Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

За трудно, не е трудно.
    Няма време и пари - това са единствените и не малки пречки.
    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
    СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

• До: Помощ за организацията и набиране на средства за изложбата КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Варианта с картичките звучеше по-добре. Поне смятам, че повече хора биха си купили картичка, която дори могат да подарят или изпратят на някого, отколкото снимка. Не мисля, че е толкова трудно да се подготвят картичките.
      Може и да имаш право, но аз не разполагам с ресурс да го направя. Ако става дума за една снимка отпечатана върху картичка с голям тираж- става. Но когато имаме близо сто снимки в тираж не повече от 5-10... Отделно че няма кой да се заеме с това.
      Компромисен вариант е отпечатване на голям тираж с останалите неща по картичките и залепване на снимките отгоре.
      LZ1GYY
      0898 436 956

Коментар

Аз картичката си я представям като картинката отпред и на гърба на втората страничка долу малко логото на форума. Какво друго трябва да има по картичката?
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Трябва да има текст за благотворителната кампания, но за това по-подробно може да обясни Петя.
          LZ1GYY
          0898 436 956

Коментар

Петя ли се е заела с текстовете?

А и в какъв формат си представяте картичките?

Eто нещо пробно във формат 10,5х14. Текста за благотворителната кампания предполагам ще е от вътрешната страна?
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от cveti; 27-08-08, 11:49.
            A2 (+)

Коментар

Да, Петя би могла да каже какво ще е необходимо да се напише вътре. Според мен размера на снимката би трябвало да е някъде 9/13 и от там навън още малко, за да не свършва снимката "на живо". Лицето и гърба може да са нещо подобно на това, което ти си показала, а текста да е от вътрешната страна.
              LZ1GYY
              0898 436 956

Коментар

Важно!!!
                Моля, всички, чиито снимки са одобрени и ще участват в изложбата да ми напишат на лично трите си имена и техниката, с която снимат.

Специално за Жоро Хаджиев, Явореско и Денислав: Има ваши снимки, които не са озаглавени, не пише от къде са. Моля да попълните информацията като отбележите кода от галерията и срещу него заглавието на снимката. Можете да го направите както в темата така и на лично.
                Благодаря!
                LZ1GYY
                0898 436 956

Коментар

2(2), 11(38 ), 11(23), 11(25), 11(24), 4(24), 4(25), 6(11), 12(5), 10(26), 12(2),4(9), 3(76)

Това са кодовете на снимките, които ще отпаднат от одобрените 100 бр. за изложбата в Мото-Пфое. Тези снимки обаче също ще бъдат показани на събора в Белоградчик, където мястото не е ограничено. Останалите ще се постараем да ги вместим някак в шоурума. Разчитам на това че има 8 панорами,които така или иначе се отличават от другите и може да им намерим място наоколо.
                  Извинявам се на авторите и се надявам, че ще проявите разбиране.
                  Последно редактирано от cveti; 28-08-08, 13:59.
                  LZ1GYY
                  0898 436 956

Коментар

Поне стана ясно, че най-харесван в Крушуна е Горния водопад, който е и най-голям. Другите два отпадат.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Благодарение на нашата колежка svetik вече имаме покана за изложбата.

http://htftp.offroad-bulgaria.com/gere/izlojba/pokana/
                      LZ1GYY
                      0898 436 956

Коментар

Добре, би било да се позабързат действията на поканата. Два пъти я затворих след като логото се качи горе и тъкмо да я
                        затворя трети, когато видях, че се появяват още картинки. Незнам дали има още нещо след като изчаках около минута...
                        A2 (+)

Коментар

OK, по принцип е по-добре да не е анимирана, а да си е на една страничка целия текст. Освен това е хубаво да се оправят и грешките.

Иначе като идея е ОК.
                          ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                          СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
                            Здравейте!
                            От много време ми се върти в главата една идея. Сигурен съм, че на много от вас също е минавало през ума нещо такова. Всички обикаляме надлъж и шир страната, посещаваме невероятни места, правим хиляди уникални снимки на места, където малко хора биха могли да отидат и видят. Идеята ми е да подберем най- хубавите от нашите снимки и да направим голяма изложба с фотографии на едни от най-красивите места на България. Така частица от това, на което ние имаме възможност да се наслаждаваме да достигне до повече хора както в страната така и в чужбина. Може да бъде и под надслов “Да опазим това което имаме”... или което ни е останало...или нещо по-малко банално ... Друг е въпроса, че подобно мероприятие би популяризирало както форума, така и оффроуда като цяло. Може да се направи конкурс, чрез който да подберем най-добрите снимки, които да участват в изложбата. Би било чудесно и да изработим и албум със тези снимки, като още един начин да представим най-доброто от мястото наречено България. Мисля, че както на изложбата така и в албума е задължително да поместим и някой от най-добрите пътеписи тук. Имам доста нестандартни идеи за самата изложба, а съм сигурен, че и много от вас могат да помогнат с още такива.
                            срамувам се че нямам и не умея да документирам с кадри част от Бъсгария, но мога да се гордея че произхождам и съм част от тази нация за чиято история нестига един човешки живат да се разкаже нека да пребъде
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                              Добре, би било да се позабързат действията на поканата. Два пъти я затворих след като логото се качи горе и тъкмо да я
                              затворя трети, когато видях, че се появяват още картинки. Незнам дали има още нещо след като изчаках около минута...[IMG]file:///C:/Users/CyberOne/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
                              Мога малко да забързам появяването на логото и текста, но ако намаля времето през което стои всеки текст ще стане нечетимо . В края се появява надпис-бутон „начало”, което показва, че повече текстове няма да има. Ако не се забелязва, мога малко да го увелича.

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                              OK, по принцип е по-добре да не е анимирана, а да си е на една страничка целия текст. Освен това е хубаво да се оправят и грешките.

Иначе като идея е ОК.
                              Тъй като никой не ми даде никакви насоки нито за вида на поканата, нито за текстовете вътре, съм я направила като съм сметнала за добре. Част от текстовете съм взела от текста за плаката. Би ли уточнил кои грешки трябва да се поправят

Коментар

Много е добра. Но, честно казано, ме дразни небългарската дума инициирана, а засега нямам убедително предложение за заместването й. Може би "Идеята за тази изложба е на членове...", може би "Изложбата е подготвена...", "Изложбата е дело на...".

Не знам де. Просто споделям.

Поздрави!
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X