Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

15 август е късно. Максимум до края на юли трябва да е срока. После следва гласуване 1-2 седмици и ... накрая спечелилите трябва да бъдат подготвени за изложба. Даже 25-ти юли е по-добре.
    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
    СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Aaaaaa аз в състезания не участвам но ако искате снимки ето http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12951 тук съм подбрал някой по стари (новите не съм ги преглеждал)

Коментар

Алекс, много благодаря за линка! Не се колебай и прегледай и новите снимки, както и изрови по-старите в оригинален размер. Без теб изложбата няма да е пълна. В никой случай не гледай на това като на състезание! То категорично не е такова! За това съм против награди и други такива. Ако говорим за комисия, конкурс и избиране, то е, за да има все пак някакъв коректив макар и субективен, за да покажем колкото се може по-хубави неща. Както каза Цвети, и аз смятам, че уважавани хора като теб, Злати, Яро, Жоро Хаджиев, сте сред хората, които имат най-богат опит и всепризнато хубави снимки, които непременно трябва да покажете. Вие сте сред първите членове на този форум, много хора са се учили от вас, много хора вървят по пътищата, който вие сте утъпкали - на организираните оффроуд разходки, на експедициите, на пътеписите и изпълнените с невероятни снимки репортажи от тях. Ще е хубаво за всички ако дадете още един добър пример.

Освен като участие в изложбата, за мен ще е особена чест да сте и сред първите членове на евентуалната одобрена от форума комисия.

Поздрави!
        Последно редактирано от gere; 25-06-08, 00:51.
        LZ1GYY
        0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          - по-добре е снимките да се качват в умален формат на ftp-то и класираните фотографии да се предоставят в реален (максимален) размер в последстие. Качвайки ги в умален формат на ftp-то, ще позволи по-бърз и лесен достъп и преглед на потребителите (гласуващите).
          Не е добра идея да са в по-малък размер, от този който е необходим за изложбата. Преди две години си спомням на един конкурс, как една снимка спечели първо място, но като дойде време за разпечатването й, се оказа, че е снимана на много високо ИСО със скапана сапунерка и изглежда добре само в умален формат... разпечатана на А4 беше като картина на Пикасо .
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Напомняне за всички които желаят да вземат участие! Не чакайте последния момент.
            Мисля, че всеки спокойно би могъл да се включи до 25-ти юли. Нека да остане тази дата като краен срок за приемане на снимки и текстове, за да имаме достатъчно време след това за подготовка.

Успешна седмица!
            LZ1GYY
            0898 436 956

Коментар

Гере, прати на ЛС един телефон, за да се видим и да ти покажа малко снимки, които са на негатив. Дигиталните ще ти ги кача на диск. Да говоря ли с МотоПфое за терен за изложбата?
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Говорих с който трябва в МотоПфое. Утре до обяд ще ми кажат официално, но идеята много се хареса и най-вероятно ще стане. Ако всичко е О.К., ще помоля Гере да поеме организацията с тях, че аз съм малко кът с времето. Само имайте в предвид, че след показването на изложбата на Събора на Форума, изложбата трябва да и де при тях и да остане там поне месец. За да си струва труда по аранажирането и подреждането на шоу рума на Ленд Ровър със снимките.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                  Говорих с който трябва в МотоПфое. Утре до обяд ще ми кажат официално, но идеята много се хареса и най-вероятно ще стане. Ако всичко е О.К., ще помоля Гере да поеме организацията с тях, че аз съм малко кът с времето. Само имайте в предвид, че след показването на изложбата на Събора на Форума, изложбата трябва да и де при тях и да остане там поне месец. За да си струва труда по аранажирането и подреждането на шоу рума на Ленд Ровър със снимките.
                  Няма проблеми от моя страна. Страхотна помощ! Благодаря, Злати!
                  Ще трябва да се подготвят и аранжират снимките, така че за да са подходящи и за навън и за шоу рума, за да не правим двойна работа. Но като се видим с тях и уточним техните изисквания, ще измислим и как да ги представим на събора.
                  LZ1GYY
                  0898 436 956

