Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ

Колко хубава идея! Едва сега попаднах на нея, но много се радвам, че това ще стане реалност и дано да се превърне в традиционно издание. Сигурен съм, че хората от форума ще предоставят уникални снимки и е хубаво да се запази духът на форума при представяне, оценяване и организация.
    Живей за всеки дъх!

Коментар

Благодаря на Stas, че ми се обади за тази идея, защото съм много зает и нямам време да преглеждам всички подфоруми !
      Бих се включил с удоволствие, но имам една забележка.
      Кадрите се оценяват на малък формат, да речем 640/480, 800/600 или най-много 900 dpi и максимум размер в килобайти да речем 200-250 кв.
      Иначе първо много бавно ще се отварят, а така и така ще се гледат на екрана на монитора и второ - всеки може да си вземе от пълноразмерните кадри и да ги употреби, където си иска без ваше разрешение, а знам, че много хора са твърде чувствителни на тази тема.

Сега видях, че срока бил до 25 юли !
      Значи за два дни нищо не може да се направи. Тази вечер ще кача нчкои мои кадри, но ще са на 900 dpi, че нета ми тук на село е много бавен за пълен формат.
      После, ако някой пожелае, мога да ги предоставя за формат принтиране.
      Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 23-07-08, 09:21.
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Това с нерегламентираната употреба е вярно.

Срокът ще удължим най-вероятно, т.к. няма достатъчно материал за изложба. Гере ще каже дали е възможно.
        ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
        СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

август 1994
          Прикачени файлове
          siko

Коментар

Умишлено издърпахме срока по-напред, за да има достатъчно време да се обработват после снимките и да се подготвят за показване. Не ми се иска да се разтегляме много във времето, защото е отпускарско време и всяка издънка в организацията после ще е трудно поправима. Така, че нека остане досегашния срок. Жоро, подбери спокойно снимки. Знам, че си заслужава да ти дадем допълнително време. Явореско също ми е изпратил линк с негови галерии, които ще прехвърля тези дни в папката за изложбата, Яро ми се обади, че и той ще участва и ще се вмести в срока, аз се боря с мойте снимки, но и при драстична селекция ги докарах до 500 бр. Ще чистя още и ще ги кача. Трудно е да се самооценяваш Надявам се и още някой да се включи в последния момент. Така че относно обема мисля, че ще се събере достатъчно материал. Относно размерите, Жоре ако искаш подготви снимките в голямата резолюция на диск, да се уговорим да се видим да го взема от теб,за да го има при нас, а официално ще публикуваме само намаления формат. Имаш думата ми, че от мен няма да излезе нищо без твое разрешение.
            LZ1GYY
            0898 436 956

Коментар

Гере, и аз имам над 500 най-добри от най-добрите, но реших да участвам само с най-доброто от последната година, сиреч само с цифрови снимки, че другите са негативи. Но на откриването на изложбата ще донеса само за да Ви покажа и една селекция от тях в размер 20 на 30 сантиметра. В Директорията ТЕМР на ФТиПи-то сега съм сложил точно снимките, с които искам да участвам в конкурса. Нека журито избере от тях.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

какво да правим ние от
                www.photokp.com
                siko

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
                  какво да правим ние от
                  www.photokp.com
                  Ами вие от www.photokp.com участвайте, ако желаете...

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
                    какво да правим ние от
                    www.photokp.com
                    Избирате най-хубавите снимки, качвате ги на ФТиПи-то по описания по горе начин и сте в конкурса. А едно птиченце ми каза, че имате наистина хубави снимки.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Последни новини!
                      Днес се видяхме с Венци и се разбрахме да оставим папката отворена за качване на снимки до понеделник сутрин (28.07) След това ще бъде затворена или преместена.
                      LZ1GYY
                      0898 436 956

Коментар

Аз дет се вика артисах от конкурса, но нямаше как, защото от четвъртък до сега бях в Севлиево за подготовката на трасето за балканското.
                        Няма нищо де, в следващия тираж !
                        -------------

Коментар

Жоро,не се притеснявай твоите снимки за следващия тираж винаги са с едни гърди напред. Успех и горе главата s4f.
                          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Аз мисля, че не пречи Жоро да качи снимки, макар и със закъснение. Понеделник сутрин е малко разтегливо понятие.
                            ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                            СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Май и аз съм вътре вече ?!
                              Нямах много време за ровене, но за следващия път обещавам, че ще се постарая повече.
                              Кадрите са 1200/800 dpi, защото ако почна да ги качвам с моя нет в пълната им резолюция, сигурно няма да смогна и за конкурса догодина.
                              Ако нещо се хареса, ще гo пратя на когото трябва на CD.
                              Благодаря на всички, че проявихте търпение и ме изчакахте !
                              Обещавам да почерпя всички дами - колежки за жеста !
                              -------------

Коментар

Спираме приемането на повече снимки тогава. Който е закъснял - живот и здраве може да участва догодина.
                                Днес или утре ще направя галерия със снимките от всички участници и ще я публикувам тук. Може и да пусна нова тема само за гледане и гласуване. Начина на гласуване ще е следния: Всяка фотография от галерията ще има уникален номер. Всеки, който желае може да влезе, да разглежда и да напише номерата на снимките,които най-много му харесват и които би искал да участват на изложбата. Няма ограничение за колко снимки да се гласува. Желателно ще е да стане в рамките на един пост с цел да се облекчи обработката на резултатите. Тези фотографии, които са събрали най-много гласове ще участват в изложбата.
                                Последно редактирано от gere; 30-07-08, 12:10.
                                LZ1GYY
                                0898 436 956

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X