуваме за свои снимки.
        Да, и аз така мисля. Не очаквам кой знае колко голяма активност при гласуването, така, че е по-добре да не губим и гласовете на хората, които така или иначе са в играта. Разбира се трябва да сме етични- гласуването за свойте собствени снимки не се разрешава.
        Извинявам се, че още не съм пуснал галерията за разглеждане и гласуване, но се оказах с препълнен хард диск.
        Но това е поправимо и в най-кратки срокове ще продължим напред.
        LZ1GYY
        0898 436 956

Коментар

Отворих нова тема само за гласуване с линк към галерията
          Можете да гласувате до 20.08
          LZ1GYY
          0898 436 956

Коментар

Мисля, че не са добре нещата дотук.

1. Абсолютно съм против да гласуваме за снимки, които не отговарят на критерия за качество. Ако харесаме такава снимка наясно ли сме как ще изглежда отпечатана? Има кадри, които са кепчър от видео! Как ли пък не!

2. Твърде много снимки се отклоняват от темата: "Красотата на България!". Е защо да задръстваме албума с кадри, които нямат нищо общо с България? Например сниман катинар, или столчетата в Южния парк... Извинвам се, снимките са хубави, но не са по темата.

3. Питам аз - защо е необходимо да пускаме един и същ кадър по няколко пъти? Сниман еди кой си връх от няколко ракурса... Е за какво е това?

Това са ми забележките. Ако някой е имал търпение да разгледа цялото количество, то ще ме разбере за какво говоря. Мисля, че сега е момента да отпаднат поне половината от кадрите и после да гласуваме.
            ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
            СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
              Мисля, че не са добре нещата дотук.

1. Абсолютно съм против да гласуваме за снимки, които не отговарят на критерия за качество. Ако харесаме такава снимка наясно ли сме как ще изглежда отпечатана? Има кадри, които са кепчър от видео! Как ли пък не!

2. Твърде много снимки се отклоняват от темата: "Красотата на България!". Е защо да задръстваме албума с кадри, които нямат нищо общо с България? Например сниман катинар, или столчетата в Южния парк... Извинвам се, снимките са хубави, но не са по темата.

3. Питам аз - защо е необходимо да пускаме един и същ кадър по няколко пъти? Сниман еди кой си връх от няколко ракурса... Е за какво е това?

Това са ми забележките. Ако някой е имал търпение да разгледа цялото количество, то ще ме разбере за какво говоря. Мисля, че сега е момента да отпаднат поне половината от кадрите и после да гласуваме.
              Разбирам, че явно нямаш търпението или времето да разгледаш всичко, но в момента не мога да правя нова галерия поради две причини: Първо не съм в София, второ - не мога да взема еднолично решение кои снимки да отпаднат от гласуването при положение, че в началото не бяха определени критерии нито за качество, нито за размер, нито за брой на снимките, които могат да се качват. Ще си вземем поука за следващия път и ще организираме по-добре нещата. Това са всички снимки на всички участници, на този етап вече е късно да се променят правилата. Моля всички за търпение, разбиране и гласуване.
              LZ1GYY
              0898 436 956

Коментар

Не, напротив, аз съм търпелив човек и разгледах всичко.
                Това ми мнение е породено точно от този факт - видях подробно какво се е получило!

А за качество мисля, че говорихме. Все пак нали целта е да се отиде на изложба? А как бихме разпечатали за изложба някакъв стоп кадър? Ами никак!

Както и да е. Дано има достатъчно гласували, че положението иначе отива на зле.
                ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                  Не, напротив, аз съм търпелив човек и разгледах всичко.
                  Значи не съм все пак единствената, която е разгледала всичко, но съм единствената, която е гласувала Виждам, че поне още 15 души са посетили темата. За да има все пак изложба трябва и да се изберат снимки, а относно стоп-кадрите, едва ли някой ще е на по-различно мнение от твоето и ще сметне, че са подходящи за изложба и ще гласува за тях, има предостатъчно прекрасни снимки
                  Хайде, хора, гласувайте

Коментар

Gere, благодаря за качването. С този Виндос МЕ не се разбираме с ftp
                    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

"©"
                      Прикачени файлове
                      siko

Коментар

Въпрос към модераторите, породен от поста на Петя:
                        Дали е възможно наистина да се направи нещо темата за гласуването да се вижда като се влезе в сайта?
                        Има само още една седмица, а само 7 души са гласували.

