Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Камера Go Pro

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
    Карането на този клип е безотговорно и опасно според мен
    Това е от мотора. Такъв си е.

Коментар

Добре момчета , а качеството на видеото?
      Георги Гатев

Коментар

Някой с третата версия може ли да каже , дали твърденията , че постоянно забива са вярни ?
        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Имам я от декември и нито веднъж не е забивала или да ми прави какъвто и да е проблем.Черната.

Коментар

Да! като цяло имат леки проблеми , но има и безпроблемни бройки- изглежда че произведените през последните 3 месеца са ок!
            И вадят много хубаво изображение!
            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Жоро , знаеш ли как да ги познаем кога са произведени ?
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Ако се счете за спам - изтрийте го, но имаме промоция за камери до 30 юли - подарък и специални цени за съфорумци - ЦЪК

Коментар

До администратора,относно поста "Ако се счете за спам-изтрийте го"
                  Поста който писах снощи беше напълно безобиден,без никви цинизми но не знам защо не беше публикуван.Това си е жива кражба не може да си слагаш 200лв надценка,нали затова е форум да си помагаме с каквото можем но явно и във вашето общество на офроуд и маняци на силните усещания важи правилото "набутай го на другият пък ко ще и да се чуе"

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir22 Преглед на мнение
                    До администратора,относно поста "Ако се счете за спам-изтрийте го"
                    Поста който писах снощи беше напълно безобиден,без никви цинизми но не знам защо не беше публикуван.Това си е жива кражба не може да си слагаш 200лв надценка,нали затова е форум да си помагаме с каквото можем но явно и във вашето общество на офроуд и маняци на силните усещания важи правилото "набутай го на другият пък ко ще и да се чуе"
                    Ако си имал предвид нещо с цените на камерите, ще ти пиша нещо КРАТКО И ЯСНО - посочените цени в моя сайт са официални за Република България, аз съм оторизиран дистрибутор и не си измисял мтези цени. И от официалните цени има отстъпка за съфорумци и подаръци.. Всичко друго тип - в щатите били така, леля ми донесе от Китай, в ибей били онака не ме вълнува. ОК?

Коментар

Нормални магазински цени с включено ддс и мито и транспорт и гаранция и не знам какво му се репчите на човека. Толкова са си, даже има и бонуси.
                      Има хора искат да си купят така камерка и да си им е всичко наред от колкото 1000 гимнастики да спестиш някой процент, да чакаш сума ти време и да нямаш гаранция.

Коментар

A и просто в САЩ официалната цена е една, за ЕС е друга. Още като влезеш в сайта на гопро ти изкарва цената за САЩ и след като разцъкаш да видиш определен модел ти я изкарва цената вече за ЕС и разликата не е малка, но и с други неща не е така. Автомобилите Тесла например, разликата между цената в САЩ и ЕС е към 18 000 евро мисля. (обяснението е транспортни разходи и мито)
                        Иван Маринов
                        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Повтарям за последно - аз не ценообразувам Това са ми подадените цени, от тях отстъпка за съфорумци и бонуси... На който не му харесва - сори!
                          Нека се фокусираме вече по техническата част. Скоро заминаваме на рали Breslau от GoPro са ни дали 5 парчета - от Hero 2, до тройки Silver и Black, ще можем да сравним възможностите им доста сериозно... Ако имам възможност ще драсна за впечатления...

Коментар

Не знам тая тройка ми скъси живота. То е забиване, спира сама, не се пали, гаси се, уж записва, а файла е повреден... бе нещо страшно. По-бъгаво устройство не съм срещал. Верно, че снима добре, ама... Един приятел си купи чисто нова- същата работа. Казват, че ставало само като я караш да снима на повече от 30 кадъра, ама на мене 30 не ми трябват. Ъпдейтвам я постоянно.. НЕ. Няма оправия.

Е тука я ползвам за FPV- жива връзка от квадракоптера... Най-накрая можеш да си преглеждаш какво си снимал през телефона... Не знам писна ми да проверявам всеки път има ли го файла, няма ли го...Въобще не мога да и разчитам , както на двойката примерно. Нетът е пълен с оплаквания.

Последно редактирано от iassen; 07-08-13, 23:25.

Коментар

Големи премеждия. За един ден и общо 20 файла имах 4 прецакани- големи MP4, но не могат да се плейват, защото камерата е забила и не им е написала индекс на файловете. Има един мотор излиза на екранчето на ГоПро-то, дето уж ги оправя... нищо не оправи. Накрая намерих една програма, която ги възстановява, но само половината от клипа, защото е демо. Добре, че са от квадракоптера и първата половина ми е издигане, а втората слизане, та пак става.

Ебаси. Не знам как не ги е срам да пуснат толкова бъгав продукт. Да не говорим, че три пъти ми се изключва и въобще не записва... Утре си слагам двете ГоПро- та едно до друго , да съм сигурен, че не си летя на халос.

Коментар

Тея дни работя в доста тежки условия- снимаме филм за Американски войници в Авганистан... главно по кариери и малко в полета, ползвам 6 черни 3ки (5 от Щатите и 1 от Екско (благодаря за отстъпката) за сега нямам проблеми с нито една от камерките, въпреки че са изложени на нечовешки условия.... според мен освен останалото са и по-яки (издръвливи) от 2ката..(това показват тестовете за сега) полвам ги с допълнителна батерия и когато ми е нужно ги кадрирам с телефона(много рядко полвам дисплейчетата) Също държа да отбележа че забелязвам с една идея по=голяма "фотографска широта"(Dynamic range)от на каноните- 7Д,550Д,60Д ...(при това те са с много добри обективи!!)
                                Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X