Коментар

Залепям темата, докато се осъществи изложбата.
                    Идеята наистина е страхотна. Дано повече хора се "осмелят" да пратят снимки!
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                      Залепям темата, докато се осъществи изложбата.
                      Идеята наистина е страхотна. Дано повече хора се "осмелят" да пратят снимки!
                      Благодаря, Цвети!
                      Сигурен съм, че ще стане хубава изложба.
                      Между другото ти прегледа ли твойте снимки?
                      LZ1GYY
                      0898 436 956

Коментар

Аз си подбрах около 40 от най-хубавите си снимки и скоро ще ги кача.
                        Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                        Drag Grand Canyon Daily
                        Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                        LZ1JYM

Коментар

Включвам се доста май цяла година след последното съобщение, но въпроса ми е - Направихте ли изложба?!

Коментар

Първоначално публикуван от Mathy Преглед на мнение
                            Включвам се доста май цяла година след последното съобщение, но въпроса ми е - Направихте ли изложба?!
                            Не сме още, колега. Бъркаш нещо датите. Тъкмо навреме се включваш.
                            LZ1GYY
                            0898 436 956

Коментар

Извинявай, верно се обърках! Но и ти се обърка-колежка съм!
                              Без да искам да Ви се бъркам в суперската идея, ако искате може по темата на изложбата да си направите и Online Фотоконкурс при нас като само ни използвате за платформа и си пишете сами регламент, жури и т.н.
                              На адреса на photostreet.info.
                              Като допълнение към другата изложба, да имате и Online присъствие.
                              Гере, чудесно си го замислил и са Ви много готини снимките, може и аз да пусна!

На мен лично много ми харесва и идеята с пътеписите, ако и снимки имате към тях, можете съшо да ги публикувате при нас в фотобанката.
                              Само че там снимките и статиите се продават и са на 3 езика, така че ако сте снимали с DSLR - и искате да ги продавате и всички да ги видят.
                              Ето ти моя статия за Крошуна например:
                              http://www.borey.biz/index.php?m=1339&lang=1&cat_id=24

Коментар

Първоначално публикуван от Mathy Преглед на мнение
                                Извинявай, верно се обърках! Но и ти се обърка-колежка съм!
                                Без да искам да Ви се бъркам в суперската идея, ако искате може по темата на изложбата да си направите и Online Фотоконкурс при нас като само ни използвате за платформа и си пишете сами регламент, жури и т.н.
                                На адреса на photostreet.info.
                                Като допълнение към другата изложба, да имате и Online присъствие.
                                Гере, чудесно си го замислил и са Ви много готини снимките, може и аз да пусна!

На мен лично много ми харесва и идеята с пътеписите, ако и снимки имате към тях, можете съшо да ги публикувате при нас в фотобанката.
                                Само че там снимките и статиите се продават и са на 3 езика, така че ако сте снимали с DSLR - и искате да ги продавате и всички да ги видят.
                                Ето ти моя статия за Крошуна например:
                                http://www.borey.biz/index.php?m=1339&lang=1&cat_id=24
                                Извинявам се за объркването.
                                Много ми хареса статията за Крошуна. Страхотни снимки! Не бях чувал за това място. Наистина е жалко това което се е случило в последствие там. Точно такива кътчета на красивата ни родина ми се иска да покажем на нашата изложба. Ще се радвам ако се присъединиш.
                                Благодаря за поканата за онлайн присъствие и конкурс при вас. За сега ще се въздържим, но си запазвам правото да го направим при следващи подобни начинания. Ние снимаме за удоволствие и не бихме могли да се мерим в конкурс с професионалистите. Най малкото откъм техника. Целта ни е по скоро уникалната гледна точка.
                                Относно продаването - Тъй като идеята за изложбата произлиза от този форум, а повечето хора тук изкарват парите си по друг начин, не би било уместно да го правим. Но имаме вече много социални инициативи зад гърба си и ще бъде чудесно например да продадем снимките си за благотворителна кауза. Така идеята ми се струва съвсем завършена...
                                Последно редактирано от gere; 07-07-08, 23:46.
                                LZ1GYY
                                0898 436 956

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X