Коментар

Гере, трябва на всяка цена да направим изложбата на Събора на форема на 5,6 и 7 септември в Белоградчик. Ще я подредим на открито, и ако решим, можем да обявим благотворителна разпродажба и парите от продажбата на фотосите ще дарим на децата от двата Дома( виж темата за Събора). Ако не ги продаваме, поне ще е идеалния момент да ги покажем.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Уважаеми колеги,
                            Напомням, че остават само още два дни, в които можете да гласувате за снимките, които бихте искали да участват в изложбата. До този момент са гласували твърде малко хора. Според мен е желателно поне всички участници да дадат своя вот. Разбира се, не за свойте снимки.
                            Сега отбелязвам че съм пропуснал да дам линк към другата тема за гласуването. Веднага се поправям:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...757#post448757
                            LZ1GYY
                            0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                              Гере, трябва на всяка цена да направим изложбата на Събора на форема на 5,6 и 7 септември в Белоградчик. Ще я подредим на открито, и ако решим, можем да обявим благотворителна разпродажба и парите от продажбата на фотосите ще дарим на децата от двата Дома( виж темата за Събора). Ако не ги продаваме, поне ще е идеалния момент да ги покажем.
                              Злати, и моето желание първоначално беше такова, но има доста приничи да се въздържа:
                              1. Една от най-сериозните е защитата от лоши атмосферни условия. На открито е трудно да се осигури такава. Един дъжд или по-силен вятър ще унищожи всичко.
                              2 Имаме уговорка да наемаме постаментите за изложбата от НДК от 10-ти септември. Предполагам, че може и да не е толкова голям проблем да издърпаме датата малко напред, но трябва да попитаме. Освен това още не съм виждал въпросните постаменти и не съм убеден, че са подходящи за излагане на открито. Възниква и въпрос за транспорта им до Белоградчик и обратно. Проблема с амоферните условия важи и тук с пълна сила.
                              3. Охрана и осветление за изложбата.
                              4 Не съм сигурен дали ще имам физическата възможност да подготвя нещата и за двете места.
                              Ако има вариант да използваме някое помещение в близост до местността за събора проблемите са доста по малко.
                              Ако някой може да помогне съм готов да опитаме.
                              А относно идеята за продаването с благотворителна цел и на мен много ми харесва и мисля бях писал по горе, но според мен трябва да стане след изложбата, тук в София в Мото Пфое и трябва все пак и съгласието на авторите.
                              LZ1GYY
                              0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
                                Злати, и моето желание първоначално беше такова, но има доста приничи да се въздържа:
                                1. Една от най-сериозните е защитата от лоши атмосферни условия. На открито е трудно да се осигури такава. Един дъжд или по-силен вятър ще унищожи всичко.
                                2 Имаме уговорка да наемаме постаментите за изложбата от НДК от 10-ти септември. Предполагам, че може и да не е толкова голям проблем да издърпаме датата малко напред, но трябва да попитаме. Освен това още не съм виждал въпросните постаменти и не съм убеден, че са подходящи за излагане на открито. Възниква и въпрос за транспорта им до Белоградчик и обратно. Проблема с амоферните условия важи и тук с пълна сила.
                                3. Охрана и осветление за изложбата.
                                4 Не съм сигурен дали ще имам физическата възможност да подготвя нещата и за двете места.
                                Ако има вариант да използваме някое помещение в близост до местността за събора проблемите са доста по малко.
                                Ако някой може да помогне съм готов да опитаме.
                                А относно идеята за продаването с благотворителна цел и на мен много ми харесва и мисля бях писал по горе, но според мен трябва да стане след изложбата, тук в София в Мото Пфое и трябва все пак и съгласието на авторите.
                                Атмосферните влияния са проблем, но могат да се предвидят. виж, транспортния проблем е сериозан. Аз например ще съм в Белоградчик още от 4 септември и ще мога да транспортирам няколко снимки, но не знам колко са обемни тия потстаменти. Но продължавам да мисля, че съчетаването на Изложбата със Събора ще е чудесно, ако може да стане.
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X